Gültepe Camii Saat 15:00 Necdet abimizi son yolculuğuna uğurluyoruz..

arkadaşlar kafanız karışmasın diye girdim acil olarak çıkıcam.Aile adli tıp yüzünden önce öğle sonra ikindiye aldı cenaze namazını Necdet ABİ nin abisi aradı beni biraz önce ve 3'e almaya karar verdiklerini söyledi.Cenaze namazının ardından cenaze Şile Öğümce köyünda toprağa verilecektir.Herkes tanıdığını arasın ACİL..

keşke orada olabilseydimde bende katılabişlseydim. nur içinde yatsın :salut:

Bu saat değişiklikleri bütün planlarımızı alt üst etti, ikindi namazı saat 16,12 de siz 3 diyorsunuz kafamız karıştı kimsedende haber alamıyoruz, galiba son yolculuğunda yanında olamayacağız sevgili Necdet yolun açık sonuda cennet olsun, allah sevdiği insanları mübarek günlerde yanına alırmış, inanıyorumki sende şu an onun yanındasın.

Super Moderator
bu namaz saatleri değişikliklerinden dolayı bende üzülerek katılamayacağımı bildirmek zorunda kalıyorum
necdet abimin son yolculuğunda yanında olamamak çok kötü oldu benim için
güle güle necdet abi seni hiç unutmayacağız

saat değişikliği nedenıyle necdet abımın son yolculuğunda bulanamayacağım toğrağı bol mekanı cennet olsun allah taksıratını affetsın nur içinde yatsın

Namaz bitti ve izinle gelen arkadaşlar işlerine dönmek üzere, bir grup arkadaşta defn olayı için Beykoz'a mezarlığa doğru yola çıktı...

Dualarımızla yolcu ettik Necdet abimizi..

Son olarak naaşın cenaze aracına yüklenmesinden sonra bi arkadaşın araç şöförünü görüp "Ben bu adamı hatırladım , Hasan'ın(donniedarko) da cenazesini bu araçla kaldırmıştık" sözü son darbe olarak indi içimize..

Nur içinde yat Necdet abi..

asm

Bize de burdan bir Fatiha göndermek düşüyor
Allah rahmet eylesin

Merhaba Motosiklet.net ailesi

Necdet Bey'in vefatını gazeteden okudum ve siteye girip kontrol etme isteği geçti içimden.Maalesef gördüm ki Necdet Abi,akrabam Hasan Türkan'ın bana bahsederken dünya tatlısı Necdet Abim dediği kardeşimizmiş.Hasandan sonra bir arkadaşının ölümünü duymak yüreğimi kanattı tekrardan.
Akraba bu hafta sonu ne yapıyorsun dediğimde "Necdet Abiyi ziyarete gideceğim" demesi hala kulaklarımda.
Allah günahlarını affeyleyip ahrirette buluşmalarını nasib etsin.

Allah rahmet eylesin

Cemaat dagıldı kabrıstana gıdılıyor. Bızler zor kısmet yetıstık. Bırer fatıha okuyup Necdetı yolcu ettık..

Allah rahmet eylesın..

son olarak gittim saat 16:07 diye ama herkes gitmiş bune biçim işya allahın duasını necdet abiden esirgiyorlar.

işlerimi ayarlaradım ve gittim

yolda gelişim ibrahim'e rastladım saati değişmiş dedi

ya ben genede bi caminin önüne gideyim dedim gittim kimsecikler yok bu ne gariplik valla artniyet aramaya başladım.

vedat kaya ile görüştüm oda izin almış işlerini ayarlamış yola çıkmış ama yok saat 15 de kalkacak diye

bu ne iştir ya

Cami önünde namazı beklerken Dinmeyen (Barış) abimizin kaza haberide geldi.. Cenazeye yetişmek için yola çıktığında Kartal civarında yatırmış sanırım motoru.. Murat kendisi ile direk görüştü ve Barış abide bi sağlık sorunu olmadığını duymak içimizi rahatlattı.. Bu aralar herkesi daha dikkatli olmaya çağırıyorum ve Barış abiye burdan da geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum..

Son düzenleme:
abicim sitem etmeyin ben zamanından önce ordaydım ve namazı kıldık hem kimin niçin art niyeti olcak azcık mantıklı düşünün

Geç haberim oldu, keşke daha önce duyup cenazeye yetişebilseydim :(

Mekanı cennet olsun.

ah be necdet abi bu kadar erken bırakmamalıydın bizi...o gülen gözlerini hiç unutmayacağız...nur içinde yat...birbirimize pek bir hakkımız geçmiş olmasada yinede sana ''HAKKIMIZ HELAL OLSUN'' necdet abim...

SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ NECDET ABİ :rendeer:

Son düzenleme:
Sevgili motorcu arkadaşlar bakın bu aralar çok kaza haberi almaya başladık lütfen en azından şu ramazan bitene kadar daha dikkatli kullanalım malum herkesin sinirleri gergin ve stresli araç kullanıyorlar iftar telaşına. Kazasız sürüşler.

Bu arada tekrar allah rahmet eylesin huzur içinde yat sevgili Necdet...

eh be necdet abicim çok bekledik iyileşirsin tekrar yazarsın bizlere diye ama olmadı. yüreğimizin en güzel yerinde sana da bir parça ayırdık. gelemesekte seni uğurlamaya içimizden çok parçalar gitti senin yanına.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Necdet abimizi son yolculuğuna uğurladık.
Nur içinde yat Necdet abi.

Cenaze namazına yetişemeyen arkadaşlar bayramın üçüncü günü bir buluşma düşünüyoruz. Hem bayramlaşırız hemde Necdet abimizin kabrini ziyaret ederiz.

Dinmeyen (Barış) arkadaşımızada geçmiş olsun umarım kendisinde birşey yoktur..

zor bi gün oldu bizim için...
hepimizin başı sağolsun...
necdet abim seni çok seviyoruz ve hiç unutmicaz...
bayramın üçüncü günü aranızda olmak isterim...

Hala inanamıyorum şaka gibi geliyor tüm bunlar, seni çok seviyoruz abi, nur içinde yat. :salut: Umuyorum ki duyuyosundur bizi :salut:

Başımız sağolsun ,bir dostu daha uğurladık
13.00 da Gültepe'deydik ancak cenazenin 15.00 te kaldırılacak olması beklerken acımızı bir kat daha arttırdı,zaman farkından gelemeyen,gelipte yetişemeyen dostlar karşılaşamadık

Ben ve ihsanhakan Sabah,Hürriyet,Yenişafak ve diğer basın mensubu arkadaşların sorularını yanıtlarken sizlerinde söyleyeceği şeyleri dile getirerek olmasını dilediklerimizi tüm Motosiklet kullanıcıları adına dile getirdik

Mekanın cennet olsun koca yürekli insan, unutulmayacaksın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar