Gültepe Camii Saat 15:00 Necdet abimizi son yolculuğuna uğurluyoruz..

Allah rahmet eyLesin. mübarek adammış; ramazan da herkese nasiß oLmas. mekanı cennet oLur inşaLLah

motosikletlerinizi camii uzağına park edin lütfen...bu acılı günde cemaat ve aileyi rahatsız etmemenizi rica ederim...

konvoy veya buna benzer şeyler olmazsa ailesi açısından daha hayırlı olur diye düşünüyorum...

Moderatör (forrap)
Şu şehirler,kmler giriyor hep hayatımıza tam ortasından bölüyor herşeyi.Gelmeyi o kadar çok isterdim ki...
Ama malum,İzmir deyim ve çalışıyorum.İstanbul da olsam ne yapar eder gelirdim o saatlerde izin alıp.Ama burada mümkün değil..
Sizler mümkün olduğunca orada olun dostlar,biz kalben ve dualarımızla yanınızdayız.

freeozcan,biz buradaki ailesi olarak yıkıldık,sizler de aynı durumdasınız..Allah rahmet eylesin,başımız sağolsun.

Bence gitmeyin arkadaslar.

Bu adamin colugu cocugu cok seveni yok mu? Var sanirim.

onlar size ne gozle bakacaklar bir dusunun? Babalari kac yasinda motor sevdasina dusmus. gitmis cogu kisinin olumcul kazalar gecirdigini bile bile 1100 luk racing almis.

benim babam sigaradan olse, daha sonra

== Sigara icerler dernegi ==

cenazeye gelse hepsini kovardim.

bilmem anlatabiliyor muyum? Madem bu kadar cok seviyordunuz hic mi kimse karismadi? kim kanina girdi bu insanin bu yasta?

Ogun sizinle yemege gelmistim. Yaklasik 10 kisiyle tanistim. Necdet olen 2. kisi. yan yana resmimiz var motorumu yeni aldigimda cektirmistik. 1. kisi ise donnie darko idi. O da gaza gelip racing motor almisti.

Aferim.. gidip birde motorcular birligi yapin orada. cok sevinir ailesi eminim sizi gorduklerine.

Allah rahmet eylesin abicim mekanin cennet olsun seni kaybettigim icin uzgunum uzakta oldugum icin gelemeyecegim seni unutmicam
avcilarli

kendisini tanımıorum ama motosiklet tutkunu ve bir gültepeli olarak cenazeye gelmeye çalışcam inş aksilik çıkmaz

arkadaşlar bu motorla gelelımmı muhabbetıne bı açıklık getırmek istiyorum....

ben abısıyle konuştum motor istemıyorlar yanı şöle yapa biliriz herkesın arabısı veya o an gelme imkanı olmaya bilir ama şöyle bişley yapabiliriz...

MOTOR LARI camının yanında ve karşısında oto park var sakın bır şekilde özellikle egsoz sesi çıkarmadan duşuk devırle oraya gelebılırız sorar sanız ben motorla gelıcem cunku vasıtam o kı bırda beykoza gidilecek herkes 4 teker bulamaya bılır onun için sizlerden ricamdır düşük devirse çok sessiz bir şekilde cenaze namazına gitmelıyız defnetmeye gelınce o ankı tepkileri göz önunde bulundurarak hareket etmelıyız die düşünüyorum..

ama şunu çok istiyorum şahsi fikrimdir cenaze işlemlerı bittikten sonra kenetlenmemiz gerekyor die düşünüyorum bilmem sizlerle bu konuda hem fıkırmıyız öyle bir hissettirmeliyizçı acımızın ne kadar buyuk olduğunu butun turkıye bu haberı duymalı ben ustume düşen ne varsa yapmaya hazırım....

taktiri siz dostlarıma kalmış....

bence gitmeyin. oturun evinize dusunun bir sonraki kim olacak diye.

Bizler de motogezgin ekibinden eski dostları olarak cenazeye iştirak etmeye çalışacağız. İş sebebi ile kabristana eşlik etme imkanımız olmayacak..Elimizden fatihadan fazlası gelmiyor ne yazık ki...

Helalleşip allaha ısmarladık diyeceğiz Necdet abiye..

Mekanın cennet kabrin pür nur olsun Necdet..

Not: Maslak Nurol Plaza dan Araba ile geleceğim.Yakın olanlar cepten bana ulasıp oglen 12,30 a Ataturk sanayı gırısınde benımle bulusarak gelebılır..(0532 2515952)

bencede arkadaşlar nolur kalp kırmayalım bu arada yenı bir haber vermek isityorum size.......dost sitemiz olan earlyriders ten alıntıdır...

sizin gibi düşünen bir arkadaşımızın yazısıdır...

blackbird´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar Necdet abinin ailesi doğal olarak motosikletlere özellikle bu süreçte tepkiyle yaklaşacaktır, bizlerinde onları üzmeye hakkımız yok diye düşünüyorum, yarın cenaze namazına mümkün olduğunca başka vesaitlerle gidelim eğer motorla gitmemiz gerekiyorsa motoru camiden uzak biryere parkedip , giysileride güvenli bir yere bırakabilirmiyiz acaba, konuyla ilgili düşüncelerinizi paylaşın lütfen

ARKADAŞIMIZIN NECDET ABININ KARDEŞİYLE TELEFON KONUŞMASINDAN SONRAKI YAPTIĞI YAZIŞMADIR YANI BİZLERE CEVABIDIR...İÇİME SU SERPİLDİİ HAYDİ DOSTLARIM METAL ATLARIMIZI KUŞANMA ZAMANIDIR

BEN mert serkan 79 abimin yanında olduğum için ondan yazıyorum

sinan abi fikirlerine saygı duyuyorum kendi düşüncemi yazmadan

önce erol abi (necdet abinin kardeşi )telefonla aradım ve onunda

düşüncesini aldım senin değin gibi kendi düşüncemizi kendisine aktardım

cevaben :sizlerin bu denli ince düşündüğün için teşekkür ederim ama kesinlikle bu şekilde düşünmeyin istediğiniz gibi gelin bizden tarafa bir sorun olmaz azda sitemimiz olsa sizlerin iyiliği için başka canlar yanmasın diye
sizler arkadaşları sevenlerisiniz katılım ne denli çok olursa biz o kadar gurur duyarız

kendisine saygı duyuyorum acısını bizde bir aile olarak paylaşıyoruz
bu nedenle arkadaşlarım sizlerden ricam mümkün mertebe katılımcı olmaya çalışın varlığımızı ve onların yanında olduğumuzu bir nebze olsun acısını paylaştığımızı orada bulunarak belli edelim

arkadaşlar şuan aldığım bilgiye göre muhabir arkadaşımla hala yazışıyorum...

NTV STAR ATV SHOW CNN DHA IHL FOX
Aklıma gelemyen bir çok tv kanalı bizim destekçimiz olucak işte şimdi yüzüm gülmeeye başladı benı tanıyanlar biliyor gunlerdır bir dk bile uyku uyumadım ama amacıma ulaştım artık herşey istediğim gibi hatta isteyipte yapmaya çalıştığımız gibi gidiyor MÜCAHİT K ardeşiniz dur duraksız bir tanıdığı tanımadığı herkesi bu DAVAYA Ortak etmenın mucadelesini veriyor necdet abimize borcumuzu ödeme vaktımızdır...adı sıfatı ne olursa olsun hekesın ste dışında en az bir tane kişisel motor kullanan arkadaşı vardır onlarıda davet edelim ve sil sile yoluyla biz birimize ne kadar bağlı olduğumuzu istediğimiz zaman neler yapa bileceğimizi gösterelim canımız yancı bir parçamızı aldılar şimdi vicdaz sıslatma vaktıdır elini kolunu sallayarak gecen canılere dur demenın en uygun zamanıdır.... iyiki sizler gibi duyarlı dostlarla tanışmışım hepinizi tek tek saygıyla selamlıyorum dostlarım....

muhabrlerin, kameraların dikkatini çekmek lazım artık...
bizde senin uğraşların için sana çok teşekkür ederiz ..

muhabirlerin kameraların dikkatini çekelim de, bunu cenazede yapmak zorunda mıyız?
curcuna yerine çevirmeyelim arkadaşlar orayı, Necdet Abimize karşı son görevimizi yerine getireceğiz. bunu yerine getirelim yeter, ailesinin de daha fazla acı çekmesine sebep olmayalım.

sende doğru sölüosun serkancım ama zaten eminimki herşley düzgün bi şekilde olur....
yarın bende cenazedeyim arkadaşlar orda olmayı klendimde bi borç bilirim:(

allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun..
bedenen orda olamaycagım belki ama kalbimiz sizlerle ve necdet abiyle
necdet abiye allahtan rahmet tanıyanlara ve ailesine allahtan sabır diliyorum

muhabirlerin kameraların dikkatini çekelim de, bunu cenazede yapmak zorunda mıyız?
curcuna yerine çevirmeyelim arkadaşlar orayı, Necdet Abimize karşı son görevimizi yerine getireceğiz. bunu yerine getirelim yeter, ailesinin de daha fazla acı çekmesine sebep olmayalım.

hakılısın kardeşim bende senın gibi düşündüm ama öyle değil aile nekadar çok insan görurse ne kadar motor görürse o kadar hem abimizle hemde bizlerle gurur duyacak ve ben bunun için canımla başımla hatta sağlığımı ortaya koyarak mucadele ediyorum lütfen beni yanlız bırakmayın abimizin ve benım sız dostlarıma çok ihityacımız var...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar