Gezelim biraz... (04 12 2011 - Pazar)

Motosikleti
Honda sh125
Osman artci olarak gel kaskin var bi mesaj at artci kabul eden varmı diye biri çıkar mutlak senide götüren
benim artcim var malum:p

Listenin son durumunu birisi ekleyebelirmi? Seçkin inde dahil oldugu sekilde. Cepten yapamiyrum ben

1-BBelt (Hakan)
2-Acayüp (Eyüp)
3-SpartacuS (Güray)
4- Pasaa
5-Inzell (Alp)
6-Reşit
7-Kerem (yesilius)
8-takendy + daimi artçı
9-ugur_m
10- Markopaşa ( Alpay )
11 - Srhtsglm
12- Seçkin
13- Faruk.Uzn
14- ahmet+1 (batuizm)
15- ridvan+1 (slayerrr)
16- hasan+1 (myhammer)
17- can+1 (cancalskn)
18- kilitci
19- audioslave
20- necati (bellagio)
21- halit_bayrak
22- ?

Gelmek isteyenler Kendisini Eklesin..
Kalabalık Bir gezi olacak Arkadaşlar herkez Toplu Sürüş Kurallarını Tekrar Gözden geçirsin. Lütfen Herkez Tam koruma! Gideceğimiz Yolun Stratejik Açısından dolayı Geçerli Açıklamaları Poğçalarımızı yerken anlatıcaz. Korkulucak Bişi yok :) Sadece biraz Dikkat etmek Gerekiyor..
2 Grup yapılacak O herkezin Görmek için Can attığı Kemerburgaz yolunda Eğlenceli Dakikalar yaşıyacağımız kesin :)

Özer Abi de katılacağını yazmıştı diye hatırlıyorum.

1-BBelt (Hakan)
2-Acayüp (Eyüp)
3-SpartacuS (Güray)
4- Pasaa
5-Inzell (Alp)
6-Reşit
7-Kerem (yesilius)
8-takendy + daimi artçı
9-ugur_m
10- Markopaşa ( Alpay )
11 - Srhtsglm
12- Seçkin
13- Faruk.Uzn
14- ahmet+1 (batuizm)
15- ridvan+1 (slayerrr)
16- hasan+1 (myhammer)
17- can+1 (cancalskn)
18- kilitci
19- audioslave
20- necati (bellagio)
21- halit_bayrak
22- Speedy2

istanbulda böyle güzel yerler olduğunu bilmiyordum, ne kadar güzel bir yer

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------

10 da levent bp dedik yaw. Bakınız 9 da değil 10 daha ne yapak arkidiş.

Bu arada gidilecek yer Küçükoğlu et mangal. Google dan inceleyebilirsiniz.
Kendi mandıralarında yetiştirdikleri hayvanların etlerini satıyorlar.
Manda yoğurdu ve sütlaçları inanılmazdır. (sütlaçlar şirketten olucak )
Kömür ateşinde semarver çayından da bahsetmim canı çeken felan olur şimdi :p

Adettendir yazalım bari bir liste.
:)
1-BBelt
2-acayüp
3-SpartacuS
4- Pasaa

devam edelim beyler arkadalar boş daha

Listeye adını yazıp gelmeyenleri CMD ye havale ediyoruz bilginize. ( CMD ; cinayi motorcular derneği) Bakınız alttaki resim. :pl:

http://4.bp.blogspot.com/-wGGQnG_oB...29325_100002659623789_197932_105380147_n.jpg
bunlar ne ya el kaide militanı gibi :mrgreen:

Toplu sürüş...

Çok atla deve bir iş değil bu toplu sürüş işi aslında arkadaşlar. Yok elini kaldırırsa şu demek, ayağını sallarsa bu demek, bunlar ikincil şeyler. Trafik kurallarına uyalım yeter. Nasıl mı?

Önünüzdeki araçla takip mesafenizi doğru bırakın. Düşmek istemezsiniz. Hele ki bir arkadaşınızı düşürmek hiç istemezsiniz.

Virajlardan önce süratinizi ayarlamaya özellikle dikkat edin. Virajda önünüzdeki motora yaklaşmaya başladığınızda ya sürat düşürmek ya da viraj çizginizi değiştirmek zorunda kalırsınız ki her iki durum da keyifsiz sonuçlara gebe.

Özel bir sebebi yoksa kimseyi geçmeyin, uzayıp gitmeyin. İlla geçmeniz gerekiyorsa kesinlikle sağlamayın. Sollarken şerit değiştirin. Aynı şeritten sollama yapmayın.

İki motor yan yana kesinlikle sürmeyin. Şerit içinde pozisyon değiştirme ihtiyacı duyan arkadaşınız orada olduğunuzu fark etmediğinden size çarpabilir. Diyelim ki böyle bir tehlike oluştu ve hasarsız atlatıldı. Yolculuk boyunca herkes diken üzerinde sürecek, çukurdan kaçmak için dahi sağ sol yapmaya çekinecektir.

