Ne kafa buluyon minicik çocukla Kaya Abi![]()
Ufal da cebime gir :queen:
Ne kafa buluyon minicik çocukla Kaya Abi![]()
Ufal da cebime gir :queen:
Ne kafa buluyon minicik çocukla Kaya Abi
Kardeş, ne zamandır görüşememiştik. Sevindim geldiğine.
s a arkadaşlar gezinize bende katılmak istiyom yanlız benim ehliyetim yok bi sorun olurmu
saolun teşekürler haklısınız ama napıyım ehliyet alacam ama vermiyorlar ilkokul mezunuyum diye araba ehliyeti var ama motorsiklet ehliyetiyok bende hata bu yaşda motorsiklet alırsak böyle olur her neyse saolun dikkatli gidin dikkatli ğelin allah kaza belamermesin
irfan abi gaz mı içtin akşam akşam?
Evet arkadaslar bu kısın son pazarını değerlendirmek isteyen baska kimse yokmu?
Bu havayı Mayıs'a kadar bulamayız bundan sonra![]()
yav fatihim gecem gündüzüm birbirine sevgili olmuş paşam tarihleri şaşırmışımbu gün günlerden neydi? yavvv:cherry: hangi yıldayız ? bu gezi olacakmı , oldumu :cherry:
---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 21:59 ----------
yani çaktırmadan bu son jübile mi demek istiyorsun eyübüm acayübüm , valla ben gelmek istiyorum fakat gözüm yemiyor kanka elbise felan nafile ,
ayrıca günlerim sayılı yani gündüz vardiyasına geçmeden şu işleri yoluna koymalıyım ki sıyırtmak üzereyim köprüden önce son çıkıştayım :cherry:![]()
Arabayla gel bana artıçı olursun. Benim için sıkıntı yok. Kimseyede bu kıyağı yapmamyani çaktırmadan bu son jübile mi demek istiyorsun eyübüm acayübüm , valla ben gelmek istiyorum fakat gözüm yemiyor kanka elbise felan nafile ,
ayrıca günlerim sayılı yani gündüz vardiyasına geçmeden şu işleri yoluna koymalıyım ki sıyırtmak üzereyim köprüden önce son çıkıştayım :cherry:![]()
Sabah 10'da görüşürüz kısmetse
bahçeköy yolunda araziye dalcaz mı![]()