- Motosikleti
- Kymco Xciting VS 400
Bizde silihto derler, HopaDoğu Karadeniz de de çilihta ve mafuşi denir![]()
Bizde silihto derler, HopaDoğu Karadeniz de de çilihta ve mafuşi denir![]()
seviyoruz iştee varmı diyeceğinAlin iste, o kadar lafini ettik, instagramda bile karsima cikti
Abi motorunun plakasını söyler misin denk gelirsek hiç gazlamıyım sonra Gözlemeciler elime verdi diye üzülürüm .Ulen daha geçen haftalarda Uçmakdere'de 3-4 tane ss , naked peşimden gelemedi , birini ise ben bilerek geçmedim iki metre arkasında taciz ettim herifi ,
o makinalarla elime vermeleri lazımdı , biraz daha tecrübeli birilerine denk gelsem verirlerdi de..
ee bende şimdi ss ci lere sallayayım ,
bir iki tane gözleme edişın GS kullanana denk gelmişsiniz hepsine sallamayın yav
yılda 50.000-60.000 km yapanlar var
bir çoğumuzun beş yılda yaptığı yolu bir senede yapanlar var..
Akçaağaç şurubu nedir abiPancake akçaağaç şurubu ile tatlandırılıp yenir ( gavur dizilerinde gördüm) krep neyle yenir bilmem. Sade gözleme Erzincan tulum peyniri ve bal karışımı sürülüp dürülerek yenir ( ben çok severim)
Abi motorunun plakasını söyler misin denk gelirsek hiç gazlamıyım sonra Gözlemeciler elime verdi diye üzülürüm .
Ben hafta içi skuterle takılırken ışıklarda güzel motor görürsem bakımlı temiz bakıyorum motoru güzelse motorun güzelmiş diyorum geçiyorum. Ben tracerle ışıklarda durunca da sanki diğer motorcular benim için kötü şeyler düşünüyormuş gibi hissediyorum elimden geldiğince iki motordada selam veriyorum.Selam vermeme olayının Gs ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Geçenlerde Foça otobanı çıkışı harleyci gruba denk geldim. Selam verdim onlar da almadılar.
Üst sınıf pahalı motorlara binenler, ucuz motorlara binenlere selam vermiyorlar. Bunun sebebi ise Nasreddin hocanın dediği gibi "Ye kürküm ye" dünyasına inanmaları.
Eğer maddi durumun yeterli değilse; iyi motorcu olamazsın, eğitimin kötüdür, okumazsın, dünya görüşün dardır, Genel kültürün kötüdür vs...
Bu da yine garip önyargılardan kaynaklanıyor. BU önyargı bizde de var. Gs sürüyorsan, burnun havadadır, gözleme yersin, selam vermezsin gibi.
İki önyargıda doğru olduğu kadar yanlış da. İnsanları bindikleri motosiklete göre yargılamamak lazım. Özellikle de motosiklet ve dünya hakkındaki görüşlerini yargılamamak lazım.