guınness rekorlar kitabına girmek istiyorum

doğuştan gelen bir özellikmi yoksa çalışarak nefesle yapılan bir olaymı?

gerçekten ilginç:cat:

Cigerlerine seni su üstünde taşicak kadar havayı alıyosun bu kadar basit :p
Desene yiyosa sende yap bakalm :D
Hayırlısı olsn guzel bişe :)

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
doğuştan gelen bir özellikmi yoksa çalışarak nefesle yapılan bir olaymı?

gerçekten ilginç:cat:

doğuşdan. gelen yetenek, ayrıca suda hiç kıpırdamadan, saat lerce durabiliyorum,ayrıca siz nekadar ayakta kıpırdamadan durabiliyorsanız, ben sizin normal karada duruşunuzun 100 katı fazla dururum zira ayakta karada dururken yorulursunuz. suda ayakta durursanız, yatakta yatıyormuş gibi olursunuz. istersem suda uyuyabilirim. suda hateketsiz duruşlarımda ,sizlerlede bir taraftan sohbet eder konuşabilirim, bazıları nefesimi tuttugumu sanıyor. nefesimi tutsam konuşamam.ama ben konuşuyorum her şartlarda.ayrıca oturarak suda ,çay,kahve,yiyecek gibi şeyleri tüketebiliyorum,ayrıca suda yürüyorum. daha bazı birçok değişik hareketlerimde var.hepinize selamlar.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
ciğerini havayla iyice doldurup fizik kanunları gereği su üstünde rahatça duruyorsun
benim çok rahat yaptığım bir hareket mesela
çocukluğumdan beri yaparım
tabii diğer bir faktör de vücudundaki yağ oranı
ne kadar fazlaysa o kadar rahat durursun su üstünde
üzgünüm ama böyle sıradan bir hareket için sponsor falan bulabileceğini sanmıyorum...

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
http://www.youtube.com/watch?v=sBQLq2VmZcA
usta sen bunu seyret bakalım ne dicen kolay gelsin :cherry:

ben bu masalı seyrettim.bu arkadaş çaktırmadan havuza saydam mikadan köprü yapmış, ona basarak yürüyor, ben ona mesaj yazmıştım,hodri meydan diye, gelde suda batmayan adamla beraber yürü diye, ordaki ekip ,kendi elemanları hava gazı yapıp .milleti kandırıyorlar. gelsin , suda benim yaptığım hareketlerin birini yapsın bakalım yapabilecekmi,en azından şunu söylüyüm ikimizinde elini ayagını sıkıca baglayıp derin suya atsınlar,24 saat sudan çıkarmasınlar, bakalım kim canlı kalacak ozaman belli olur.

arkadaşlar. yanlış topik açmışım onun için bu tpiğe taşındık, zaten normalde bu topikte açmam lazımmış bu yanlışlıktan dolayı siteden özür dilerim
inşallah burdan yazışmalara devam ederiz.

Son düzenleme:
Deniz Kızı Duydum Ama Abi Sende Deniz Adamısın Galiba Bi MotoSiklet Sürde Su icinde Hayran kalalım sana :queen:

ben yüzme bilmediğimden bu harekentler pek bişey ifade etmedi. zati herkes yapıyo bunları sanıyodum.

125 kiloyum ben de batmıyorum, hatta sırtüstü kitap bile okuyorum batmadan :) Doğuştan gelen bir özellik değil maalesef ayrıca rekorluk bir olayda değil :)

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
125 kiloyum ben de batmıyorum, hatta sırtüstü kitap bile okuyorum batmadan :) Doğuştan gelen bir özellik değil maalesef ayrıca rekorluk bir olayda değil :)

bakın bakalım, yüz üstü yatın, birde ayakta, hiç hareket etmeden durun. ayrıca elinizi, ayagınızı baglayın derin suya atlayın. batmassan, bogulmassan tamam. ayrıca birde oturarak, hareketsiz çay içme, denemesi yap belki olur, ne dersin

ayrıca şunuda net bir şekilde ifade edeyim, bu sene caddebostan 2.ci pilaj dan çok denize girdim. ordaki, can kurtaranların hepsi. suda batmayan adam derseniz tanır beni, onlarla tanışmam şöyle oldu, bir gün plaja gittim. biraz açıldım hemen botla ve jet sky le can kurtaranlar, yanıma geldi. bogulursun açılmamı önerdiler, bende onlara suda batmayan adam, olduğu mu söyledim. güldüler peki dedim, atlayın suya yaptıgım hareketleri yapın dedim, önce bizde yaparız ne varki dediler hepsi denediler, yapamıyacaklarını anladılar özür dilediler, hatta bazıları ver abi elini öpeyim dediler, bende bunlara aynen şunu söyledim. bakın dedim benim açıkta yüzmemin sebebi siz suya falan düşersiniz bogulursanız sizi kurtarırım dedim. o gün bu gün beni açıkta gördüklerinde selam verirler. ama bazen beni tanımayan acemi can kurtaranlar ise hala düdük çalarlar bende onları yanıma davet edip, yaptıgım hareketlerin tekrarını ondan isterim oda abi sen aşmışsın bu işi der gider, beni başkalarına heyecanla anlatır,

Son düzenleme:
bakın bakalım, yüz üstü yatın, birde ayakta, hiç hareket etmeden durun. ayrıca elinizi, ayagınızı baglayın derin suya atlayın. batmassan, bogulmassan tamam. ayrıca birde oturarak, hareketsiz çay içme, denemesi yap belki olur, ne dersin

ayrıca şunuda net bir şekilde ifade edeyim, bu sene caddebostan 2.ci pilaj dan çok denize girdim. ordaki, can kurtaranların hepsi. suda batmayan adam derseniz tanır beni, onlarla tanışmam şöyle oldu, bir gün plaja gittim. biraz açıldım hemen botla ve jet sky le can kurtaranlar, yanıma geldi. bogulursun açılmamı önerdiler, bende onlara suda batmayan adam, olduğu mu söyledim. güldüler peki dedim, atlayın suya yaptıgım hareketleri yapın dedim, önce bizde yaparız ne varki dediler hepsi denediler, yapamıyacaklarını anladılar özür dilediler, hatta bazıları ver abi elini öpeyim dediler, bende bunlara aynen şunu söyledim. bakın dedim benim açıkta yüzmemin sebebi siz suya falan düşersiniz bogulursanız sizi kurtarırım dedim. o gün bu gün beni açıkta gördüklerinde selam verirler. ama bazen beni tanımayan acemi can kurtaranlar ise hala düdük çalarlar bende onları yanıma davet edip, yaptıgım hareketlerin tekrarını ondan isterim oda abi sen aşmışsın bu işi der gider, beni başkalarına heyecanla anlatır,

Canım yapılıyor maalesef ve bende yapıyorum, sırtüstü yatıyorum, oturuyorum, ayakta duruyorum, bağdaşı denemedim bilemeyeceğim :) Ama bu rekorluk bir şey değil, bunu yapan yüzlerce insan gördüm, kitap okuyorum dedim mesela sırtüstü yatarak :) rekorluk bir şey değil, ha dersen ki su altında 15 dk nefesimi tutarım bu bir rekordur; bence bu tür rekor dallarına yönelsen çok iyi olur :cat:

dün tv'de izledim... yeni bir program başlıyor...

adını ve hangi kanal olduğunu hatırlamıyorum, ama kanallara biraz göz atarsan mutlaka görürsün...

o tip bir tv show'una baş vurursan,isteğini daha çabuk yapabilirsin....

sadece bir fikir...

kolay gelsin...

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
Canım yapılıyor maalesef ve bende yapıyorum, sırtüstü yatıyorum, oturuyorum, ayakta duruyorum, bağdaşı denemedim bilemeyeceğim :) Ama bu rekorluk bir şey değil, bunu yapan yüzlerce insan gördüm, kitap okuyorum dedim mesela sırtüstü yatarak :) rekorluk bir şey değil, ha dersen ki su altında 15 dk nefesimi tutarım bu bir rekordur; bence bu tür rekor dallarına yönelsen çok iyi olur :cat:

peki kardeşim sırt üstü kitap okuyorsun çok güzel ,acaba yüz üstü yatarak okuyabilirmisin?ben okurum işte aramızdaki fark bu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben su üstünde parende atıyorum ama beş i gecemiyorum.Rekor yirmiyedi imiş.
Palavra tabii benimki.
şaka bir yana;
yirmiküsur yıl once bile broveli dalgıctım,35 yıldır yuzerim ama hala suda yuzüstü kitap okuyamam cabucak uykum gelir:)
sudabatmayan arkadasın olayını sıradanlaştırmak yerine destek olalım.belki videodan anlaşilamayan,sözün kifayetsiz kaldıgı bir durum vardır.
Evet destek olalım ve bunun gercekten rekor olup olmayacagına Guinness karar versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar