Eyong arkadaş, yeğene büyük geçmiş olsun, bı kadarla atlatmış şükür diyelim:rendeer: çok faydalı bir başlık, ben de katkıda bulunayım.
-Orta şeritte 100 km süratte kask vizörü açık bir vaziyette ilerlemektesiniz, Yolun boşalması ile süratinizi arttırmaya başlıyorsunuz ve sol şeritte 140 a doğru hızlanıyorsunuz, aniden güüümmmm:silent::silent: Ne olduğunu bile anlayamıyorsunuz ve çok ucuz atlatıyorsunuz:silent: Cevap: Kask vizörünüz aniden kapanıyor! Arkadaşlar bu size bir anlık şok yaşatıyor, sesi değil o an şok eden, birden başka bir aleme girmiş gibi oluyorsunuz
-Şehiriçinde ilerlerken yavaş yavaş, koşarak size yandan çarpan yayalar:mrgreen: neyden kaçıyordu bilmiyorum ama ikimizde yere yapıştık:mrgreen:
-Aceleniz var motorunuza koşuyorsunuz, Dikkat! Kedilerin üzerine oturmayınız
-Benzin harcamına ve göstergesine diikat! Sol şeritte basmış giderken, arkadan 120 ile gelen kamyonlar varken stop etmeniz hiç iyi olmuyor:silent:
-Artçınız ayaklarını peglere yayarak koymuş ise, sıyırarak geçtiğiniz bir nesne bileğinin dönmesine neden oluyor

ale: Motor da dönüyor, hatta yere yabışıyor
-Yol bir yöne virajlanıyor, tam akşam ya da sabah vakti güneş alçak pozisyonda. Birden gözünüze çakıyor, etrafı görmekte zorlanırken bir de hapşırma tutmaz mı, bir de benim gibi üst üste hapşıranlardansanız, ne edeceğinizi şaşırıyorsunuz.

ale: düşmemek için dua belki sadece:cat:
-Kask kafanızda ve görüş alanınız daralmış, kalabalık bir merkezde motorunuzu park yerinden çıkarırken geri geri manevra yapıyorsunuz. Dikkat, yayalara çarpılabiliniyor. Ben yaşlı bir amcayı çiğnemiştim

ale:
-eldivenlerinizin bilek kısımlarını muhakkak bağlayın emniyete alın. bir araca sinirlenip aniden gaza basınca eldiven bilekliği frene takılınca, gaz kesemiyorsunuz
-Ayakkabı bağcıkları!!!!
-Ani ve sert frenlemeler için artçınızı muhakkak uyarın. tepenize çıkıyor, gidonla sarmaş dolaş oluyorsunuz
-Artçınız egzost manifoltunu peg sanıp ayağını koyuyor, inerkene ayakkabı orada kalıyor
-Hiç istemesenizde trafikte itişip kakışmak zorunda kalabiliyorsunuz

ale: Özellikle eldivenlerinizi çıkartmanızı tavsiye ederim
-Pantolonunuzun arka cebinde unuttuğunuz kıpraşmalı telefonunuz, tam da sol şeritte uçarken fildirdemeye başlıyor

Çok fena ama
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim:cat: