gerizekalı kamyonn...!

bunun benim çoçuğuma yapıldığını varsaysam (allah göstermesin) işgence sırası

1-dilini tırnak makasıyla ufak ufak keseimr

2-beni görmeyen gözünü matgabla cıkartırım

3-frene basmayan ayağını el bıçkısıyla barmaklarından başlayarak yavaş yavaş keserim

4-hepsinden önemlisi hepsini göstere göstere yaparım adamın bilinci hep yerinde olur............ böle böle gider

bunu daha öncedefalarca izlemiştim adam kesin piskopatın teki hiç frene bile basmıyor adam ezikten sonra frenliyor yok böyle bişey :pr: motorculara karşı alerjisi var anlaşılan

Forumun belli topiclerinde var bu video daha önce defalarca seyrettik...
Biraz arasaydın bulurdun ama pardon kimse gerizekalı kamyon diye başlık açmamıştır bulamazsın...

Gereksiz bi başlık olmus zaten kamyonda zeka olmaz...:)

Daha önce izlemiştim. Römorkun tekerleklerine takılmasa adam hala yoluna devam edecek. Diğer araç şoföleri görmüyormu anlamadım. Ben böyle birşey görsem hemen kenera çekerim aracımı. Yol işlekte olsa dururum.

linkte sorun var youtubeden aradım buldum,
çocuk önüne geçmiş ama hızlanamamış anladıgım kadarıyla hayvan herifte hiç hız kesmemiş, motorcu olmak böyle işte onuda düşünceksin böyle büyük arabaların önüne hiç cıkmıycaksın. cok kötü bi ölüm şekli..

Gerizekalı kamyon derken ;mecaz-ı mürsel yapılmışş:mrgreen:+bileşik sözcük kullanılmış:queen:

link gitmiş.. bnde böle bi link verdim bi süre sonra silinio.. utube daki başlığı verirsen direk kendmz açabilirz :)

arkadaslar linke bende giremiyorum..ama neyse saglık olsun izleyen izledi izlemeyene de tavsiye etmem mide bulandırıcı bişey saygılar ... :p :cherry:

Enes youtubedekı adı ne ya Bence ben ızlemısımdır ama merak ettım yıne
Bu motor saga donmek ıstıyor kamyonde ustunde gecıyor kamyon dedıgım tır cekıcıler ustunden gectıkden sonra frene basıyor o vıdeo mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar