adosonic' Alıntı:
a bide sıkışık trafikte yanlarındaki boşluktan geçmemizi hazmedemeyip yolumuzu kapatan denyolar var ( uyuz oluyorum onlara )
Evet bu konuyu ben neredeyse ayrı bir topiç de açacaktım arkadaş. Gece servisle 1.Boğaz Köprüsünden dönerken çok dikkatimi çekiyor. Geçen gece trafik yoğun. Ve haliyle motosikletliler şerit aralarından kontrollü olarak yol alıyor. Önümüzdeki araçlardan biri, markaya gerek yok ama pahalı bir marka, hazmdemedi 3 - 4 tane motosiklet geçince sağından, adam emniyet şeridini kapattı ve köprü çıkışına kadar öyle sürdü. Bir diğer şeritte de başka bir hazımsız lavuk 2 motosiklet aradan geçince kapattı aralığı, neredeyse yandaki aracın aynasını kıracaktı.
İşte benim sıkça değindiğim eğitimsizlik ve de hoşgörüsüzlük bu gibi durumlarda ortaya çıkıyor. Bu eğitimden kastım okul eğitimi değil, kafa eğitimi, ahlaki eğitim. Üniversite mezunu olabilirsin ama hazımsızsan, para babası olabilirsin ama kompleksliysen, kendini kafaca eğitmeye çalışacan gerekirse psikoloğa gidecen arkadaş.
Ayrıca, kırmızı ışığı hiçe sayıp yan kavşaktan sizin yeşil yanan yolunuzdan aniden "sarıda geçecem" diye hızla gelen lavuklar var bir de. Yandan biçiverirler alimallah, aman dikkat.