Gidiyoruuuuuuum Millet .........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ASLAN KARDEŞİM ALLAH KAZASIZ BELASIZ DERTSİZ TESKERELER NASİP ETSİN (HER TÜRK ASKER DOĞAR) SEVGİLERLE KONYADAN DUMLU:rendeer: :cherry:

BİSANCI_42' Alıntı:
ASLAN KARDEŞİM ALLAH KAZASIZ BELASIZ DERTSİZ TESKERELER NASİP ETSİN (HER TÜRK ASKER DOĞAR) SEVGİLERLE KONYADAN DUMLU:rendeer: :cherry:

eywallah saolasın malesef her türk asker doğuyor ama hakkını veremiyor be abi:pr:

metehan abi sen geç dalganı

herkeze çok teşekkürler inanın MT ailesinden olduğum için çok memnunum

buda son halim :p

:mrgreen: :mrgreen: senden iyi posta yada yazıcı olur :mrgreen:

:cat: güle güle git güle güle gel üç kural konuşma karışma kaytarma :cat:

kanka naber iznin kaç gün...napıyon...nasıl geçti acemilik...sivili özledibinmi...sudan çıkmış balık ambiansı varmı...kıbrıs hakkında çok şey duydum...aşırı sıcaklık...halkın askeri sevmemesi...arıtılan ama asla içtiğin suyun yerini tutmayan deniz suyu...vs...allah sabır versin artık ne diyelim...askerlik daha da kısalacak ama biz göremeyeceğiz merak etme...

kanka naber iznin kaç gün...napıyon...nasıl geçti acemilik...sivili özledibinmi...sudan çıkmış balık ambiansı varmı...kıbrıs hakkında çok şey duydum...aşırı sıcaklık...halkın askeri sevmemesi...arıtılan ama asla içtiğin suyun yerini tutmayan deniz suyu...vs...allah sabır versin artık ne diyelim...askerlik daha da kısalacak ama biz göremeyeceğiz merak etme...

abi iyilik sağlık abi benim izin bitti kısmetse sabah uçucam sen hiç sitede yoksunki bizi göresin tophaneyede geldim bugunde aydınla birlikteydim.abi inan şu ist. herşeyini özlemişim ama her şey sıcak ve su sorunu olduğunu duydum ama abimde orda yaptı ben hatırlamıyorum diyor bakalım gidelimde görelim.abi kısalmasın bencede :queen: ben askeriyede daha rahattım valla ist geldim morelim iice bozuldu geri gidiyorum:pr: :pr:

CBR1000RR;388823 ben askeriyede daha rahattım valla ist geldim morelim iice bozuldu geri gidiyorum:pr: :pr:[/QUOTE' Alıntı:
bu lanet sıla izinlerinin gelişi İzmir Marşıyla olur...dönüşü Cenaze Marşıyla olur...:queen:

ulan insan bi geliyom der dimi...daha doğrusu ben topiği pek takip etmedim...önce gelcem dedim sonra satış yaptım ve Beşiktaş maaçına aktım...inan maç daha zevkli oldu şahsım adına...Turkcell Lig hiç bitmesin diyorum son olarak...her zaman bir yerlerde buluşuruz ama Beşiktaş her zaman Gaziantep yenemeyebilir...ben Fenerbahçeliyim ama Beşiktaşa karşı bir zaafım var...arkadaşım fanatik beşiktaşlı...beni fena alıştırdı İnönüye valla...oldukmu sana birer Teknik Direktör..

neyse dediğim gibi sabahtan kıbrısa gideceksen sana hayırlı yolculuklar dileyeyim...

KardeŞ Sende Bİ Burukluk Var Gİbİ Amman Şİmdİden İsyan Etme Daha Uzun GÜnler Var Allah Sana Zeval Vermesİn Hayirli Teskereler Bİraz Da GÜlÜmseseydİn Çok GÜzel OlacakmiŞ Foto Ama Olsun Sen İyİ Ol Yeter Kendİne İyİ Bak Konyadan Dumlu :) Sevgİlerle

bomba gibi bi asker ailemizden harikasın !
aslan gibi git aslan gibi gel sağlıkla sevgili kardeşim.....

Sana Hayırlı Teskereler
Güle Güle Git Güle Güle Gel

EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER ....

:cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

abi ben vatan borcumu 15 değil ömrümü adıyarak ödiyeceğim kararım bu ve evrakla ilgili işlemlerini başlattım kısmet olursa uzman olarak devam edeceğim hayatıma ben o kdr çok kabullendimki satırlarla anlatmaya çalışıyorum umarım anlarsın abi,doğru o sıcaklar beni çok çarptı resmen yandım yani marmariste bu şekilde yanamassın kesin :) arkadaşım çok beni az çok tanırsın hayat doluyumdur dürüstümdür bu yüzden sevenimde çok ben 30 günlük askerim ama saolsun uzmanlarımız eğitimleri sıkı tutarak bir çok konuyu özellikle hayati önem taşıyan konular üzerinde durup sıkı ve disiplinli eğitim aldım ki devamda ediyor umarımki bir gün bende eğitim vermeye başlarım ayrıca bende stres yok abi olmadı inan kafam çok rahat ne sevgili nede aile var bende az çok tahmin edersin düşüncesi olmayan insanlarıki görmüşsündür askerde inan ne kadarda zor olsa seve seve yapıyorum sabahtan otobüsüm hereket edicek ankaraya ama hiç üzülmüorum hatta gelirken üzüldüm öle alıştım düzene

Bende teskere ancak emeklilik dilekçem yada vasiyetim olur

Not:Hala aklım yerinde delirdiğimi düşünme heee :p

paşam geçen yıl ne yazmıştın şimdi kimbilir ne yaşıyorsun...hayat inan ki çok kısa...selamlar...

valla beyler ezbere okumadan yazmışınız...adam teskereyi alalı bayağı oldu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar