afiyet olsun güzel gezi olmuşda birşey sorucam plakaları nie kapattınız gerçekden merak ettim.
balığınn yanında patates kızartması olmamış
canımız cekmesin diye balıkları bitirip kılçıklarını çekmişler düşünceli arkadaşlarımız![]()
afiyet olsun güzel gezi olmuşda birşey sorucam plakaları nie kapattınız gerçekden merak ettim.
Tolga merhaba, kullandığın motorun Trabzonda'ki sahibi bizzat ben oluyorum...Bir an görünce eski anılarım depreşti..
Samet'ten aldın galiba benim canawarı.. Özlemişim be.. Ön camı siyah filmliydi, çıkarmışsınız galiba. Jant şeridi takılmış, monster sticker'i yapıştırılmış...
Allah kaza bela vermesin dostum.
Merhaba;
Evet ondan aldım adam ettim. Çingen işi kullanmış motoru :bounce:
Film yoktu. Monster etiketi ben vurdum. Daha güzel oldu. Güzel ama çok yakıyor. Benim keseye göreale:
Nereye bıraksam dikkat ve ilgi çekiyor. hakkını yememek gerekiyor. iyi dileklerin için teşekkür ederim.
çok mu yakıyor
senin gerçek bir racing kullandığını düşünemiyorum dostum...![]()
Açıkcası bende düşünemiyorum :mrgreen: , kendi evim ve ödemelerimin olmadığı gün SS bir motorun üstünde olurum. :bounce:
Tüm arkadaşlar 800 km de benzinliğe uğrarken ben 325-350 km de bir uğruyorum. He birde şöyle bir şey var. bazen yolun ilersinde gelsinler diye 15 dk bekliyoruml:
Motorda sorun yok, bende sorun var. Yerimde duramıyorum. Speedy Gonzeles gibiyim. Habire düzlüğü görünce yapıştırıyorum. Pompacıda faturayı bana yapıştırıyor
O yüzden düşük cc motora ihtiyacım var. Her ay 300 TL benzine verilmez.ale:
hangi motor gidiyormuş 1 depo ile 800 km merak ettim doğrusu:silent: hemen alalım o motordanl:
şahsen plaka kapatma sebebim; trafikte şakalar, komiklikler yaptığım araçların beni buradan takip etmelerini istemiyorum, sıralarını beklesinler.