Gezelim biraz... (04 12 2011 - Pazar)

Gezinin videosunu bekliyorum , her km si çekilecek üzerine çok pis yorum yapacağımm.

O şahane rotayı yapıp üzerine birde mangal planları yapmak , hemide bensizzzz. Sonra BMW kullanıcıları niye selam vermiyor diye kızıyorsunuz kardeşimmmmm..

Hele o videoda bir falso yakalayım hayatınızı söndüreceğim sizinnn :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Yolda tek teker yapçem :p Maksat polemik olsun :p

F54

Tüm birimler yerlerine! Tatlı su motorcusu tespit edildi! :p
mesafe önemli değil fakat hava soğuk akşam hava karardıktan sonra motoru sağa çekip bi yolcu durağında sabahlasam daha az üşürüm heralde bayramın 4.günü şile ye gittiğimde akşam dönerken karanlığa kaldım evde soba ya girdim girecem o derece yakın temas kurdum hemde tam 2 saat boyunca..:p

cmd sakat görünmekte, bende geliyorum... E olurda gelemezsekte başa gelen çekilir artik napalim ! :)

mesafe önemli değil fakat hava soğuk akşam hava karardıktan sonra motoru sağa çekip bi yolcu durağında sabahlasam daha az üşürüm heralde bayramın 4.günü şile ye gittiğimde akşam dönerken karanlığa kaldım evde soba ya girdim girecem o derece yakın temas kurdum hemde tam 2 saat boyunca..:p

Yanlış anlamada, gelmiyorsan gelmiyorsundur. Konuyu okuyanların Aklında bu yazdıklarınla ACABA ÜŞÜRMÜYÜZ gibi sorular uyandırıp Şevklerini kaçırıyorsun gibime geldi. Gelen gelsin gelmeyende gelmesin Sebebi bizim için önemli değil.

Üşümek Güzeldir :cherry:

İç işleri Bakanlığından onayı aldık bende geliyorum. Özlemiştim Hakan abi zaten seni bir tütün sararız artık denize karşı :)

1-BBelt
2-acayüp
3-SpartacuS
4- Pasaa
5-Inzell
6-Reşit
7-Kerem (yesilius)
8-takendy + daimi artçı[/QUOTE]
9-ugur_m
10- Markopaşa ( Alpay )
11 - Srhtsglm

F54

Yanlış anlamada, gelmiyorsan gelmiyorsundur. Konuyu okuyanların Aklında bu yazdıklarınla ACABA ÜŞÜRMÜYÜZ gibi sorular uyandırıp Şevklerini kaçırıyorsun gibime geldi. Gelen gelsin gelmeyende gelmesin Sebebi bizim için önemli değil.

Üşümek Güzeldir :cherry:
ben üşürsünüz gitmeyin demiyorum kendi adıma konuşuyorum benim yapacağım yol o gün yaklaşık 500 km olur ve toto donar motor cırcır olur yani ist olsam ilk sırada ben olurdum yanlış anlaşıldıysam pardon yani:cat:

ulem herkes ic işleri bakanlıgindan izin koparıyor ,
Bense direk müsteşar i yanımda getiriyorum. :(

ulem herkes ic işleri bakanlıgindan izin koparıyor ,
Bense direk müsteşar i yanımda getiriyorum. :(

Allah Başımızdan eksik etmesin Muşteşar'ları :)

ben üşürsünüz gitmeyin demiyorum kendi adıma konuşuyorum benim yapacağım yol o gün yaklaşık 500 km olur ve toto donar motor cırcır olur yani ist olsam ilk sırada ben olurdum yanlış anlaşıldıysam pardon yani:cat:

Bizimkide 250 ye yakın :) Biraz ben yanlış anlamışım sanırım mesafeni düşünmemişim. K.bakma :rendeer:

bi müsteşarda ben getireceğim...aslinda ne kadar cok müsteşar bir arada olursa biz o kadar rahat ederiz gibime geliyor :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam ahali, gv250ciler olarak yarin bizde turlayacaktik ve baktikki burada sahane bir organizasyon var, hemen atalim dedik kendimizi yaniniza... uygunsa listemiz asagida... ;oD
1)ahmet+1 (batuizm)
2)ridvan+1 (slayerrr)
3)hasan+1 (myhammer)
4)can+1 (cancalskn)
5)kilitci
6)audioslave
7)necati (bellagio)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hakikat çok güzel rota, motorum olsa şu serin ve güneşli havada :) katılmak isterdim, tekerinize taş değmeye, güzel fotoğraflarını bekliyoruz. :cat:

Güzel güzel... Cruiser sayısı artsın biraz, gruba bir kan, can, karizma gelsin yaf :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
baya bi chopper olacak ;oD karizmami gelir n'olur bilmem ;oD

ne yazıkki motorumu sattığım için gelemiyorum,da rumeli fenerine gittin ben motosikletimii aldığım il hafta
böyle bol yapraklı gölge virajlı bir yol göremedim,hangi güzergah bu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar