Göle Karşı Balık Keyfi

Forumdan 3 Arkadaş samsam, lycantrophic ve bendeniz Tolga Can, Sapancada yağmura yakalanmadan bir balık keyfi yapalım dedik.
O güzel anlardan bir kaç kare sizlerle paylaşıyorum.

Bakalım benim motoru bulabilecek misiniz ?

afiyet olsun güzel gezi olmuşda birşey sorucam plakaları nie kapattınız gerçekden merak ettim.

canımız cekmesin diye balıkları bitirip kılçıklarını çekmişler düşünceli arkadaşlarımız :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
balığınn yanında patates kızartması olmamış

Sevgili genç kardeşim plaka kapatmanın mantıklı iyi niyetli bir açıklaması varsa gerçekten bende merak ettim.. :cyclopsan Sevgili emreciğim kelimeleri kullanırken daha itinalı yazarsak daha iyi olur diye düşünüyorum. Herkes kendi kafasına göre kelimelerin orasını burasını keser ,doğrar, biçerse ,Türkçe dili dil olmaktan çıkar . ( nie) biliyorsun ( niye) diye yazılır . Dilimize sahip çıkmak en az benim kadar seninde görevin . Bundan sonra daha dikkat edeceğine inanıyorum her şey gönlünce olsun sevgili kardeşim . Hoşçakal dostça kal...:cat:
afiyet olsun güzel gezi olmuşda birşey sorucam plakaları nie kapattınız gerçekden merak ettim.

balığınn yanında patates kızartması olmamış

Balığın yanında değildi. Balık kesmeyince onuda söyledik. :mrgreen:
Bana kalsa balığın yanında gidecek olanlar. Soğuk bir bira, Sonrasında güzel bir helva :pale:

canımız cekmesin diye balıkları bitirip kılçıklarını çekmişler düşünceli arkadaşlarımız :D

O kadar açtık ki, balığı yedikten sonra fotoğraf çekildik :p

Plaka kapatmanın benim için önemi yok da, sizin için bi önemi var mı ? bende bunu merak ettim.
Ben diğer arkadaşlar belki istemez diye kapattım. Yoksa aranan suçlular değiliz :bounce:

Plaka kapatma olayı da ilginç, herkes kapatıyor da niye kapattıkları da belli değil. Öyle bir efsane var bişey olacakmış gibi ne olacaksa... Benim açımdan sorun değil de plaka gözükünce fotoğrafta huylanıyorum millet niye kapatıyor diye. :)

Sanırım bu efsane sabihinden.com da başladı. En çok orda kapalı plakalar.
Neyse bir daha kine plakalar açık bi şekilde fotoğraf yükleriz. Herkesin içi rahat olur :wiinkk:

Tolga merhaba, kullandığın motorun Trabzonda'ki sahibi bizzat ben oluyorum... :) Bir an görünce eski anılarım depreşti..

Samet'ten aldın galiba benim canawarı.. Özlemişim be.. Ön camı siyah filmliydi, çıkarmışsınız galiba. Jant şeridi takılmış, monster sticker'i yapıştırılmış...

Allah kaza bela vermesin dostum.

Tolga merhaba, kullandığın motorun Trabzonda'ki sahibi bizzat ben oluyorum... :) Bir an görünce eski anılarım depreşti..
Samet'ten aldın galiba benim canawarı.. Özlemişim be.. Ön camı siyah filmliydi, çıkarmışsınız galiba. Jant şeridi takılmış, monster sticker'i yapıştırılmış...
Allah kaza bela vermesin dostum.

Merhaba;
Evet ondan aldım adam ettim. Çingen işi kullanmış motoru :bounce:
Film yoktu. Monster etiketi ben vurdum. Daha güzel oldu. Güzel ama çok yakıyor. Benim keseye göre :pale:
Nereye bıraksam dikkat ve ilgi çekiyor. hakkını yememek gerekiyor. iyi dileklerin için teşekkür ederim.

Merhaba;
Evet ondan aldım adam ettim. Çingen işi kullanmış motoru :bounce:
Film yoktu. Monster etiketi ben vurdum. Daha güzel oldu. Güzel ama çok yakıyor. Benim keseye göre :pale:
Nereye bıraksam dikkat ve ilgi çekiyor. hakkını yememek gerekiyor. iyi dileklerin için teşekkür ederim.

çok mu yakıyor :)

senin gerçek bir racing kullandığını düşünemiyorum dostum... :)

çok mu yakıyor :)
senin gerçek bir racing kullandığını düşünemiyorum dostum... :)

Açıkcası bende düşünemiyorum :mrgreen: , kendi evim ve ödemelerimin olmadığı gün SS bir motorun üstünde olurum. :bounce:
Tüm arkadaşlar 800 km de benzinliğe uğrarken ben 325-350 km de bir uğruyorum. He birde şöyle bir şey var. bazen yolun ilersinde gelsinler diye 15 dk bekliyorum :pl:
Motorda sorun yok, bende sorun var. Yerimde duramıyorum. Speedy Gonzeles gibiyim. Habire düzlüğü görünce yapıştırıyorum. Pompacıda faturayı bana yapıştırıyor :p
O yüzden düşük cc motora ihtiyacım var. Her ay 300 TL benzine verilmez. :pale:

Afiyet olsun,güzel bir etkinlik ve paylaşım olmuş,tebrikler.

Açıkcası bende düşünemiyorum :mrgreen: , kendi evim ve ödemelerimin olmadığı gün SS bir motorun üstünde olurum. :bounce:
Tüm arkadaşlar 800 km de benzinliğe uğrarken ben 325-350 km de bir uğruyorum. He birde şöyle bir şey var. bazen yolun ilersinde gelsinler diye 15 dk bekliyorum :pl:
Motorda sorun yok, bende sorun var. Yerimde duramıyorum. Speedy Gonzeles gibiyim. Habire düzlüğü görünce yapıştırıyorum. Pompacıda faturayı bana yapıştırıyor :p
O yüzden düşük cc motora ihtiyacım var. Her ay 300 TL benzine verilmez. :pale:

hangi motor gidiyormuş 1 depo ile 800 km merak ettim doğrusu:silent: hemen alalım o motordan:pl:

Ohhhhh göl balık manzara chopperlar missss :cat: hayat size güzel valla afiyet olsun paylaşım içinde teşekkürler ayrıca :rendeer:

hangi motor gidiyormuş 1 depo ile 800 km merak ettim doğrusu:silent: hemen alalım o motordan:pl:

Bende merak ettim iyi sallamışım. yok eksik kelime yazmışım. :p
Üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Yakında piyasaya süreceğiz. 30 Lt depo ile 800 km giden ilk yerli motorbisiklet nasıl :cat:
Rakamı abartılı yazmış olabilirim ama anlatmak istediğimi aktaramamışım. Ben 70 TL ile 325 km yol yaparken. adamlar 50 TL ile 450-500 km arası yol yapıyor.
Ya bunlar benden habersiz benzin alıp beni yiyorlar ya da ben çok yakıyorum. 70 TL ile herhalde 800 km yol yapılır. RKS 150 - YBR125 - CBF 150 seç birini. 3 de senin ki çok yakıyor diyor.
Herhalde aralarında anlaştılar beni kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar. Yok ybr alacak yok honda alacak diye, sanırım bir iddaaya kurban gideceğim :salut:

şahsen plaka kapatma sebebim; trafikte şakalar, komiklikler yaptığım araçların beni buradan takip etmelerini istemiyorum, sıralarını beklesinler.

şahsen plaka kapatma sebebim; trafikte şakalar, komiklikler yaptığım araçların beni buradan takip etmelerini istemiyorum, sıralarını beklesinler.

Güzel şakalar olmalı :p , 6. Motoruma özel plaka çıkarmaya çalışacağım. Çıkarsada yakın kadraj çekip yayınlacağım. :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar