- Konu Yazar
3 saat önce taze bir kaza geçirdim ama en ufak bir çiziğim olmadan atlattım.Bilen bilir,şişlide kuştepe kavşağının orda türkiye petrolleri ve gerisindede köprü altı var.köprünün altındaki yoldan viraj dönerken motorum altımdan kaydı ve ben hemen motoru bıraktım ve kalçamın üstüne düştüm.motorum kaydı ve bölünmüş yol kaldırımına çarpıp takla attı.o sırada arkadan araba gelmemeside büyük şansdı.kaskım vardı fakat kevlar pantalon ve montumu sıcak diye giymemiştim.vucudum asfalt yanığının tadına bakabilirdi ama çok yumuşakca kalçamın üstüne düştüm.motoru zamanında bırakmasaydım her halde şişli etfalde 20 kırıkla yatıyor oluyordum.Sağolsunlar hemen insanlar ilgilendiler motoru felan kaldırdılar.maddi zarar dışında normal kot pantalonumda bile bir çizik yok.çok ucuz atlattım.Fakat anlamadığım o yoldan 1. yıldan beri hep geçerim ilk kez başıma böyle bir şey geldi.durduk yere canımdan olabilirdim.maddi zararla kurtuldum.7.000 km den beri City grip kunlanıyorum.Lastiklerimden memnunum ama ilk kez böyle bir olay yaşattılar bana.