Gezelim biraz... (04 12 2011 - Pazar)

bi daha ne zaman bu güzel yere gidilir şu sıralar rahatsızım ?

Ne kafa buluyon minicik çocukla Kaya Abi :p

Kardeş, ne zamandır görüşememiştik. Sevindim geldiğine.

Aynı şekilde bende çok sevindim baya zaman olmuştu,artık bir toplanıp,yemek yiyip,turlamanın zamanı gelmiş geçiyordu.Hazır Garaj'dan arkadaşlar da varken... Vallahi iyi oldu şimdiden Eyüp abiye teşekkürler.

Kalabalık ve güzel bir gezi olacağa benziyor :)

Motorumu alabilmiş olsaydım iyi bir antreman olur, hem de sizlerle tanışma fırsatı olurdu :(

İyi sürüşler... İyi eğlenceler..

s a arkadaşlar gezinize bende katılmak istiyom yanlız benim ehliyetim yok bi sorun olurmu

s a arkadaşlar gezinize bende katılmak istiyom yanlız benim ehliyetim yok bi sorun olurmu

Canım kardeşim, bırak 20 - 25 motor arasında kullanmayı, trafiğe dahi çıkmaman gerekir. Ben kendi adıma böyle bir sorumluluğu üstlenemem. Ama istersen, eminim buradaki arkadaşlardan uygun olan biri seni seve seve artçı olarak alır. Benle gel derdim ama hali hazırda bir arkadaşıma söz verdim bile...

gidecek arkadaşlar benim için de eğlenin çok isterdim gelmeyi ama hastalık belasına bulaştık :(

saolun teşekürler haklısınız ama napıyım ehliyet alacam ama vermiyorlar ilkokul mezunuyum diye araba ehliyeti var ama motorsiklet ehliyetiyok bende hata bu yaşda motorsiklet alırsak böyle olur her neyse saolun dikkatli gidin dikkatli ğelin allah kaza belamermesin

saolun teşekürler haklısınız ama napıyım ehliyet alacam ama vermiyorlar ilkokul mezunuyum diye araba ehliyeti var ama motorsiklet ehliyetiyok bende hata bu yaşda motorsiklet alırsak böyle olur her neyse saolun dikkatli gidin dikkatli ğelin allah kaza belamermesin

Dostum, anlayışla karşıladığın için teşekkürler.

Evet arkadaslar bu kısın son pazarını değerlendirmek isteyen baska kimse yokmu?
Bu havayı Mayıs'a kadar bulamayız bundan sonra :)

baktım hava durumuna yarın karla karışık yagmur varmı bahçeköy üzerinde:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hava cillop olacak cillooopppp ;oD

Kocaeli İl Temsilcisi
irfan abi gaz mı içtin akşam akşam?

yav fatihim gecem gündüzüm birbirine sevgili olmuş paşam tarihleri şaşırmışım :) bu gün günlerden neydi? yavvv:cherry: hangi yıldayız ? bu gezi olacakmı , oldumu :cherry::p

---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 21:59 ----------

Evet arkadaslar bu kısın son pazarını değerlendirmek isteyen baska kimse yokmu?
Bu havayı Mayıs'a kadar bulamayız bundan sonra :)

yani çaktırmadan bu son jübile mi demek istiyorsun eyübüm acayübüm , valla ben gelmek istiyorum fakat gözüm yemiyor kanka elbise felan nafile ,

ayrıca günlerim sayılı yani gündüz vardiyasına geçmeden şu işleri yoluna koymalıyım ki sıyırtmak üzereyim köprüden önce son çıkıştayım :cherry::p

yav fatihim gecem gündüzüm birbirine sevgili olmuş paşam tarihleri şaşırmışım :) bu gün günlerden neydi? yavvv:cherry: hangi yıldayız ? bu gezi olacakmı , oldumu :cherry::p

---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 21:59 ----------

yani çaktırmadan bu son jübile mi demek istiyorsun eyübüm acayübüm , valla ben gelmek istiyorum fakat gözüm yemiyor kanka elbise felan nafile ,

ayrıca günlerim sayılı yani gündüz vardiyasına geçmeden şu işleri yoluna koymalıyım ki sıyırtmak üzereyim köprüden önce son çıkıştayım :cherry::p

İrfan abeeyyy gel yaw

Hakancım listeye eklenmişim doğal olarak ancak son dakika gelemiyorum .Size iyi eğlenceler, sevgi ile kalın

Arabayla gel bana artıçı olursun. Benim için sıkıntı yok. Kimseyede bu kıyağı yapmam :) bilen bilir beni. Hatta sen kullanırsın ben sana artçı olurum. Nasıl istersen . Gel gerisi kolay yani anlican.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

Sabah 10'da görüşürüz kısmetse
bahçeköy yolunda araziye dalcaz mı :)

Görmemişim yaw seni. Sen istersen bizim yürüyerek gideceğimiz yolu hoplaya zıplaya gidebilirsin. Nede olsa yüksek rakımlı motorun var :)

tüm hazırlığımızı yapmış olmamıza rağmen şu anda Pazar programımızı tümüyle katleden bir telefon almamız nedeniyle geziye katılamayacağız.

herkese bol güneşli ve keyifli bir gezi dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar