Gültepe Camii Saat 15:00 Necdet abimizi son yolculuğuna uğurluyoruz..

arkadaşlar ben gelmeye çalışıcam yarın ama oraları hiç bilmiorum googledan çözemedim yolu nasıl gidilir oraya biri tarif edebilirmi kaba taslak o tariften yola cıkarak sora sorada bulabilirim herhlde

gazeteceleri keşke çağırmasaydınız. gazetecilerin işi belli; gazetecilik...

Şİmdİ Erol Abİ Necdet Abİnİn KardeŞİ İle Telefonda GÖrÜŞtÜm Durumlarda Bİr DeĞİŞİklİk Yok Organ Naklİ İŞlemlerİ GerÇekleŞmİŞtİr Abİmİz Gene Aramizda Gene Bİzİmle Allah Onu Cennet'İnde Mİsafİr Etsİn İnŞallah

Sİzlere SÖzÜ Şudur ArkadaŞlar :her Kez Dİkkatlİ Olsun Bİz Hepİnİ Sevİyoruz Herkez Yarin Motoru İle Gelsİn Kesİnlİkle Sİzİn Tercİhİnİzdİr Bİzİm Tek İsteĞİmİz Sİzlere Zarar Gelmemesİ Kesİnlİkle Akillarina Motosİkletle Gelsekmİ Gelmesekmİ Dİye Bİr TereddÜt Gelmesİn

gazeteceleri keşke çağırmasaydınız. gazetecilerin işi belli; gazetecilik...

ya arkadaşım yazmayın şöle şeyler ya sizene tasası sizemi düştü yazıyosun arkasından biri bişi yazıyo sonra insanlar birbirini kırıyo zaten herkezin morali bozuk

Son düzenleme:
arkadaşlar ben gelmeye çalışıcam yarın ama oraları hiç bilmiorum googledan çözemedim yolu nasıl gidilir oraya biri tarif edebilirmi kaba taslak o tariften yola cıkarak sora sorada bulabilirim herhlde

Mecidiyeköy profiloya gel.. Profilonun yanındaki yoldan direk aşşağıya in.. Yokuş bittiğinde Gültepe Merkez Camiisini sor..

En rahat Mecidiyeköy'ü bulabilirsin diye M.köy üzerinden anlatmak istedim.. M.köy'ün hemen arkası olarakta düşünebilirsin..

İyi anlatamamışsam tekrar sor daha iyi anlatabilecek biri mutlaka vardır..

iyi tamam. özür dilerim kusra bakma.

yok kardeşim ben özür dilerim yanlış anlama sadece daha mantıklı şeyler yazalım
ne bilim işte giderken karanfil götürelim mesela abimize herkez motorlarına siyah kurdele bağlasın yarın aklınıza ne geliyosa paylaşalım

Mecidiyeköy profiloya gel.. Profilonun yanındaki yoldan direk aşşağıya in.. Yokuş bittiğinde Gültepe Merkez Camiisini sor..

En rahat Mecidiyeköy'ü bulabilirsin diye M.köy üzerinden anlatmak istedim.. M.köy'ün hemen arkası olarakta düşünebilirsin..

İyi anlatamamışsam tekrar sor daha iyi anlatabilecek biri mutlaka vardır..

cok saol yeter bu bana:cat:

Bence gitmeyin arkadaslar.

Bu adamin colugu cocugu cok seveni yok mu? Var sanirim.

onlar size ne gozle bakacaklar bir dusunun? Babalari kac yasinda motor sevdasina dusmus. gitmis cogu kisinin olumcul kazalar gecirdigini bile bile 1100 luk racing almis.

benim babam sigaradan olse, daha sonra

== Sigara icerler dernegi ==

cenazeye gelse hepsini kovardim.

bilmem anlatabiliyor muyum? Madem bu kadar cok seviyordunuz hic mi kimse karismadi? kim kanina girdi bu insanin bu yasta?

Ogun sizinle yemege gelmistim. Yaklasik 10 kisiyle tanistim. Necdet olen 2. kisi. yan yana resmimiz var motorumu yeni aldigimda cektirmistik. 1. kisi ise donnie darko idi. O da gaza gelip racing motor almisti.

Aferim.. gidip birde motorcular birligi yapin orada. cok sevinir ailesi eminim sizi gorduklerine.

bence gitmeyin. oturun evinize dusunun bir sonraki kim olacak diye.

güsel kardeşim sen cenazeye arabanla gelebilirsin. böyle bi hakkın war hatırlatıyım dedim.

bizlerde anlayışsız protez beyinli insanlar değiliz. Necdet abinin ailesiyle görüşülmüş ve onlar için bi problem olup olmayacağı sorulmuştur. ailesi onay verdikten sonra sana

sanırım susmak düşüyo.

sen evinde otur şimdiden düşünmeye başla tahminlerde bulun. Hatta o evden hiç çıkma.

Benim cenazeme motorize kardeşlerim gelecek ve ailem onları kovacak!!! Hiç zannetmiyorum. Ailem, motorize kardeşlerimin beni son yolculuğumda yanlız bırakmamak

istemesini ve yusufta cenazesinde motosikletlerin olmasını isterdi diye düşünürler.

Herkes üzüntülü ve gergin. böyle bi ortamda insanlar kırıcı olabilir. ne biz senin ne de sen bizim kalbimizi kırma. El yarası geçer dil yarası geçmez.

Allah seni ve bütün motorcu kardeşlerimi kazadan beladan korusun

Allah rahmet eylesin.Ailesine yakınlarına başsağlığı diliyorum...Daha motor almadım.Çok kısa süreler içinde bu kaçıncı kötü haber okuduğum sayamıyorum. YETER ARTIK .Benim ve arkadaşlarımın okulu var gelemiyoruz iyikide gelemiyoruz ben daha motora binemeden taştım patlamak üzereyim işin sonu hayırlı değildir.Bardak taşıyor o "yetkili" denilen arkadaşlar iş yapsın.

Yasalar önünde saygı görmezsek trafikte sadece etkisiz eleman olmaya devam ederiz.

"Yetkili" İŞ YAP ARTIK!!!!!

Şİmdİ Erol Abİ Necdet Abİnİn KardeŞİ İle Telefonda GÖrÜŞtÜm Durumlarda Bİr DeĞİŞİklİk Yok Organ Naklİ İŞlemlerİ GerÇekleŞmİŞtİr Abİmİz Gene Aramizda Gene Bİzİmle Allah Onu Cennet'İnde Mİsafİr Etsİn İnŞallah

Sİzlere SÖzÜ Şudur ArkadaŞlar :her Kez Dİkkatlİ Olsun Bİz Hepİnİ Sevİyoruz Herkez Yarin Motoru İle Gelsİn Kesİnlİkle Sİzİn Tercİhİnİzdİr Bİzİm Tek İsteĞİmİz Sİzlere Zarar Gelmemesİ Kesİnlİkle Akillarina Motosİkletle Gelsekmİ Gelmesekmİ Dİye Bİr TereddÜt Gelmesİn

Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun şimdiden. Yakınlarının ve tüm sevenlerinin başı sağolsun...Çok üzüldüm. Bende az çok tanıyorum Necdet abiyi yeni motorunu aldıgında çocuk gibi mutluydu (şuanki motoru) ilk alıp yanımıza geldiğinde çok mutluydu ve gözlerinin içi gülüyordu çok sevinçliydi hatta eşimle beraber motoruna bakıp inceleyip üstüne binip abi bunu nası kullanıyrosun ya diye espiri yapmıştık gözlerinin içi gülüyordu ben necdet abiyi öle hatırlamak istiyorum kısmetse bende gelicem cenazesine tekrar Allahtan rahmet diliyorum bu mubarek ramazan ayında Allah taksiratını affetsin...

Son düzenleme:
işlerimi ayarlayabılırsem namaza gelmeye çalışacağım allah taksıratını affetsın mekanı cennet olsun necdet abımın

önemli,necdet Abinin Naşi Ikindi Namazinda Defn Edilecek

Arkadaşlar şimdi Erol Abi (NECDET ABİNİN KARDEŞİ ) Ile Telefonda Görüştüm Aldiğim

Bilgi Cenaze Işlemleri Ile Adli Tipta Ufak Bir Pürüz çikti Ve

Kaybedilen Zamandan Dolayi Cenaze Ikindi Namazina BUGÜN SAAT 16:00 YA ALINMIŞTIR

Bilginiz Olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin katılmayı çok isterdim ama dualarım onunla Allah geride kalan bütün motorcu arkadaşlarımı böyle acı kazalardan korusun İşallah bu son olur

onlar size ne gozle bakacaklar bir dusunun? Babalari kac yasinda motor sevdasina dusmus. gitmis cogu kisinin olumcul kazalar gecirdigini bile bile 1100 luk racing almis.

bilmem anlatabiliyor muyum? Madem bu kadar cok seviyordunuz hic mi kimse karismadi? kim kanina girdi bu insanin bu yasta?

Ogun sizinle yemege gelmistim. Yaklasik 10 kisiyle tanistim. Necdet olen 2. kisi. yan yana resmimiz var motorumu yeni aldigimda cektirmistik. 1. kisi ise donnie darko idi. O da gaza gelip racing motor almisti.

Aferim.. gidip birde motorcular birligi yapin orada. cok sevinir ailesi eminim sizi gorduklerine.

Kimsin sen derdinn ne senin şu zamanda. Yazacaklarımı anlayacak kapasiteye sahip olmadığını bildiğim için kelimelerimi tüketmek istemiyorum.
Sadece şunu demek istiyorum, hiç kimse kimsenin kanına girmiyor motosiklet alması için. Zaten tuttukunu olduğumuz alet sayesinde tanıştık hepimiz. Ayrıca yaşını bilmiyorum ama sen sanırım motosikleti belli bi yaşa gelince bırakılması gereken bişey olarak görüyorsun. O zaman yaşın 40'a gelince aramızdan gidersin, biz de seni tutmayız olur mu ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Ya boş adam madem karşısın neden motora biniyorsun binme sat araba al kendine. Zaten zihinsel sorunların var ehliyette alacağını sanmıyorum ya

bence gitmeyin. oturun evinize dusunun bir sonraki kim olacak diye.

ben düşünüyorum ama bidahaki sen olacaksın sanırım motordan ölmezsen başka bir yerde ölürsün zaten

Son düzenleme:
Allah Gani gani Rahmet Eylesin NECDET Abim Seni Unutmıyacağız.
Allah Yardımcın Olsun... :pale: :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar