Gidiyoruuuuuuum Millet .........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CBR1000RR' Alıntı:
arkadaşlar teşekkür ederim ama şuan zaten vatan borcunu ödemeye başladım

sevgili dostum herşeyin gönlünce olmasını isterim ama artık bu gerçeği kabullenmekten başka çaren yok...ne kadar rahat olsanda o çizgiler sınırlar o emir komuta zinciri insanı boğuyor...acemi birliğin çok büyük ve kalabalık bir birlik galiba...Bende Ankara Elmadağda askerdim...Ankara'nın sıcağıda sağlam çarpar...şimdi kimbilir ne yapıyorsun...arkadaşlıklar dostluklarda önemli...usta birliğinde unutmaki oradaki insanlara bir uzun zaman geçireceksin...zamanla askerliğe ait tüm kuralları öğrenirsin...askerlikte yaşadığım en büyük stres neydi bilirmisin...çarşıdan birliğe dönerken geçen o lanet dakikalar...

sevgiler saygılar dostum...zaman o kadar çabuk geçecek ki sende anlayamayacaksın birde bakmışsınki teskerecisin...:rendeer:

mete_han' Alıntı:
sevgili dostum herşeyin gönlünce olmasını isterim ama artık bu gerçeği kabullenmekten başka çaren yok...ne kadar rahat olsanda o çizgiler sınırlar o emir komuta zinciri insanı boğuyor...acemi birliğin çok büyük ve kalabalık bir birlik galiba...Bende Ankara Elmadağda askerdim...Ankara'nın sıcağıda sağlam çarpar...şimdi kimbilir ne yapıyorsun...arkadaşlıklar dostluklarda önemli...usta birliğinde unutmaki oradaki insanlara bir uzun zaman geçireceksin...zamanla askerliğe ait tüm kuralları öğrenirsin...askerlikte yaşadığım en büyük stres neydi bilirmisin...çarşıdan birliğe dönerken geçen o lanet dakikalar...

sevgiler saygılar dostum...zaman o kadar çabuk geçecek ki sende anlayamayacaksın birde bakmışsınki teskerecisin...:rendeer:
abi ben vatan borcumu 15 değil ömrümü adıyarak ödiyeceğim kararım bu ve evrakla ilgili işlemlerini başlattım kısmet olursa uzman olarak devam edeceğim hayatıma ben o kdr çok kabullendimki satırlarla anlatmaya çalışıyorum umarım anlarsın abi,doğru o sıcaklar beni çok çarptı resmen yandım yani marmariste bu şekilde yanamassın kesin :) arkadaşım çok beni az çok tanırsın hayat doluyumdur dürüstümdür bu yüzden sevenimde çok ben 30 günlük askerim ama saolsun uzmanlarımız eğitimleri sıkı tutarak bir çok konuyu özellikle hayati önem taşıyan konular üzerinde durup sıkı ve disiplinli eğitim aldım ki devamda ediyor umarımki bir gün bende eğitim vermeye başlarım ayrıca bende stres yok abi olmadı inan kafam çok rahat ne sevgili nede aile var bende az çok tahmin edersin düşüncesi olmayan insanlarıki görmüşsündür askerde inan ne kadarda zor olsa seve seve yapıyorum sabahtan otobüsüm hereket edicek ankaraya ama hiç üzülmüorum hatta gelirken üzüldüm öle alıştım düzene

Bende teskere ancak emeklilik dilekçem yada vasiyetim olur

Not:Hala aklım yerinde delirdiğimi düşünme heee :p

:rendeer: güle güle git güle güle gel.en güzel anıları toparla gel oralardan.inşallah her şey istediğin gibi olur.
birde şu var: zannetme ki askerlik sivil hayattan zor emın ol her işleyiş daha rahat sorumluluklar daha ayrıntılı paylaşılmı8ş ve bunun sonucunda belkide sanılanın aksine eşitlikçilik daha fazla.:rendeer:

Nurullah, hayırlı teskereler baba. :).Ara sıra vakit bulursan, mutlaka yaz...Nasıl geçiyor askerlik ? :cherry: :silent:

Bende bir ara vatan borcu mevzuuna takılıcam. :p Belki 2007 de giderim askere. :p

dostum aynı yollardan bende geçtim...şimdi askerlik günlerimi me kadar arıyorum bir bilsen...bende Uzman olmak istemiştim ama 5 numara miyop olan gözlerim yüzünden kısmet olmadı...tabi olaya birazda maddiyat ve gelecek açısından bakmalı...herşeyin hayırlısı olsun demek istiyorum...yapabileceğimiz bişey olursa pmden bekleriz...inanki insanlar kaderini çizmez...ben bir zamanlar ne düşünüyordum ne yapıyordum şimdi ne yapıyorum...yaşamakta olduğun bir kader var...hedeflerini ne kadar çizsende bu lanet olası hayat karşına farklı şeyler çıkarıyor...yazacak birşeyler bulamıyorum...çünkü kelimeler kifayetsiz hayat anlamsız olabiliyor bazen...umutsuz değilsin isyankar değilsin mesajından olumlu ve net bir psikolojin olduğunu hissettim...güçlü bir karaktersin...güçlü bir insansın...her engeli aşacağına inanıyorum...

bir detay vardı yazında...ailem yok derken anne ve babandan ayrımısın unutmayamı çalışıyorsun...

007

Nurullah askerdeyken de rahat yok senden yaw...:queen: Şaka şaka herşey gönlünce olsun kardeşim...:rendeer: Bi sorunun olursa yaz, Türk 007 halleder...:queen:

Gec okudum kardesim kusura bakma... Hadi bakalım gule gule git gule gule gel... Hayırlı teskereler, sensiz site sessiz olacak..:p

mete_han' Alıntı:
dostum aynı yollardan bende geçtim...şimdi askerlik günlerimi me kadar arıyorum bir bilsen...bende Uzman olmak istemiştim ama 5 numara miyop olan gözlerim yüzünden kısmet olmadı...tabi olaya birazda maddiyat ve gelecek açısından bakmalı...herşeyin hayırlısı olsun demek istiyorum...yapabileceğimiz bişey olursa pmden bekleriz...inanki insanlar kaderini çizmez...ben bir zamanlar ne düşünüyordum ne yapıyordum şimdi ne yapıyorum...yaşamakta olduğun bir kader var...hedeflerini ne kadar çizsende bu lanet olası hayat karşına farklı şeyler çıkarıyor...yazacak birşeyler bulamıyorum...çünkü kelimeler kifayetsiz hayat anlamsız olabiliyor bazen...umutsuz değilsin isyankar değilsin mesajından olumlu ve net bir psikolojin olduğunu hissettim...güçlü bir karaktersin...güçlü bir insansın...her engeli aşacağına inanıyorum...

bir detay vardı yazında...ailem yok derken anne ve babandan ayrımısın unutmayamı çalışıyorsun...

abi sen beni as çok tanırsın yorumlar sana kalmış yüz yüze konuşabilsek çok daha ii olacaktı ama neyse gelince artık

deryacım ben şuan görevdeyim sen bayabi geç kalmışsın beee :)

Selam önce hayırlı teskereler. Mezuniyet varsa astsubaylığa atla derim. Uzman Çavuş olmak için 1 yıl, astsubay olmak içinde 2 yıl askeri yüksek okulda okuyorsun. Astsubay olduktan sonra açık üniversiteye devam edip subaylığa geçebilirsin. Mutlaka çevrende o şekilde subay olmuş komutan vardır. Uzmansan 7. kademe son, astsubay 2/1 (2. kademe Başçavuş), subaysan rütbe olarak binbaşılığa (kıdem veya kurmaylık yok, aslen emekli oluken alıyorsun rütbeyi görevdeyken kıdemli yüzbaşı) kadar yükseliyorsun.

Hayırlı teskereler, inan en büyük ve en şerefli en kutsal görevdir her Türk evladı için.

dostum tekrar merhaba...çarşıya çıkamıyorsun bildiğim kadarıyla...şu an birliktenmi yazıyorsun...nasıl sağlık durumun psikolojin...

Haydi hayırlı teskereler.Şu an birliktemisiniz yoksa çarşı&net kafe filanmı?

mete_han' Alıntı:
dostum tekrar merhaba...çarşıya çıkamıyorsun bildiğim kadarıyla...şu an birliktenmi yazıyorsun...nasıl sağlık durumun psikolojin...

abi merhaba çarşıdayım yemin töreni geçti ve vukaatlarımızın cezası bitti ve rahatladım psikoloji inan gelmeden öncesinden çok farklı çok değişti bi nevze hala kafam rahat sadece yanlızlık burda zor gelio bu kdr koymaz die düşünüordum

uzmanlık için baş vurdum askerliğin son altı ayı sınavı var askerlik bittikten sonra mülakatlar yapılcak ve askerlik bittikten 6 ay sonra uzman olacağım ondan sonra yolumuzu bulacağız

tekrardan geçmiş olsun yav...yemin geçtiyse problem yok...yemin stresi her rütbelide olur ve o stresi size yansıtırlar...acemiliğin böyle bir dezavantajı var işte...yerin yurdun ne zaman belli olur...kısmetse...

mete_han' Alıntı:
tekrardan geçmiş olsun yav...yemin geçtiyse problem yok...yemin stresi her rütbelide olur ve o stresi size yansıtırlar...acemiliğin böyle bir dezavantajı var işte...yerin yurdun ne zaman belli olur...kısmetse...

abi inan onlardan fazla sitres yaptık sayelerinde sende bilirsinki başındakiler ii olursa sende ii askerlik yaparsın kötü çocuksa aynen sana yansıor :queen:
abi ağustos 4 gibi dağıtım olucak temmuz sonu denior şuam belli değil

handeee' Alıntı:
güLe güLe gt hyrLı teskerelr şimdiden...

saolasın şuan kıtadayım zaten yani askerliğe bağladım zaten :rendeer:

Son düzenleme:
oki doki devre mülk...hadi 4 ağutos akşamı buradasın yaniiibizde o zaman herhalde adalarda yüzüyor falan oluruz...neyse canın çeker şimdi falan.. düşünme sakın Anadolukavağını Bodrumu Antalyayı Marmarisi vs..taammı...:p :rendeer:

mete_han' Alıntı:
oki doki devre mülk...hadi 4 ağutos akşamı buradasın yaniiibizde o zaman herhalde adalarda yüzüyor falan oluruz...neyse canın çeker şimdi falan.. düşünme sakın Anadolukavağını Bodrumu Antalyayı Marmarisi vs..taammı...:p :rendeer:

abi saol yaaa :pr: ama cidden hiç özlemedim ama ada diyince gelmeden önce bir kaçamak yapmıştım aklıma o geldi bi o günü özledim biliorumki tekrarlanmıcak bir gün :pr: :pr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar