Gezelim biraz... (04 12 2011 - Pazar)

tam hayalimdeki güzergah =)))

1-BBelt
2-acayüp
3-SpartacuS
4- Pasaa
5-Inzell
6-Reşit
7-Kerem (yesilius)
8-takendy + daimi artçı[/QUOTE]
9-ugur_m

güzel geziler sizlere

bir ara iznik tarafı yapalım,meşhur köfteciye uğrar mideleri bayram ettiririz.

Kocaeli İl Temsilcisi
işte gezi bu resimler canavar gibin hele o ağaçlarla kaplanmış asfalta inceden ayar oldum kaymak gibin çıplak ayakla koşasım geliyor ,:cherry::p

eeee bide kafa dengi arkadaşlar olunca daha ne olsun bundan iyisi şamda kayısı tekerinize sağlık güzel gezi olmuş ...:cat::thumleft:

işte gezi bu resimler canavar gibin hele o ağaçlarla kaplanmış asfalta inceden ayar oldum kaymak gibin çıplak ayakla koşasım geliyor ,:cherry::p

eeee bide kafa dengi arkadaşlar olunca daha ne olsun bundan iyisi şamda kayısı tekerinize sağlık güzel gezi olmuş ...:cat::thumleft:

Olmadı daha olucak ve sende buna dahil olabilirsin :)

Mersin İl Temsilcisi
ÇOK GÜZEL FOTOLAR BEKLİYOR OLACAĞIM ÜSTADLAR....

hepinizin tekeri düz bassın, kazasız gidin gelin e mi?

F54

irfan abi gaz mı içtin akşam akşam?

pazar günü olan tüm aktivitelere ancak hanımlar , sevgililer , kısacası bayan katılımcılar olursa katılabılırım yoksa oyulmak üzere olduğumu üzülerek bildirmek isterim :salut:

pazar günü olan tüm aktivitelere ancak hanımlar , sevgililer , kısacası bayan katılımcılar olursa katılabılırım yoksa oyulmak üzere olduğumu üzülerek bildirmek isterim :salut:

Eğer ikna edebilirsem bir bayan arkadaşım da katılabilir bize. :)

Herkese iyi eğlenceler, bu arada:
şu resimlerdeki yolun koordinatlarını alabilirmiyim :)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Gezinin videosunu bekliyorum , her km si çekilecek üzerine çok pis yorum yapacağımm.

O şahane rotayı yapıp üzerine birde mangal planları yapmak , hemide bensizzzz. Sonra BMW kullanıcıları niye selam vermiyor diye kızıyorsunuz kardeşimmmmm..

Hele o videoda bir falso yakalayım hayatınızı söndüreceğim sizinnn :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Gezinin videosunu bekliyorum , her km si çekilecek üzerine çok pis yorum yapacağımm.

O şahane rotayı yapıp üzerine birde mangal planları yapmak , hemide bensizzzz. Sonra BMW kullanıcıları niye selam vermiyor diye kızıyorsunuz kardeşimmmmm..

Hele o videoda bir falso yakalayım hayatınızı söndüreceğim sizinnn :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Abi çık gel diyeceğim de gelmeyeceksin :)

Off, bayılırım böyle ormanlık yollaraaa. Sözüm olmasaydı zıplardım, hehehe..
Size kazasız, belasız, bol keyifler....:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar