Görsel Modifiye DAYUN CRAZY

Selam arkadaşlar işte benim motorsikletim hem görsel modifiye ettim hem de yangın söndürme cihazı (YSC) taktım. Sanırım beyenmişsinizdir hepimize keyifli sürüşler,

[IMG [URL=http://imageshack.us]

yorumlarınıza saygı duyarım...:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beğeni meselesi:silent:

yangın tüpü:silent:sol tarafada ufak çapda bi ecza dolabı iyi giderdi:wiinkk:

sanırım artçı ayaklığı çift olması lazım,
kesinlikle dier ayaklığada ecza dolabı şart:D:rendeer:

ben aşırı ışıldak işlerden pek hoşlanmadığımdan dier unsurlar gayet güzel,

emeğine sağlık,,,

güzel güzel :) farlar güzel, kornaların sesini merak ediyorum bir de cam fazla dik duruyor az eğik olabilirdi :)

Değerli arkadaşlar yorumlarınız için çok saolun,uzun seyahatlerimde kesinlikle ecza çantamı artçı arkası bagaja koyarım,ayrıca yangın tüpü artçı ayaklığına zararı bile yok ,artçı rahatça ayağını basıyor,bi arkadaş ta kornaları merak etmiş,kornalar mercedes kornasıdır,ön siper camı yatıktı ben km ve devir saatlerinin arasına mercedes 115 in zaman saatini taktığım için daha fazla yatmıyo.
değerli doslar ayrıca motorumun bütün aksesuar ve ön arka park vegösterge saatlerindeki lambalar kendi yapmış olduğum LED li sistemdir saatlerce açık bırakıyorum aküyü bitirmiyor tek marş çalışıyor bilginize....

Modifiye insanın üzerine yakışanı giymesidir :)
Sen sevdisen zati bize güle güle kullan demek düşer :wiinkk:

emegine saglık kırmızı ledler olmasa altta daha iii mi olur ne vede lambaların beyez yanan ampullerden mi???

o yangın tüpünün üzerine reklamcıya NOS yazdır tüpün üzerine yapıştır herkes motorda NOS var zanneder:queen::queen::queen::queen::queen:
ya bırakın şu motorların altına renkli ışık takmayı yürüyen pavyon gibi oluyor motorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar