GT 250 R için vida sorunu?

komik olacak ama motorumdan vidalarım tek tek kayboluyor.1-2 tane yoktu tmm eywallah ama geçenlerde motorsikletin yağını değiştirmek için ustama bıraktım.arkadaşda görmüş.hemen tel açtı.mesut senin grenajlar sökük hayırdır bişey mi oldu diye..yoo yağı değişcek dedim.akşam motorumu almaya gittiğimde sordum niye söktünüz diye.sağına soluna baktık dedi..iyi diyip motorumu aldım çıktım.sonra farkettim ki sol yan grenajda 2-3 vida eksik.koymayı unutmuşlar.sonrada bulamadılar.1-2 tanede zamanla kafa grenajından uçmuştu.burda sanayiye gittim ama bulamazsın burda anca 100 tane fln sipariş verirsen gelir dedi..ewet arkadaşlar sol yan grenaj ve kafa grenaj vidalarını nerden temin edebilriim:silent:

walla biz bir arkadaşımıza cbr grenajları için vidayı honda fabrikadan istetmiştik..
direk bulabilirmisin bilmiyorum

bence istanbuldaki arkadaslardan baktirtma imkani varsa bi yardim al bostanci sanayisinde mutlaka ve mutlaka vardir

bence istanbuldaki arkadaslardan baktirtma imkani varsa bi yardim al bostanci sanayisinde mutlaka ve mutlaka vardir

karaköyü duymuştum fakat bostancıyı yeni duydum biraz daha akıl alış-verişi olsun ona göre değerlendiricem herşeyi :cat: bilgi için teşekkürler :cat:

Sonuçta VİDA!!!!....:mrgreen:

Yani kul yapımı..:)

Eğer orjini bulamazsan bir tornacıda yaptırabilirsin paşam..:wiinkk:
Ya da vidaların bir fotosunu eklesen belki buldurabilirim burada...:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Senin ilacin karakoy persembe pazarinda :cat:

mesut selam...hfc ye yazdın mı bilmiyorum ama bu konuyu hfc ye yaz istersen daha rahat ulaşırsın...

aynı sorun bendede var bir civata olduğu yerde sıkıstığı için matkapla adelerek actık.(pas sokucu falan filan koysaydınız demeyin yaptım) bende uydurma bi civata koydum yerine.hondadan civata almaya gittim bir k..cı kırık civata için hem 15-20 ytl fiyat bictiler hemde ellerinde yokmus yurtdısından gelicekmiş.
mesuuuuuttttt:queen:
anladın sen onu:bounce:

abi tornada yaptırmaya kalksa daha pahalıyapatlar en iyisi ist buldaki arkadaşlarına sor yada sana en yakın bulabileceğin yer izmit oda 70 80 km dir sana bi vida için gitmezssin heralde yolllun düştümü alırsın he bide soltaraf çok sallanıyosa saağtaraftan bi tane sök tak şimdilik ben öle yaptın benimde eksil:d:D:D:D:D:D:D:):):):)

Mesut'um beni bilirsin...:cat:

Takipteyim..
Peşine düştüğüm konuyu pitbul gibi yapıştım mı bırakmam.. dişlerim 1 ton basıyor
benim..:p(Recep İvedik)
abi bugün işler oldukça yoğun.söküpte resmini çekemedim yaa :pale:
mesut selam...hfc ye yazdın mı bilmiyorum ama bu konuyu hfc ye yaz istersen daha rahat ulaşırsın...
HFC'ye de yazdım ama bizim veletler dalga geçip duruyorlar :p
aynı sorun bendede var bir civata olduğu yerde sıkıstığı için matkapla adelerek actık.(pas sokucu falan filan koysaydınız demeyin yaptım) bende uydurma bi civata koydum yerine.hondadan civata almaya gittim bir k..cı kırık civata için hem 15-20 ytl fiyat bictiler hemde ellerinde yokmus yurtdısından gelicekmiş.
mesuuuuuttttt:queen:
anladın sen onu:bounce:
olm en son çağre sizden birinden rica edicem ona göre.hazırlıklı olun :queen:
abi tornada yaptırmaya kalksa daha pahalıyapatlar en iyisi ist buldaki arkadaşlarına sor yada sana en yakın bulabileceğin yer izmit oda 70 80 km dir sana bi vida için gitmezssin heralde yolllun düştümü alırsın he bide soltaraf çok sallanıyosa saağtaraftan bi tane sök tak şimdilik ben öle yaptın benimde eksil:d:D:D:D:D:D:D:):):):)

yaa sallanma yada rahatsız edici bir yanı yok.çok hafiften bir cızırtı gibi ses yapıyor ama mühim bişey değil oda.bakıcaz artık yaa izmite gidince bakıcaz.yada ist'dan arkadaşlara rica ediceZ :cat:

playboy_77 kardeş sen yalovadamı oturuyon ben oraya sık sık gelirim ne seni nede motorunu hiç görmedim zannedersem gerçi okadar çok kalmıyorum ama denk gelmedik heralde bi gün rastlaşırız mt kardeşliği:):)

playboy_77 kardeş sen yalovadamı oturuyon ben oraya sık sık gelirim ne seni nede motorunu hiç görmedim zannedersem gerçi okadar çok kalmıyorum ama denk gelmedik heralde bi gün rastlaşırız mt kardeşliği:):)

yalovada beni tanımayan yok ama nasıl görmedin bilemem :silent: gün içerisinde çalışıyorum.akşam 8,30 gibi çıkıyorum işten.ozaman piyasada oluyorum.tek izin günüm olan pazar gününüde genelde uzun yol olarak değerlendiriyorum.ondan beni görme şansın az olabilir.atla gel bir teL kadar uzağındayım senin.1 ay önce gelip karamürsel sahilinde yola adımı yazmıştım onuda mı duymadın :queen:

hadi ya hiç duymadın bu aralar benimde biraz yoğun gelirim bi ara yalova ne ki 30 km ben gazanferbilge(dereköyde )oturuyom zaten yalova merkezdesin heralde karamürsel sahilde adını yazdığını senden duyyom bide okadar sahile iniyoruz :):):)

beklerim karamürsele geldiğinde konuşur tanışırız ya

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar