GT650R mı 600F mi?

Arkadaşlar bu iki motoru nasıl kıyaslayıp da "Honda al" diyorsunuz anlamıyorum :silent:

Hiç özelliklerine baktınız mı acaba?

İlla aynı tarz ve aynı sınıfta ki motorlar mı kıyaslanır, böyle bi kanun mu var, var da biz mi bilmiyoruz :p :p Çok bilmiş :p :p

Ben de XL 200 le Cbf 250 arasında kaldım biliyosun..:cat:

abi sıfır makina her zaman daha iyidir garantili motor
şimdi senin alacağın 2.el honda eğer garantili değilse en ufak bi sorunda birsürü paran gidecek bence sıfır al

bilader bu z1000 olmasin,
kafa maske de dunyayi kurtaran adam setinden cikma :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kıyaslama yapman bıle hata honda 600f derimben

Tabiiki çok yakında 4. büyük olacak Hyosung, dolayısıyla GT650R.:bounce:

Hyosun 650 iyi motor. 0 alırsan iki sene garantiden temiz temiz binersin. Yedek Parçada sorun olmaz. y.parça fiyatları da makkul. yine bir düşün derim.

hyosung'un çok güzel bir tipi var.performansı oldukça iyi.ama honda 600f'yi tercih ederdim en olsam.her ikiside sağlam üretim. biri japon biri kore.bence sen oralarda bu işi en iyi bilen kişiyi bul.Ve ondan tavsiye al.işe yarayacaktır.

VAlla ikisini düşünüyorsan yamahadan sora sana hyosung hem çok kalitesiz hem de çok güçsüz gelecektir...Fuarda çok iyi inceledim gt650r ları kollar direksiyon falan çok basitçe yapılmış.Çin işinden farkı yok.Şasi kaynak yerlerine dikkatlice baktım çok acemice kaynatılmış göreceksiniz...İnceleyin...

Bence motosikletler için yorum yapan arkadaşlar bundan sonra kullandıkları motosikletleri ve yaptıkları km'leri de yazsınlar...böylece yanıltıcı yorumlar bir miktar azalır diye düşünüyorum.

VAlla ikisini düşünüyorsan yamahadan sora sana hyosung hem çok kalitesiz hem de çok güçsüz gelecektir...Fuarda çok iyi inceledim gt650r ları kollar direksiyon falan çok basitçe yapılmış.Çin işinden farkı yok.Şasi kaynak yerlerine dikkatlice baktım çok acemice kaynatılmış göreceksiniz...İnceleyin...
Gözlemlerin dikkatlice olabilir ama emin ol mühendisler onları çok dikkatlice ve yüzlerce kez inceliyor , kullanmadan bir motor hakkında kıyaslama yapma , çin malı olsa bile ;)

-----------------------
ben hyosung kullanmıslıgım olarak sana bi tavsiye vereyim , hyosung gerçektende japonlar kadar kaliteli ve şık motor üretiyor fakat aradan 2-3 ay geçtikten sonra nikelajlrında atmalar başlıyor fakat motor kısmında herhangi bir problem söz konusu olmuyor , ben olsam honda alırdım , hyosung'u kötülemiyorum ama 2.el piyasası için ;) kalite bakımından aralarında pek fark yok emin ol

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosiklet sahibi değilim ama Honda ile hyosong arasındaki kalite farkını görmek için motosiklet sahibi olmak gereksiz. Honda kendini kanıtlamıs bir firma para sıkıntın yoksa honda derim sana ve su sözü eklerim sakıp sabancı dan "Ucuz Mal alıcak kadar zengin değilim. "

hyo nun kaliteli sifatini alabilmesi icin bence bir miktar sene (mesela bi 10) yurdum yol sartlarinda kendini kanitlamasi lazim ayni sey diger sym gibi yeni cikan firmalar icin de gecerli, ha "hyosung yurtdisinda yillardir zaten mevcut" cevabi benim icin tatmin edici olmaz cunki ulke olarak ne kaymak gibi yollara ne de sifir hata montaj yapan elemanlara sahibiz :cat:

Gözlemlerin dikkatlice olabilir ama emin ol mühendisler onları çok dikkatlice ve yüzlerce kez inceliyor , kullanmadan bir motor hakkında kıyaslama yapma , çin malı olsa bile ;)

-----------------------
ben hyosung kullanmıslıgım olarak sana bi tavsiye vereyim , hyosung gerçektende japonlar kadar kaliteli ve şık motor üretiyor fakat aradan 2-3 ay geçtikten sonra nikelajlrında atmalar başlıyor fakat motor kısmında herhangi bir problem söz konusu olmuyor , ben olsam honda alırdım , hyosung'u kötülemiyorum ama 2.el piyasası için ;) kalite bakımından aralarında pek fark yok emin ol

Dikkat ettiysen motoruna laf etmedim çünkü orası hakkında bilgim yok...
Bursa'da bir arkadasımda 19000km'de gt250 var naked hiç bir sorun yaratmamıiş şimdiye kadar ama yine de honda ile hyosung arasında hiç düşünmezdim ne olursa olsun...

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Ankara'dan gelen bir arkadasımıza bursa'dan gt650r aldık açıkçası çok ilgi gören ve görecek olan bir motor olduğu aşikar...Ama kendini kanıtlamış honda karşısında biraz geride başlıyor yarışmaya:wiinkk: Mesela 2-0 yenik.:rendeer:

benim motorum yokh ben sadece ikisi arasındaki kıyaslamayı yaptım benim amacım hyosung kalitesiz bi mal değil honda kadar kaliteli demedim arasında çok az kalite farkı var hyosung kullananlar ve honda kullananlar bunları ayırt edebilir , honda mühendislerine kimse laf etmiyor ama hyosungda suzuki mühendisleri altında calsııyor ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar