Bence gitmeyin arkadaslar.
Bu adamin colugu cocugu cok seveni yok mu? Var sanirim.
onlar size ne gozle bakacaklar bir dusunun? Babalari kac yasinda motor sevdasina dusmus. gitmis cogu kisinin olumcul kazalar gecirdigini bile bile 1100 luk racing almis.
benim babam sigaradan olse, daha sonra
== Sigara icerler dernegi ==
cenazeye gelse hepsini kovardim.
bilmem anlatabiliyor muyum? Madem bu kadar cok seviyordunuz hic mi kimse karismadi? kim kanina girdi bu insanin bu yasta?
Ogun sizinle yemege gelmistim. Yaklasik 10 kisiyle tanistim. Necdet olen 2. kisi. yan yana resmimiz var motorumu yeni aldigimda cektirmistik. 1. kisi ise donnie darko idi. O da gaza gelip racing motor almisti.
Aferim.. gidip birde motorcular birligi yapin orada. cok sevinir ailesi eminim sizi gorduklerine.
bence gitmeyin. oturun evinize dusunun bir sonraki kim olacak diye.
güsel kardeşim sen cenazeye arabanla gelebilirsin. böyle bi hakkın war hatırlatıyım dedim.
bizlerde anlayışsız protez beyinli insanlar değiliz. Necdet abinin ailesiyle görüşülmüş ve onlar için bi problem olup olmayacağı sorulmuştur. ailesi onay verdikten sonra sana
sanırım susmak düşüyo.
sen evinde otur şimdiden düşünmeye başla tahminlerde bulun. Hatta o evden hiç çıkma.
Benim cenazeme motorize kardeşlerim gelecek ve ailem onları kovacak!!! Hiç zannetmiyorum. Ailem, motorize kardeşlerimin beni son yolculuğumda yanlız bırakmamak
istemesini ve yusufta cenazesinde motosikletlerin olmasını isterdi diye düşünürler.
Herkes üzüntülü ve gergin. böyle bi ortamda insanlar kırıcı olabilir. ne biz senin ne de sen bizim kalbimizi kırma. El yarası geçer dil yarası geçmez.
Allah seni ve bütün motorcu kardeşlerimi kazadan beladan korusun