GS Kullanıcıları neden sürekli güneş gözlüğü takıyorlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar GS kullanıcısı gördüm ama gözlüksüz birini görmedim. Hava, kar, kış, güneş fark etmiyor; o gözlük hep var. Sizce neden takıyorlar?😁

Motosikleti
İki Teker Havada
Eğitmen dediğin havalı olur sadece Göbekli bilmiş olmak yetmez gözlük te olmalı 😁

Ya çocuklar bırakın onlarda kendi kendilerine master yapsınlar, kimi Dpktor,kimi.Mühendis, kimi eczacı ,kimi patron,kimi gayrimenkuller sahibi, eeeeee onlarda yükseğini (mastır) basyonu yapmak lazım, yani kendilerinin tatmin olmaları lazım ki klasları belli olsun beyaaaa.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Forum o kadar aciz ki, şurada kendini savunacak doğru düzgün bir GS sahibi bile yok :)

Sonra 50 cc kullanan fakirlerin maskarası oluyorlar :)

Motosikleti
Arora kasırga
Düğüne kot pantulla gidilmez,gs'ye gözlüksüz binilmez.
Bazı gruplarda sırf gözlük takmadığı için hor görülen,ötekileştirilen,gs'si alınıp yerine sukutur verilen kişilerin olduğu rivayet edilir.
Efsaneye göre; terminatör filmindeki Arnold şıveyşıvey abimizden çok etkilendikleri ve bunun sonucunda da yazılı olmayan kural olarak uyguladıkları dilden dile dolaşır.

güneş gözlüğünü sadece güneşli havalarda hava atmak için kullanıldığını sananlara dert olmuş sanki.
kar, güneş ışınlarını en çok yansıtan etkendir. sen rahatsız olmuyorsun diye güneş gözlüğü kullanan herkesi hava atmak için kullanıyor sanmak biraz enteresan olmuş. snowboard yaparken de kullanırım, kıçı kırık çinli siküterimi de sürerken de kullanırdım, tiger'ı sürerken de kullanıyorum. çünkü güneş de, kar da, parlak ışık da rahatsız ediyor gözümü.

Motosikleti
Üstad ,ciddiye almıyorlardır belki de kimseye birşey ispatlama veya kendilerini anlatma gibi bir dertleri yoktur.
Valla hocam burada forumu bu kadar ciddiye alıp da ota boka yazan GS sahibi olduğunu sanmıyorum ben. Hatta bırak GS sahibini, ciddi olarak motosikletle ilgilenen hemen hiç kimsenin umurunda olduğunu sanmıyorum bu forumun.

Forum iyice kasaba kıraathanesine döndü...3-5 kişi sazı eline almış, asosyal kimliklerini muteber üye sosuyla renklendirmeye çalışıyorlar. Sanırsın hepsi motosiklet gurusu. Bilmedikleri, fikirleri olmadığı, yazmaya çekindikleri hiçbir mesele yok. Muhabbetler de çoğu zaman ya bel altı, ya cahil ergen kıvamında, yada en babası dahil olduğu kliği pohpohlama babında ilerliyor. Ya işleri güçleri yok, yada başka çevreleri yok. Bir insan her konuda boy gösterebilir mi yahu? Evet, gösterebiliyor valla...:)

Elle tutulur, işe yarar, dışarıdan izleyenin yararlanacağı konu/mesaj sayısı yok hükmünde neredeyse...moderasyon zaten ipin ucunu bırakmış. Yaptıkları tek iş, belli kişileri belli şikayetçilerin marifetiyle periyodik olarak forumdan uzaklaştırmak. Ama aynı şikayetçiler başkalarına hakaret ediyormuş, insanları aşağılıyormuş, üyeleri birbirine kırdırıyormuş, ne gam...

Yazmayayım, yazmayayım diyorum ama nafile...

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Kendi ışıltıları(EGO) gözlerini almasın diye

Motosikleti
K 1600 GTL
Elle tutulur, işe yarar, dışarıdan izleyenin yararlanacağı konu/mesaj sayısı yok hükmünde neredeyse...moderasyon zaten ipin ucunu bırakmış. Yaptıkları tek iş, belli kişileri belli şikayetçilerin marifetiyle periyodik olarak forumdan uzaklaştırmak. Ama aynı şikayetçiler başkalarına hakaret ediyormuş, insanları aşağılıyormuş, üyeleri birbirine kırdırıyormuş, ne gam...

Muzafferin açtığı başlıkları mumla arar olduk. Gözleme den gözlüğe geldik gözlükten nereye gideceğiz acaba diye de merak etmiyor değilim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Gözleri güneşten rahatsız olmasın diye takıyorlardır ama zaten gözü güneşe hassas olanlar kendi içinde güneş vizörü olan kask kullanır.
Benim kaskımda güneş vizörü var, otordan inip kaskı çıkarınca da çantamdan güneş gözlüğümü çıkarırım. Güneş gözlüğü benim için hava atma aracı değil hassas gözlerimi koruma aracı, güneşte göremiyorum yoksa.

Valla hocam burada forumu bu kadar ciddiye alıp da ota boka yazan GS sahibi olduğunu sanmıyorum ben. Hatta bırak GS sahibini, ciddi olarak motosikletle ilgilenen hemen hiç kimsenin umurunda olduğunu sanmıyorum bu forumun.

Forum iyice kasaba kıraathanesine döndü...3-5 kişi sazı eline almış, asosyal kimliklerini muteber üye sosuyla renklendirmeye çalışıyorlar. Sanırsın hepsi motosiklet gurusu. Bilmedikleri, fikirleri olmadığı, yazmaya çekindikleri hiçbir mesele yok. Muhabbetler de çoğu zaman ya bel altı, ya cahil ergen kıvamında, yada en babası dahil olduğu kliği pohpohlama babında ilerliyor. Ya işleri güçleri yok, yada başka çevreleri yok. Bir insan her konuda boy gösterebilir mi yahu? Evet, gösterebiliyor valla...:)

Vay be bu kadar yazıyı malum şahsı korumak için mi yazdın?

Bence o kişinin samimiyetine fazla güvenme, o, o anlık @tommygun e karşı aynı safta olmanızdan dolayı size bir iki güzel laf söyledi diye düşünüyorum.

Motosikleti
Vay be bu kadar yazıyı malum şahsı korumak için mi yazdın?

Bence o kişinin samimiyetine fazla güvenme, o, o anlık @tommygun e karşı aynı safta olmanızdan dolayı size bir iki güzel laf söyledi diye düşünüyorum.
Soruya cevap: HAYIR

Forumda hiç kimse ile şahsi bir ilişkim, tanışıklığım, öveceğim veya yereceğim denli bir fiziksel etkileşimim yok. Sadece hak edene, hak ettiği tondan yanıt veririm, ister forumda ister forum dışında olsun. Bulaşana, bunun iyi bir fikir olmadığını hissettirdiğim için bazıları tarafından pek sevilmiyor olmam da umurumda değil. Kimse ile saf tutmuyorum, kimse ile durduk yere çatışmıyorum. Sen dahil mesela...yazıma senden başka böyle bir çıkarım yapan yok çünkü....

Ortada yazılı bir gerçek var. Forumu biraz yakından izleyen tarafsız bir gözün göremeyeceği bir şey değil. Kehanette bulunmuyorum yani...

Bak, hiç gereği yok iken sana bile uzun uzun yazdım :)

Motosikleti
yok:(
forum kültürümüz, dizi film sektörümüzle aynı oranda gidiyor kaka gibi sadece drama dönüyor bilgi ve deneyim paylaşımı yok. edeyim böyle işe gavurların forumuna gideceğim galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar