GS Kullanıcıları neden sürekli güneş gözlüğü takıyorlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
cbf 150
bende takıyorum lan :) ama gözüm hasas oldugu için yaz kış takıyorum. Gecede araç kullanmam ışık hassasiyetim epey fazla. Askerden kalan birşey olsa gerek devamlı saçma sapan eğitimlerde yüksek ışığa ani ışığa maruz kalınca korneada sıkıntı oluşuyor ir kaç arkadaşımdada var. Ayrıca doktorumun dediğine göre normal insanlarda takmalı gözlerini korumak için.

Gözleri güneşten rahatsız olmasın diye takıyorlardır ama zaten gözü güneşe hassas olanlar kendi içinde güneş vizörü olan kask kullanır.
Benim kaskımda güneş vizörü var, otordan inip kaskı çıkarınca da çantamdan güneş gözlüğümü çıkarırım. Güneş gözlüğü benim için hava atma aracı değil hassas gözlerimi koruma aracı, güneşte göremiyorum yoksa.
Gözleri hassas olup aynı zamanda numaralı gözlük kullananlar da var. Güneş gözlüklerini numaralı yaptırabiliyorsunuz. Ancak vizörleri numaralı yapmak mümkün değildir sanırım. Şimdiye kadar böyle birşey hiç duymadım. Belirli numaralara kadar olanlar vizör ile idare etseler de yüksek numaralı gözlük kullananlar kaskın içinde bu güneş gözlüklerini takmak zorunda kalıyorlar.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
biz fakirleri daha az net görmek için
Aradığım yorum kesinlikle buydu. 😂 😂

GS sahibi olan arkadaşlarım var, toplandığımızda goygoyunu çok yapıyoruz bu tip meselelerin, hepsi de okulumdan veya önceden çalıştığım meslektaşlarım bu arada.

Biraz imaj ve prestij meselesi var, bu biraz itibar meselesi yani. Dışarıya verilen görüntü önemli yani. Bu adamlar araba kullanırken de gözlük takıyorlar, evde bahçede çim biçerken de kullanıyorlar, mangal yaptığımızda da belli hal-tarz hareketleri sergiliyorlar. Ben gayet farkındayım ve arada billur geçiyorum ki onlar da farkında oluyor.

GS sahipleri gayet normal senin benim gibi, hatta öğrenci evinde birbirimize kokan çorap fırlattığımız, bulaşık kitlediğimiz adamlar yani. 😂 Çok irdeleniyorlar, evet muhabbet olsun diye eğlenceli oluyor ama iş goygoydan öteye geçmemeli.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Elle tutulur, işe yarar, dışarıdan izleyenin yararlanacağı konu/mesaj sayısı yok hükmünde neredeyse...moderasyon zaten ipin ucunu bırakmış. Yaptıkları tek iş, belli kişileri belli şikayetçilerin marifetiyle periyodik olarak forumdan uzaklaştırmak. Ama aynı şikayetçiler başkalarına hakaret ediyormuş, insanları aşağılıyormuş, üyeleri birbirine kırdırıyormuş, ne gam...

Yazmayayım, yazmayayım diyorum ama nafile...

Kim kimi atiyormus ???

Adam atildigi günün ertesinde baska isimle yine forumda.

Aramana bile gerek yok , son bir kac günde en sacma basliklari acani bul, onuda bulursun.

Moderasyonun gözbebegi adam , moderasyon nitelikli icerik isteniyorki sadece tiklanma sayisi ile ilgliler o yüzden görmezden geliyorlar ama bizim oglan cenesini tutamayip saga sola küfür etmeye baslayinca göstermelik olarak atiyorlar. Hersey danisikli dövüs :cool:

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Kim kimi atiyormus ???

Adam atildigi günün ertesinde baska isimle yine forumda.

Aramana bile gerek yok , son bir kac günde en sacma basliklari acani bul, onuda bulursun.

Moderasyonun gözbebegi adam , moderasyon nitelikli icerik isteniyorki sadece tiklanma sayisi ile ilgliler o yüzden görmezden geliyorlar ama bizim oglan cenesini tutamayip saga sola küfür etmeye baslayinca göstermelik olarak atiyorlar. Hersey danisikli dövüs :cool:
Küfür edip de atılan sadece o olsa sana hak vereceğim tabii...ama değil...:)

Ama son atılmalarının küfürle vs. ilgisi yok. Hatta uslu uslu yazıyordu. Atılma gerekçesi "çoklu üyelik". Sanki tek onun birden fazla üyeliği varmış gibi...şikayet edenler de belli.

Neyse, konumuz esas olarak başka. İçerik tartışması...yoksa zaten şurada kaç kişiyiz, herkes kimin ne mal olduğunu az çok anlamıştır...

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Küfür edip de atılan sadece o olsa sana hak vereceğim tabii...ama değil...:)

Ama son atılmalarının küfürle vs. ilgisi yok. Hatta uslu uslu yazıyordu. Atılma gerekçesi "çoklu üyelik". Sanki tek onun birden fazla üyeliği varmış gibi...şikayet edenler de belli.

Neyse, konumuz esas olarak başka. İçerik tartışması...yoksa zaten şurada kaç kişiyiz, herkes kimin ne mal olduğunu az çok anlamıştır...
Tamam iste bende icerik üzerinden konusuyorum . Adamin motosiklete dair gram faydali icerigi olmayan bayat konularda actigi basliklardan gina geldi. Nitelikli bilgi iceren konulara girip sacmalamasi ayri garabet. En son egitim konusuna atacak camur bulamayinca ikarus sendromu olacaksiniz diye egitime katilanlara satasti.

Forum bu haldeyse bu arkadasin katkisi büyük maalesef , bize degil o tarafa dogru elestirsen daha uygun olur bence

Motosikleti
Tamam iste bende icerik üzerinden konusuyorum . Adamin motosiklete dair gram faydali icerigi olmayan bayat konularda actigi basliklardan gina geldi. Nitelikli bilgi iceren konulara girip sacmalamasi ayri garabet. En son egitim konusuna atacak camur bulamayinca ikarus sendromu olacaksiniz diye egitime katilanlara satasti.

Forum bu haldeyse bu arkadasin katkisi büyük maalesef , bize degil o tarafa dogru elestirsen daha uygun olur bence
Baştan söyleyeyim, kimseyi savunmuyorum...sizin konunuza yazdıklarını da okumamıştım, sonradan silindi sanırım. Bu yüzden bir şey diyemem...

Lakin durum şu; "motosiklete dair gram faydalı içeriği olmayan bayat konularda açılan" birçok konu var ve bu konu sahipleri halen aramızda :) Yani bu da atılma sebebi olmuyor...

Burada sen/ben, biz/siz yok! Daha doğrusu olmamalı ama birileri ısrarla bu ayrımı körüklüyor. Bunu yapan bahsi geçen şahıs da değil üstelik. Ben objektif olarak gördüğüm marazı yazıyorum. Doğal olarak herkesin katılmasını beklemiyorum...

Motosikleti
O tarafa doğru eleştiri yapamaz, malum şahıs her zaman olduğu biriyle zıt düştü, o da zıt düşmüştü, bunu destekler iki cümle yazınca adamın müridi oldu. :ROFLMAO:
Yahu acemi ısrarla bana sataşıyorsun.

Sana yazmıyorum, seni alıntılamıyorum, seninle muhatap bile olmuyorum ama vazgeçmiyorsun...

Hani beceremiyorsun da laf atmayı, dolap beygiri gibi olduğun yerde dönüp duruyorsun :)

Malum şahıs yokken kaplan kesildin vallahi. BIM yoğurduna ne koyuyorlarsa artık :)

Yahu acemi ısrarla bana sataşıyorsun.

Sana yazmıyorum, seni alıntılamıyorum, seninle muhatap bile olmuyorum ama vazgeçmiyorsun...

Hani beceremiyorsun da laf atmayı, dolap beygiri gibi olduğun yerde dönüp duruyorsun :)

Malum şahıs yokken kaplan kesildin vallahi. BIM yoğurduna ne koyuyorlarsa artık :)

Yok ya ne sana, ne başkasına sataşmak gibi bir niyetim yok.

Okan hocam olayı çözememiş katkı yapayım dedim.

Sataşma, kavga çıksın da didişelim diye bir derdim olsa aşağıda ki yazına bir şeyler söylerdim.

Bak, hiç gereği yok iken sana bile uzun uzun yazdım :)

Gözlemeciler kapıya yazmışlar: GÖZLÜKSÜZ GİRİLMEZ HELE GÜNEŞ GÖZLÜKSÜZ HEÇ GİRİLMEZ"

Motosikleti
Yok ya ne sana, ne başkasına sataşmak gibi bir niyetim yok.

Okan hocam olayı çözememiş katkı yapayım dedim.

Sataşma, kavga çıksın da didişelim diye bir derdim olsa aşağıda ki yazına bir şeyler söylerdim.
Sataşma yok diyorsun, ama bana birinin müridi olduğumu yazıyorsun :)

Hem yaşlı, hem acemi, hem de unutkansın :)

Diyorum sana, değiştir şu yoğurdu...

Motosikleti
İki Teker Havada
Gözlemeciler kapıya yazmışlar: GÖZLÜKSÜZ GİRİLMEZ HELE GÜNEŞ GÖZLÜKSÜZ HEÇ GİRİLMEZ"
Gs kulübüne haraç ödemeden hiç bir aktiviteye geziler katılamazlar

Aktivite: Gözleme yemek
Ego kasma: Eğitim vermek, Selam vermemek
Havalı olmak: Lüks kol saati ve güneş gözlüğü takmak
Gezi turları: Asvalt ağırlıklı, Temiz yollarda kullanmak

Biraz mizah döner diye böyle bir konu açmıştım, muhabbet karışmış gitmiş. Tabii mizahi bir şekilde yazdığımı anlayan kişiler olmuş ama onun dışında abilerim, hayatı bu kadar ciddiye almayın; bazı şeylerde gülüp geçmeyi öğrenmeniz lazım diye düşünüyorum. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Biraz mizah döner diye böyle bir konu açmıştım, muhabbet karışmış gitmiş. Tabii mizahi bir şekilde yazdığımı anlayan kişiler olmuş ama onun dışında abilerim, hayatı bu kadar ciddiye almayın; bazı şeylerde gülüp geçmeyi öğrenmeniz lazım diye düşünüyorum. :)
Sen boşver, içimizde forumdan nefret etmesine rağmen yeni gelinin pipiye merakı gibi sürekli aramızda olan, nefret kusan, kendini bile sevmeyen, forumda da kimsenin sevmediği, arkadaşları arasında başak oğlanı olup da burada kendini karizmatik sanan, çirkin, asosyal, ruhunda küçük bir kız çocuğu kırılganlığı barındıran, testosteron eksikliğine sahip, kompleksli üyeler var. Sen onları dert etme. Kimsenin onları iplemediğini onlar da farkında ama burada utanmadan hala fik fik dolaşıyorlar. Madem sevmiyorsun konuyu, zorla tutan mı var? Git ait olduğun yere

Sen makaranı yap birader, kendi hayatında bile çaptan düşmüş, motosiklet sürmeyip de motosiklet forumunda kaşarlık yapanları dinleme.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar