Gts250 mi? Joyride200 mü?

KBC

selam kardesım bende gts250 var cogunlukla uzun yol yapıyorum ama sehır ıcındede benı hıc yormuyor bence gts 250 al bende 1.83 boy ve 88kıloyum anca sıgıyorum bu arada bırı tehlıkelı fılan demıs sacma bence. arka frenı sıktıgında yuzde 40 one yuzde 60 arka frene dagılım yapıyor ve emnıyetlı duruyorsun bu arada yol tutusuda super ve bagajıda cok genıs gostergeler zaten tartısmasız guzel gts250nın yenı kasası cıktı ve enjeksıyonlu resımlerını gordum oda guzel sozun kısası gts 250 al derım:cat:

+1
bende bi gts 250 kullanıcısı larak tavsiye ediyorum arkadaşım, bende yeni aldım 7 gü oldu 700 km yaptım. 100 lük bi scooter ddan sonra gts250 Goldwing gibi geldi bana ve kullanım keyfini konforunu rahatlığını anlatamam sana mütiş bi duygu :cat::cat::cat:

merhaba.bende sym gts250 var ve gayet memnunum.bugun florya dan kadıkoy e gittim geldım.cok keyifli.bence secımını bu yonde kullanmalısın.zevk meselesı tabı.

50.000 km civarı gts 250 kullanmış fakat başka maxi scooter kullanmamış bir motor sevdalısı olarak ilk maksi scooter ım gts 250 idid satıp aynısından aldım.

eksi yönleri de var fakat artıları daha fazla, benim verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor.

amaç konforlu bir scooter edinmek ise tavsiye ederim.

Vallahi alternatif olarak bişi sölüyemicem ama gts250 bugün Florya Sosyal tesislerinde gördm çizgileri hoşuma gitti ama iç dizayn ( motor ) konusunda bişi diyemicem.. :cat:

50.000 km civarı gts 250 kullanmış fakat başka maxi scooter kullanmamış bir motor sevdalısı olarak ilk maksi scooter ım gts 250 idid satıp aynısından aldım.

eksi yönleri de var fakat artıları daha fazla, benim verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor.

amaç konforlu bir scooter edinmek ise tavsiye ederim.

Dostum benimde GTS EVO Alma düşüncem var. Eksi yönleri var demişsin.
Eksi yönleri nelerdir artı yönleri nelerdir ?
Son hızı nedir ? Uzun yolda yeterli mi ?
Şimdiden çok tşk ediorum

sport scooter tarzıda yaşına hitap eder bence, ikinci el gilera runner 180 yada peugeot speedfighter 2 de düşünebilirsin

yukarıda bir arkadaş kymco cu asya motor benziyor dedigi ,bir kere çin malları çogunlugu honda modellerinden çalarlar sagır duymaz uydurur derler ya kymcular öyle bol keseden atıyorlar bilmiyorlarki kymco yu herkez çin malı olarak bildigini :)

birde gts i çok yakından inceledimde joyride ile yanayana resimde gösterdiginiz gibi olmuoyr malesef gts çok iyi bir model ama arka kısmıda güzel ama önüne göre biraz fazla basık geldi joyridede arkada önde belli bir hacmi var görüntüsü var gts250 de ön taraf koç gibi ama arka çok küçültmüşler üsteki resim joyride200 bira daha ufak çekilmiş yada uzaktan çekilmiş ikisinede yakından bakmanızı tafsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar