Arkadaşlar bu iki motoru nasıl kıyaslayıp da "Honda al" diyorsunuz anlamıyorum :silent:
Hiç özelliklerine baktınız mı acaba?

Gözlemlerin dikkatlice olabilir ama emin ol mühendisler onları çok dikkatlice ve yüzlerce kez inceliyor , kullanmadan bir motor hakkında kıyaslama yapma , çin malı olsa bileVAlla ikisini düşünüyorsan yamahadan sora sana hyosung hem çok kalitesiz hem de çok güçsüz gelecektir...Fuarda çok iyi inceledim gt650r ları kollar direksiyon falan çok basitçe yapılmış.Çin işinden farkı yok.Şasi kaynak yerlerine dikkatlice baktım çok acemice kaynatılmış göreceksiniz...İnceleyin...
Gözlemlerin dikkatlice olabilir ama emin ol mühendisler onları çok dikkatlice ve yüzlerce kez inceliyor , kullanmadan bir motor hakkında kıyaslama yapma , çin malı olsa bile
-----------------------
ben hyosung kullanmıslıgım olarak sana bi tavsiye vereyim , hyosung gerçektende japonlar kadar kaliteli ve şık motor üretiyor fakat aradan 2-3 ay geçtikten sonra nikelajlrında atmalar başlıyor fakat motor kısmında herhangi bir problem söz konusu olmuyor , ben olsam honda alırdım , hyosung'u kötülemiyorum ama 2.el piyasası içinkalite bakımından aralarında pek fark yok emin ol