Gezi rotanızı uygulamaya kaydetme

Motosikleti
Triumph Trident 660
Zaten böyle uygulamalar var. Ben de yazılımcı değilim fikir ve paylaşım acısından söylüyorum belki aramızdan birileri yapmak isteyebilir.
Bizim köfteci haritasındaki gibi lokasyonlar belirlenmiş.
Örnek veriyorum levent beşiktaş arası rota olusturulcak(asosyal olduğum için bu rotayı biliyorum sadece 🥲)
Rota uygulama üstünde navigasyon aracıyla açılacak.
Ya da yapay zeka destekli istanbul-yozgat arası rotalar diye aratacağız yapay zeka bize rotalar olusturcak verileride biz kullanıcılardan alacak.
Ben üstünkörü bir fikir paylaştım işin ehli olanlar daha güzel temyiz edebilir

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Yeni BMW lerin hepsinde Motorrad Connectivity adi ile geliyor bu özekllik. Cep telefonu üzerindeki uygulama ile calisiyor.

rtaImage

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Aslında çok da büyütmemek lazım bu işleri. Google maps üzerinden bir rota çıkarılabilir, sonrasında da tabela takibi yapılarak bir yerlere gidilir ve dönülür.

Google maps de durak ekleme seçeneği çok güzel çalışıyor. adım adım rotanızı oluşturup gezebilirsiniz. Hatta çevrim dışı haritayı kaydedip internet olmasa dahi kullanabilirsiniz. Ben Viyana vePrag'da öyle yapmıştım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Google maps de durak ekleme seçeneği çok güzel çalışıyor. adım adım rotanızı oluşturup gezebilirsiniz. Hatta çevrim dışı haritayı kaydedip internet olmasa dahi kullanabilirsiniz. Ben Viyana vePrag'da öyle yapmıştım.
ben de yurtdışına çıkınca pintilik edip hattımı yurtdışına açtırmadığım için google haritaları çevrimdışı yüklüyorum, hatta ne olur ne olmaz diye tam sınır kapısında henüz türkiye hattı çekiyorken güncelliyorum, gezdiğim yerlerde bedava wifi olan yerlerden internet kullanmak yetiyor.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Kuba x-boss
Motobit ve wikiloc uygulamalarına gözatabilirsin. Rotalar paylaşılıyor ve yeni rota planı yapılabiliyor.
Strava adlı uygulamada var mı acaba. Bisikletçi bir arkadaşım genelde o uygulamada kaydediyor gittiği rotaları. Hatta yürüyüşlerimizde de kayıt oluşturabiliyorduk.

Motosikleti
CB750A
geçen sene yerli bir tane uygulama yayınlamışlardı tam böyle idi ama insanlar boş boş tek motorluk X model kulüpleri kurup mundar ediyor gibiydi.
Adını hatırlayabilsem... riderx gibi bir şeydi.

Motosikleti
Dominar D250
Strava adlı uygulamada var mı acaba. Bisikletçi bir arkadaşım genelde o uygulamada kaydediyor gittiği rotaları. Hatta yürüyüşlerimizde de kayıt oluşturabiliyorduk.
Strava sağlık verilerini de kaydettiği için bisiklet sürüşlerine daha uygun, motosiklet seçeneği de var, hatta sürüşlerini hız/rakım verileriyle animasyonlu videoya da çeviriyor. Rota keşfetmek için Wikiloc kullanıyorum hem kullanışlı geldi hem ucuz, yıllık 60-70 TL bişeydi sanırım.

F54

amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok
wikiloc indiriyorsun ister gezilmiş rotaları gez istersen gitmek istediğin çevredeki rotayı kendin oluştur
çevrim dışı olarak'ta osmand çok çok iyi telefon veya garmin de çok güzel çalışıyor
fakat ben bu uygulamaları kullanmayı sevmediğim için yanımda bu uygulamaları çok güzel kullanan arkadaşları götürüyorum biraz toz oluyorum arkadan gittiğim için ama sıkıntı yok hem çevreyi daha güzel seyrediyorum hemde sürekli telefon şarjda olmadığı için bozulmuyor
geçen yıl 2 arkadaşımın telefonları çöp oldu biri türkiye biri de gürcistanı gezerken :LOL:

Motosikleti
Triumph Trident 660
amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok
wikiloc indiriyorsun ister gezilmiş rotaları gez istersen gitmek istediğin çevredeki rotayı kendin oluştur
çevrim dışı olarak'ta osmand çok çok iyi telefon veya garmin de çok güzel çalışıyor
fakat ben bu uygulamaları kullanmayı sevmediğim için yanımda bu uygulamaları çok güzel kullanan arkadaşları götürüyorum biraz toz oluyorum arkadan gittiğim için ama sıkıntı yok hem çevreyi daha güzel seyrediyorum hemde sürekli telefon şarjda olmadığı için bozulmuyor
geçen yıl 2 arkadaşımın telefonları çöp oldu biri türkiye biri de gürcistanı gezerken :LOL:
Wikilocu duymustumda benim dedigim amaçla olduğunu bilmiyordum 🙃

• Haha
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Kuba x-boss
Strava sağlık verilerini de kaydettiği için bisiklet sürüşlerine daha uygun, motosiklet seçeneği de var, hatta sürüşlerini hız/rakım verileriyle animasyonlu videoya da çeviriyor. Rota keşfetmek için Wikiloc kullanıyorum hem kullanışlı geldi hem ucuz, yıllık 60-70 TL bişeydi sanırım.
Doğru wikiloc çok ekonomik, güzel bir uygulama. Özellikle dağ yürüyüş ve bisiklet etkinliklerinde bol bol hazır rotalar da sunuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar