Gezelim biraz... (04 12 2011 - Pazar)

tüm hazırlığımızı yapmış olmamıza rağmen şu anda Pazar programımızı tümüyle katleden bir telefon almamız nedeniyle geziye katılamayacağız.

herkese bol güneşli ve keyifli bir gezi dilerim.

Üzüldüm şimdi ama sağlık olsun. Yaza ayrı rotayı yine gideriz.

Kocaeli İl Temsilcisi
Arabayla gel bana artıçı olursun. Benim için sıkıntı yok. Kimseyede bu kıyağı yapmam :) bilen bilir beni. Hatta sen kullanırsın ben sana artçı olurum. Nasıl istersen . Gel gerisi kolay yani anlican.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

Görmemişim yaw seni. Sen istersen bizim yürüyerek gideceğimiz yolu hoplaya zıplaya gidebilirsin. Nede olsa yüksek rakımlı motorun var :)

eyvallah eyübüm allah razıolsun, şu kardeşin senin kulun olsun kankam... valla bizim mezit gelecek yalovadan hem ziyaret hem ticret gibi bir durum söz konusu kanka söz verdim beklkiyorum dedim inşallah başka sefere siz gezin, tozun fotoları ihmal etmeyin bizde yalana yalana bakarız şimdilik :cherry:

hava güzel 2,3 gün önceki ayazlar yok inşallah güzel bir gün geçirirsiniz hayırlı yolculuk...:cat:

---------- Post added at 08:41 ---------- Previous post was at 08:38 ----------

İrfan abeeyyy gel yaw

valla seçkinim keşkeee desemde nafile gözüm nasip kısmet ulem şu izne bi çıkarsam hepinizin çayını içmeye geleceğim inşallah .. size iyi eğlenceler, tadını çıkarın inşallah başka bir gezide buluşuruz..

havalara dikkat edin üşütmeyin :cherry::p

Kocaeli İl Temsilcisi
Reşit'cim şimdi nöbetten çıktım,malum uyku hat safhada.akşam yine nöbet var uyumam lazım.ince ince dolgu yaptırdıgım dişte agrıyor O da ayrı bir dert.
sizlere güzel eğlenceler.:)

tesadüfe bak ulem aynı dert şu anda bendede mevcut tamer abi 3 gündür inceden dolgu yaptırdığım diş ağrıyor bazen uykularımı kaçıracak kadar şiddetleniyor yatakta kan ter içinde kalıyorum sebebini öğren banada haber et abi :)

bir gün sölemesi ayıp tavuk yerken küçük bir parça kemik krıntısı tam dolgulu dişimin üstüne geldi bende farkında olmadan bayağı sert çiğniyordum ve korkunç bir sancıyla sıçradım sanırım dolgu hava alıyor yada bi şeyler var ama düşmedi yerinde duruyor :)

Bana her pazar mesai yaptıran müdürüme burdan en yakıcı sitemlerimi yolluyorum.
Siz değerli arkadaşlarında aynı sitemlere katkılarınızı bekliyorum.
İnanıyorum ki el birliği ile bir sinerji yaratabilirsek (müdürün kulakları yeterince çınlarsa) benim pazarlar boşa çıkabilir.

Hepinize iyi geziler.

Mersin İl Temsilcisi
Bana her pazar mesai yaptıran müdürüme burdan en yakıcı sitemlerimi yolluyorum.
Siz değerli arkadaşlarında aynı sitemlere katkılarınızı bekliyorum.
İnanıyorum ki el birliği ile bir sinerji yaratabilirsek (müdürün kulakları yeterince çınlarsa) benim pazarlar boşa çıkabilir.

Hepinize iyi geziler.

senin müdürün kulakları çınlamaya başlamıştır, emin ol :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gvciler sağ salim ulaştı ;oD güzel bir gündü teşekkürler herkese...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende sonunda evimdeyim :) Çok güzel bir geziydi gelemeyenler çok şey kaçırdı.
RESİM leri merakla bekliyoruz :)

peh..geziymiş....:pl:
ben şimdi Eskişehirdeyim...yarın sabah geri dönüyorum...motosikletle tabi....:wiinkk:
bu durumda şunu demelimiyim acaba??? bu kadar yolu bu soğukta ben yapabildiğime göre....:bounce:
tatlı su motorcuları siziii....:pl::queen:

Ben de sağsalim vardım eve ama ne gezi oldu beee çok güzeldi :queen:

Sağ salim vardım evime çok şükür,Çok güzel bir gezi oldu Tşkler.:cat:

Pek keyifli gezi oldu yaf... Foto, fidyo için kim başlık açar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar