Gültepe Camii Saat 15:00 Necdet abimizi son yolculuğuna uğurluyoruz..

Necdetimizi bir 18 Mart günü Çanakkale de tanıdık.
Onu yolların yalnız kahramanı, yalnız sürücüsü olarak tanıdık.
O şimdi aramızda yok.
Çanakkale MT ye hüzünlü haber çabuk düştü. Herkez üzgün.
Necdetimize Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyoruz.
Yarın kalbimiz onun yanında, onunla beraber.
Tüm Motosiklet net camiasının başı sağolsun. ÇANAKKALE MT

Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın.. Başımız sağolsun.. İnşallah yarın Gültepe 'de olacağım..

Yarın bi şekilde işyerimden izin alıcam ve Allahın izniyle orda olucam. bende motosikletimle gelcem

O na ,
; Allahtan rahmet ,sevdiklerine ve sevenlerine sabır dilerim.NUR İÇİNDE YATSIN...
onula 18mart 2007 de tanısmıştım.. Çanakkalede..........

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cenaze gününü yeni öğrendim izmirdeyim şuan. iftardan snr yola çıkarım.yarına aksilik olmazsa yetişirim herhalde.orda yerimi alırım allah nasip ederse.

Orada olamasakta kalbimiz onunla ve sizlerle.. :salut:

Ona olan son görevimizi sizlere devrediyoruz arkadaşlar..:pale:

Mekanın cennet olsun Necdet abi.. :salut:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Orda olamasakta hep yüreğimizde olacak..... Nur içinde yatsın....

anadolu yakasında olupta cenaze namazına yetişemeyecekler olabilir çekmeköy sapağında bi yerde buluşup enazından mezarlığa gidelim

bi aksilik olmazsa bende ordayım inşallah motorumla gelip son yolculugunda eşlik etmek isterim..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ızın alabılırsem bende orda olmayı cok ıstıyorum,bu son yolculunda bu motosıklet ruhunu ona tekrar yasatalım arkadaslar.sanırım ıcımızde olmus olsaydı oda aynısını yapardı.

Ben özcan motorcu arkadaşlarla pek fazla tanısamıyoruz ama nejdet benim dayımdı çanakkalede ben karşılamıstım 116 ya hem beni ziyaret için gelmişti hemde 18 mart gunu siz değerli dostlarıyla biraraya gelmek için,bu siteye takıldığını solemişti ve bi gireyim dedim inanın bu kadar çok seveninin olması beni iki gözüm iki çeşme ağlatmaya devam ettirdi.

Dayım hakikatende bazı arkadaşların dediği gibi çok iyi niyetli biriydi belkide hayatımda göreceğim en ii adamdı,adam gibi adamdı.biraz çocuk biraz çılgın aklına koyduğunu yapan,verdiği sözü tutan adam gibi bir adamdı,takdir-i ilahi denilecek baska söz yok

Herkesi istediği şekilde gelebilir ister motor ister ucak vs... bencede sonuc olarak dayım motor tutkunuydu motorcu arkadaşlar motoruyla gelmekten çekinmesinler.

nasıl kara alınırsa o şekilde gidelim arkadaşlar.........

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar