işte gezi bu resimler canavar gibin hele o ağaçlarla kaplanmış asfalta inceden ayar oldum kaymak gibin çıplak ayakla koşasım geliyor ,:cherry:
eeee bide kafa dengi arkadaşlar olunca daha ne olsun bundan iyisi şamda kayısı tekerinize sağlık güzel gezi olmuş ...:cat::thumleft:
irfan abi gaz mı içtin akşam akşam?işte gezi bu resimler canavar gibin hele o ağaçlarla kaplanmış asfalta inceden ayar oldum kaymak gibin çıplak ayakla koşasım geliyor ,:cherry:
eeee bide kafa dengi arkadaşlar olunca daha ne olsun bundan iyisi şamda kayısı tekerinize sağlık güzel gezi olmuş ...:cat::thumleft:
irfan abi gaz mı içtin akşam akşam?
abi iyi gezmeler bize yakın değil hem havalar da soğuk kıyafetlerde bir yere kadar yani...O kadder koşturmanın sonuçları hehehe:mrgreen::mrgreen:
Geziye katılmak şart oldu
abi iyi gezmeler bize yakın değil hem havalar da soğuk kıyafetlerde bir yere kadar yani...
Tüm birimler yerlerine! Tatlı su motorcusu tespit edildi!![]()
güzel geziler sizlere
bir ara iznik tarafı yapalım,meşhur köfteciye uğrar mideleri bayram ettiririz.
pazar günü olan tüm aktivitelere ancak hanımlar , sevgililer , kısacası bayan katılımcılar olursa katılabılırım yoksa oyulmak üzere olduğumu üzülerek bildirmek isterim :salut:
Gezinin videosunu bekliyorum , her km si çekilecek üzerine çok pis yorum yapacağımm.
O şahane rotayı yapıp üzerine birde mangal planları yapmak , hemide bensizzzz. Sonra BMW kullanıcıları niye selam vermiyor diye kızıyorsunuz kardeşimmmmm..
Hele o videoda bir falso yakalayım hayatınızı söndüreceğim sizinnn :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: