Gidiyoruuuuuuum Millet .........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jasmine' Alıntı:
Canım kardeşim nasılsın seni çok özledik yaa sensiz inan ki gezi toplantı tadı yok şimdi burda da olsa gördüğüme sevindim.biliyorsun sayılı gün çabuk geçer hayırlısıyla yine seni buralarda görürüz hayırlı teskereler canım.Sen gurur duyduğumuz Türk gençlerindensin bu vatan ve bizler sen ve senin gibiler varken huzur içindedir.Kısıtlanmış özgürlük tamamen yokedilmiş özgürlükten iyidir strese girme sen gel beraber gezeriz sahilde. :)

yasemin abla saolasın inan sizlerin yokluğunu ben daha fazla hissediorum ve inanki sizinki gibi olmuo :pr: burda insan herşeyi özlüo ama vatan borcumuz seve seve yapıyoruz ve devamınıda düşünüorum kısmetse devam edicez bakalım :wiinkk:

walla inan sahilde gezmeyi falan hiç özlemedim insan burda herşeyi iice düşünüp ölçüyo ve istekleride buna nazaran az oluyor inanırmısın ki arkadaşlarımda inanmaz sahilde oturup çiğdem yemeyi özledim motor sevdasını zaten saymıyorum :pr: :pr: :pr:

saolun arkadaşlar saygılar :rendeer:

Azı giti çoğu kaldı be dostum :)))) bende orda yapmıştım askerliğimi özel taburda ama 1986 da tam tamına 20 yıl önce vayy be zaman ne cabuk geçmiş .dostum kendine ii bak hayırlı teskereler.
Kardeş sen bence nick i değiştir gelene kadar Tnk1000RR olsun daha uyumlu our şuan senin için .
(kızmadın dimi abine ):)))

Super Moderator
Tanklara korumasız binmiyorsun değil mi oralarda?:p
Sinir soruyu sormadan bitireyim(Mehtaba selam)...

Güle güle gel...:rendeer:

kılıçbalığı' Alıntı:
Azı giti çoğu kaldı be dostum :)))) bende orda yapmıştım askerliğimi özel taburda ama 1986 da tam tamına 20 yıl önce vayy be zaman ne cabuk geçmiş .dostum kendine ii bak hayırlı teskereler.
Kardeş sen bence nick i değiştir gelene kadar Tnk1000RR olsun daha uyumlu our şuan senin için .
(kızmadın dimi abine ):)))

abicim daha çok var önümde çooook abi bu arada nick güzel olmuş sen abimizsin nası kızayım :wiinkk:

olcan bu arada koruma senin kullandığın aracın zırhıdır :bounce:

hadi gel artık dön artık yuvana...döndüğümüzde ilk işimiz kız kulesinin önünde çay içmek olsun oki dokimi dostum...

Super Moderator
Avatar mı öneriyoruz, buyurun benim önerim:cat::
cbr1000rravatarqm1.jpg

bu da güzelmiş...cbr birini beğen de teskereye kadar kullan valla...teskere günü eski avatarını kullanırsın...

mete_han' Alıntı:
hadi gel artık dön artık yuvana...döndüğümüzde ilk işimiz kız kulesinin önünde çay içmek olsun oki dokimi dostum...

abi daha çoooook war inş yaparız bir gün

yusuf abi saolasın hemen ekliorum :rendeer:

bak kızdırma beni atlar gelirim Ankara'ya Sakarya Caddesinde takılırız...

akşama doğru Powerbyaydını ziyarete gidicem...özledim keratayı...senden iyi olmasın severim...

mete_han' Alıntı:
bak kızdırma beni atlar gelirim Ankara'ya Sakarya Caddesinde takılırız...

akşama doğru Powerbyaydını ziyarete gidicem...özledim keratayı...senden iyi olmasın severim...

abi saolasın sen yorulma buralara kadar aklına getirmen yeter bee abi :rendeer:

ayrıca aydın yokki dün konuştum ant. dedi

CBR1000RR' Alıntı:
ayrıca aydın yokki dün konuştum ant. dedi

Allah o Aydını powerbytaş yapsın...hacı senin bu son mesajını okumadan uçtuk Beykozlara...Anadolu Kavaklarına Doğu kapılarına...demesinlermi sılada...vur kafayı dağlara taşlara tabi...şakirin cebide kapalı...sürpriz yapalım dedik 40 yılda bir burnumuzdan geldi...:p :pale: :pr:

herif açıyo cebini akşam...Power nerdesin hacım...

Antalyadayım aaaabbiii...:pr:

yok yok sevindim ev ambiansı güzeldir...210 bitmez tabi...gitsin garip eve...:p :rendeer:

dostum ben ankaradayım ankara mt olarak yanındayım merak etme ne gerekiyorsa seve seve yaparız canın motor kullanmak isterse getiririm etimesgut'a kardeşim.:) :) :) :)

can_dosay' Alıntı:
dostum ben ankaradayım ankara mt olarak yanındayım merak etme ne gerekiyorsa seve seve yaparız canın motor kullanmak isterse getiririm etimesgut'a kardeşim.:) :) :) :)

eywallah saolasın inan çok özledim binmeyi kullanmayı bile geçtim ama benim 2 haftam kaldı 5 ağustos sabahı ankarayı terk ediorum ayrıca etimesguta bile gerek yok ben genelde kızılaydayım son haftamız kaldı ondada arkadaşlarmızla geçiricez ama müsait olursan yarın görüşebilirz

benim numara 288 5414

mete_han' Alıntı:
Allah o Aydını powerbytaş yapsın...hacı senin bu son mesajını okumadan uçtuk Beykozlara...Anadolu Kavaklarına Doğu kapılarına...demesinlermi sılada...vur kafayı dağlara taşlara tabi...şakirin cebide kapalı...sürpriz yapalım dedik 40 yılda bir burnumuzdan geldi...:p :pale: :pr:

herif açıyo cebini akşam...Power nerdesin hacım...

Antalyadayım aaaabbiii...:pr:

yok yok sevindim ev ambiansı güzeldir...210 bitmez tabi...gitsin garip eve...:p :rendeer:

abi bi sorsan sölerdim ben sana :queen:

walla bana gelmeye hiç kalkma ozm nabi heveslendiripte yarıda kalmak çok zor bee :pr:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar