guınness rekorlar kitabına girmek istiyorum

Bana da çok ilginç geldi..:cyclopsan

Bu konuyu(nasıl ve nereye başvurmalı) araştırmak gerekir bence..:cat:

Savaş Hocam'a katılıyorum..:wiinkk:

batsak mı-batmasak mı işte butun mesele bu..
not: william shakespeare.
arkadaşım guzel bir yetenek

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
bazı arkadaşlar,dalga geçer gibi yazı yazıyor. inanmayan varsa ben ispat etmeye hazırım, bende aynısını yaparım diyen arkadaş varsa çıksın beraber derin havuzda bacak, bacak üstüne atıp çay içelim, hodri meydan

yok adam, inandık inanmayada içimden bi ses rekorluk bi hadise değil bu, sahilde plajda şekil yaparsın amma daha fazlasını isteme diyo!

seni furuko reklamında oynatalım 100 bin baloncuk yutmuşsun abi sen :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi saygı duymak lazım, ama bence boşa kürek çekiyorsun motorcuların çoğu ben dahil balıkadamız . Zaten Guines'lik bir durum yok burda suda batmayan adam değil uçan adam olsan yine olmaz. Discovery 'de nişasta doldurdular havuza muhallebi kıvamına geldi ve aam 5 metre karşıya yürüdü zaten.

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
Abi saygı duymak lazım, ama bence boşa kürek çekiyorsun motorcuların çoğu ben dahil balıkadamız . Zaten Guines'lik bir durum yok burda suda batmayan adam değil uçan adam olsan yine olmaz. Discovery 'de nişasta doldurdular havuza muhallebi kıvamına geldi ve aam 5 metre karşıya yürüdü zaten.

siz benim aynı zamanda balıkadam ,eğitmeni olduğumu tabiki bilmiyordunuz,

İlginç, ben duramam heralde denemedim hiç. Yolun açık olsun. Bir'de vidyoda olmayan 1-2 duruştan bahsetmişsiniz. (Suda yürüyorum)

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
İlginç, ben duramam heralde denemedim hiç. Yolun açık olsun. Bir'de vidyoda olmayan 1-2 duruştan bahsetmişsiniz. (Suda yürüyorum)
evet burda olmayan bazı videolarım youtube de var ordan seyredebilirsiniz evet normal olarak suda yürüyebiliyorum. istersende altımda deniz simidi varmış gibi oturabiliyorum,

videoyu izledim de hangi alanda rekor kırmak istediğini anlayabilmiş değilim. suda elleri kullanmadan durmaksa böyle bi rekor yok, bu rekorun adı başka birşey ve direk kiloyla alakalı bi rekor :)

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
sana örnek vereyim, misal suda on bardak ayakta veya oturarak çay içerim, böylece suda çay içme rekoru kırarım, bak gördün mü şimdi rekoru buna benzer daha ne hareketler var hepsini saysam, emin ol ondan fazla rekor sahibi olurum.

hocam ben seninle beraber katılmak istiyorum bu yaptıklarını ben 8 yaşımdan beridir yapıyorum hatta ben sigara içerken suya dalıyorum cıkınca sigara içmeye devam ediyorum hatta suda sabit kalabiliyorum ne batıyorum ne cıkıyorum arada sabit bulursan bir sponsor banada söle

Üstadım bu yaptıklarını havuzda yapıyorsan gerçekten takdire değer ama denizdeyse tuzlu su insanı otomatikman su üstünde tuttuğu için hareketlerin fazla özelliği kalmaz.. Sana yinede başarılar diliyorum AYBERK arkadaşın dediği gibi bir kanal böyle ilginç olayları gündeme getiriyor orada showunu sergileyebilirsin..(Star tv-Olmaz böyle şey)

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
Üstadım bu yaptıklarını havuzda yapıyorsan gerçekten takdire değer ama denizdeyse tuzlu su insanı otomatikman su üstünde tuttuğu için hareketlerin fazla özelliği kalmaz.. Sana yinede başarılar diliyorum AYBERK arkadaşın dediği gibi bir kanal böyle ilginç olayları gündeme getiriyor orada showunu sergileyebilirsin..(Star tv-Olmaz böyle şey)

toraman kardeş benim için tatlı veya tuzlu su fark etmiyor,ikiside aynı benim için pınar altuğun sunduğu mucizeler gecesine müracaat ettim sahnede havuz olmadıgı için olmaz dediler yoksa çok ilginç oldugunu söylediler. birde stara olmaz böyle şeye bakıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar