- Konu Yazar
Başka bir başlık altındaki yazımda aşağıdaki kısım vardı...
Eyong kardeşim almış o yazıyı bu şekilde yeni bir başlık oluşturmuş. Kendisine Teşekkür ederim !
( Not: Başlığı ben açsaydım, "Sürülerindeki" şeklinde beraber yazardım :mrgreen: )
Aslında bu moderatör arkadaşlara bazen sitem ediyoruz, yok niye şu başlığı kilitledin ya da şu yazıyı sildin diye...
Ancak, görüyorsunuz ki, hepimizin faydasına olacak bir konu olduğu zaman işi gücü bırakıp ne kadar uğraşıyorlar.
Ekleme : Grup sürüşü konusu, kanayan bir yara. Bu konu ile ilgili burada değil de başka bir başlık altında yazacağım. Ancak, bir arkadaşım yazmış, Harun grubu yakalamak isterken düştü diye...
O da olabilirdi, kendisini bu konuda uyardım. Ben arkandayım aceleye gerek yok diye...
Ancak, öyle olmadı ! Oldukça yavaş bir süratte, grubun arkasında iken kaydı ve düştü. Ne mutlu ki, tam korumalı olduğundan, hiç bir yara bere almadı.
Eyong kardeşim almış o yazıyı bu şekilde yeni bir başlık oluşturmuş. Kendisine Teşekkür ederim !
( Not: Başlığı ben açsaydım, "Sürülerindeki" şeklinde beraber yazardım :mrgreen: )
Aslında bu moderatör arkadaşlara bazen sitem ediyoruz, yok niye şu başlığı kilitledin ya da şu yazıyı sildin diye...
Ancak, görüyorsunuz ki, hepimizin faydasına olacak bir konu olduğu zaman işi gücü bırakıp ne kadar uğraşıyorlar.