Gezinin videosunu bekliyorum , her km si çekilecek üzerine çok pis yorum yapacağımm.
O şahane rotayı yapıp üzerine birde mangal planları yapmak , hemide bensizzzz. Sonra BMW kullanıcıları niye selam vermiyor diye kızıyorsunuz kardeşimmmmm..
Hele o videoda bir falso yakalayım hayatınızı söndüreceğim sizinnn :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Yolda tek teker yapçemMaksat polemik olsun
![]()
mesafe önemli değil fakat hava soğuk akşam hava karardıktan sonra motoru sağa çekip bi yolcu durağında sabahlasam daha az üşürüm heralde bayramın 4.günü şile ye gittiğimde akşam dönerken karanlığa kaldım evde soba ya girdim girecem o derece yakın temas kurdum hemde tam 2 saat boyunca..Tüm birimler yerlerine! Tatlı su motorcusu tespit edildi!![]()
mesafe önemli değil fakat hava soğuk akşam hava karardıktan sonra motoru sağa çekip bi yolcu durağında sabahlasam daha az üşürüm heralde bayramın 4.günü şile ye gittiğimde akşam dönerken karanlığa kaldım evde soba ya girdim girecem o derece yakın temas kurdum hemde tam 2 saat boyunca..![]()
ben üşürsünüz gitmeyin demiyorum kendi adıma konuşuyorum benim yapacağım yol o gün yaklaşık 500 km olur ve toto donar motor cırcır olur yani ist olsam ilk sırada ben olurdum yanlış anlaşıldıysam pardon yani:cat:Yanlış anlamada, gelmiyorsan gelmiyorsundur. Konuyu okuyanların Aklında bu yazdıklarınla ACABA ÜŞÜRMÜYÜZ gibi sorular uyandırıp Şevklerini kaçırıyorsun gibime geldi. Gelen gelsin gelmeyende gelmesin Sebebi bizim için önemli değil.
Üşümek Güzeldir :cherry:
ulem herkes ic işleri bakanlıgindan izin koparıyor ,
Bense direk müsteşar i yanımda getiriyorum.![]()
ulem herkes ic işleri bakanlıgindan izin koparıyor ,
Bense direk müsteşar i yanımda getiriyorum.![]()
ben üşürsünüz gitmeyin demiyorum kendi adıma konuşuyorum benim yapacağım yol o gün yaklaşık 500 km olur ve toto donar motor cırcır olur yani ist olsam ilk sırada ben olurdum yanlış anlaşıldıysam pardon yani:cat:
Güzel güzel... Cruiser sayısı artsın biraz, gruba bir kan, can, karizma gelsin yaf![]()