Her 4 - 5 motorda bir, uzun takip mesafeleri bırakın. Böylece sollama yapmaya çalışan araçlara gerektiğinde girebilecekleri cepler açmış olursunuz. Sollama halindeki bir aracın acil bir durumda kaçamadığı için kaza yapmasını istemeyiz. Hele ki üzerimize sürüp bizi yoldan çıkarmasını hiç istemeyiz.

Kendinizi diğerlerine ispatlamak için saçmalamayın. Bu gruptaki, en azından benim tanıdığım hiç kimse süratli sürebilenlerin, tek teker ya da stoppie yapabilenlerin iyi motorcular olduğunu düşünmüyor. Aksine bu tür işleri komik buluyor. Eğer Cem Yılmaz tipi bir kariyer planlamıyorsanız insanları kendinize güldürmeyin. Unutmayın yol boyunca size hiç stres yaratmayan motorcular gruptaki en iyi motorculardır. Onlardan biri olun. Herkes sizin katıldığınız grup sürüşlerine katılmaya can atacaktır. Aksi taktirde, herhangi bir gezide sizin isminizi listede görenler mazeret belirtmeye başlayacaktır.

Son olarak, akşam eve döndüğümüzde bilgisayarların başına geçeceğiz. "Geçmiş olsun" dilekleri yerine çektiğimiz fotoğrafları paylaşıp şakalaşabilelim. Keyif alalım.

Sevgiler...

Beni getirtme oraya , canlı canlı eleştiririm perişan olursun ...::144::

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Abi idare et çocuğu. Daha bacak kadar velet (27 yaşında) :p

Racing aldı, kimyası bozuldu. Ama doktora sorduk, tedavisi varmış :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:40 ----------

arkadaşlar gelmeyi cok isterdim fakat gelemiyorum :pr:

Keşke gelebilseydin kanka yaf. Bir dahaki sefere artık :(

Motoru sattık başka alalım diye kaldık öyle:pale:Vay arkadaş bari bol bol video resim ekleyinde onlarla eğleneyim:joker:

Herkese iyi sürüşler:king:

Çok atla deve bir iş değil bu toplu sürüş işi aslında arkadaşlar. Yok elini kaldırırsa şu demek, ayağını sallarsa bu demek, bunlar ikincil şeyler. Trafik kurallarına uyalım yeter. Nasıl mı?

Önünüzdeki araçla takip mesafenizi doğru bırakın. Düşmek istemezsiniz. Hele ki bir arkadaşınızı düşürmek hiç istemezsiniz.

Virajlardan önce süratinizi ayarlamaya özellikle dikkat edin. Virajda önünüzdeki motora yaklaşmaya başladığınızda ya sürat düşürmek ya da viraj çizginizi değiştirmek zorunda kalırsınız ki her iki durum da keyifsiz sonuçlara gebe.

Özel bir sebebi yoksa kimseyi geçmeyin, uzayıp gitmeyin. İlla geçmeniz gerekiyorsa kesinlikle sağlamayın. Sollarken şerit değiştirin. Aynı şeritten sollama yapmayın.

İki motor yan yana kesinlikle sürmeyin. Şerit içinde pozisyon değiştirme ihtiyacı duyan arkadaşınız orada olduğunuzu fark etmediğinden size çarpabilir. Diyelim ki böyle bir tehlike oluştu ve hasarsız atlatıldı. Yolculuk boyunca herkes diken üzerinde sürecek, çukurdan kaçmak için dahi sağ sol yapmaya çekinecektir.

Her 4 - 5 motorda bir, uzun takip mesafeleri bırakın. Böylece sollama yapmaya çalışan araçlara gerektiğinde girebilecekleri cepler açmış olursunuz. Sollama halindeki bir aracın acil bir durumda kaçamadığı için kaza yapmasını istemeyiz. Hele ki üzerimize sürüp bizi yoldan çıkarmasını hiç istemeyiz.

Kendinizi diğerlerine ispatlamak için saçmalamayın. Bu gruptaki, en azından benim tanıdığım hiç kimse süratli sürebilenlerin, tek teker ya da stoppie yapabilenlerin iyi motorcular olduğunu düşünmüyor. Aksine bu tür işleri komik buluyor. Eğer Cem Yılmaz tipi bir kariyer planlamıyorsanız insanları kendinize güldürmeyin. Unutmayın yol boyunca size hiç stres yaratmayan motorcular gruptaki en iyi motorculardır. Onlardan biri olun. Herkes sizin katıldığınız grup sürüşlerine katılmaya can atacaktır. Aksi taktirde, herhangi bir gezide sizin isminizi listede görenler mazeret belirtmeye başlayacaktır.

Son olarak, akşam eve döndüğümüzde bilgisayarların başına geçeceğiz. "Geçmiş olsun" dilekleri yerine çektiğimiz fotoğrafları paylaşıp şakalaşabilelim. Keyif alalım.

Sevgiler...

usta sürücünün tavsiyeleride bir başka oluyor :cyclopsan

Tam listeye adımı ekleyecektim Ahmet Gv 250 grubunu topluca eklemiş sağolsun:) Yarın 10'da Levent'te buluşmak üzere...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar