gene ceza yedim:(

arkadaşlar ya bende bir gariplik var yada sıcaklardan garip şeyler oluyor tam cözebilmiş degilim bundan 2 hafta kadar önce motosiklet kazası geçirdim çok şükür bende bişey yok motosikletim haşat,ama adamın savunması garipti valla kardeş allah tarafından gözüme perde indi galiba yolu boş gördüm onun için cıktım yola dedi güler misin aglar mısın:silent: neyse bende bişey yok trafik 8/8 karşı tarafı suçlu buldu ve sigortası yaptırıyor motosikletimi..

asıl konu bugün servise gittimyaya olarak , motosikletimin durumunu felan ögrendim dönüş yolunda karşıdan karşıya geçerken eminim yeşil yanıyordu ama ben yolun ortasındayken kırmızıya dönmüş olabilir ve bir polis arkadaş koşarak üzerime geldi beni kenarda bekleyen kalabalıkta bekletip daha ne oldugunu bile anlamadan bir ceza kesti bune şimdi dedim kırmızıda geçtin dedi haydaaaaaaaaaa bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı yakalar hesabı imzala dediler bende imzalamam dedim çünkü ben gecerken yeşil di ve imzalamadım ceza tutanagını ama genede elime tutuşturdular ceza makbuzunu neye ugradıgımı şaşırdım:silent: ee şimdi ben ödemeyecem bunu ama siz siz olun üzerinize bir polis koşarak geliyosa kacın çünkü hiç hayra alamet degil altından ne çıkacagı belli olmuyor ha bunlarıda neden yazdım çok kızgınım herkez kene gibi vatandaşa yapışmış kanını emme derdinde dikkatli olun:pr::pr:

geçmiş olsun çenküs =) Bi hamama git derim ben =)))))))))))))
dostum zaten cinnet geçirip bir kaç kişiyi dogramanın eşigindeyim haberin olsun
sinirimden ne yapacagımı şaşırdım yaw ahanda mahkemeye gidiyorum itiraz edecem anasını satayın:p

dostum zaten cinnet geçirip bir kaç kişiyi dogramanın eşigindeyim haberin olsun
sinirimden ne yapacagımı şaşırdım yaw ahanda mahkemeye gidiyorum itiraz edecem anasını satayın:p

cezadan kurtulmana yararı olacaksa doğra beni kardeşim delik deşik et =))

boşver fani dünyaa ye babam ye ceza

Şimdi sen yaya olarak motora bakmaya gittin baktın yaya olarak geri dönüyorsun.. Yaya şeklinde ceza yemeyi nasıl becerdin ?

Kutup ayısı ile bahtsız bedevi arasında kalmış ve guruba dahil olmuş bi arkadaşımızdır kendisi :cherry:

geçmiş olsun cengiz :cyclopsan, bu senin dediğin adanadamı oluyor şimdi :cyclopsan, yaw adanada yayalar herzaman kırmızıda geçer :mrgreen:

Üzerinize bir polis geliyorsa sakın kaçmayın :) Kaçarsanız daha kötü şeyler olablir geçmiş olsun bu arada gelnce de herşey üstüstüne geliyor

polis koşarak geliyorsa bir tek ceza mı kesecek?Komik bi olay.Bu arada motorunu servisten almışın anladığım kadarıyla yoksa ışklarda kendini koşarak yolun ortasına mı attın?Heralde trafik vardı ki polis koşarak seni yakaladı?Ama yakalayamasaydıda sorun değil direk adresine cezanı gönderirlerdi dert etme.Geçmiş olsun.

geçmiş olsun cengiz :cyclopsan, bu senin dediğin adanadamı oluyor şimdi :cyclopsan, yaw adanada yayalar herzaman kırmızıda geçer :mrgreen:

abi adana ma dana yaşanmaz bu memlekette yaw hem ben yeşilde geçtim alah alaaaaa tam karşı kaldırıma bir adım kala kırmızı yandıysa ve trafik polisinin konumu ışıgı göremeyecek bir yerdeyse neye yazıyor cezayı anlamadım hem bak diyorum şu adam da geçiyor ahanda kırmızı yanıyor diyorum şimdik sorunumuz o degil sensin diyor ben böyle işin taaaaaaa......

yok arkadaş haketten yaşanmaz artık buralarda kene diye bahsettikleri olay böyle bişey galiba vatandaşın kanını her halükarda her koşulde emmek heralde :pr: hem ben 55 ytl sinde degilim yeşildi ben geçerken yaw haksızlık bu:pr::pr:

polis koşarak geliyorsa bir tek ceza mı kesecek?Komik bi olay.Bu arada motorunu servisten almışın anladığım kadarıyla yoksa ışklarda kendini koşarak yolun ortasına mı attın?Heralde trafik vardı ki polis koşarak seni yakaladı?Ama yakalayamasaydıda sorun değil direk adresine cezanı gönderirlerdi dert etme.Geçmiş olsun.

yaw abicim yayaydım yeşil yanıyordu onlar anlamadı derdimi siz dostlarım neden anlamıyorsunuz ortada bir haksızlık var diyorum adamlar soteye yatmış gözüne kestirdiklerine ceza yazıyolar millet neye ugradıgını şaşırmış durumdaydı ben de gülüyordum komik bir durum gerçekten yayaları mı trafikten yoksa trafigimi yayalardan koruyolar anlamadım:silent:

Son düzenleme:

Arkadaşım söz konusu olayda motorlu bi araç yok,trafik polisi, arkadaşımıza elini ayağını sallaya sallaya yani yürüyerek karşıdan karşıya geçerken ceza yazmış,arkadaşımızın totosunda plakamı var kaçsa adrese gönderilecekk:cherry:adam motoruna bakmaya gitmiş servise yürüyerek ,yine yürüyerek dönmüş dönerkende ceza yemişş...

Nasıl bir hızda geçtin ya abicim ışığın değişimini göremiyecek kadar mı koştun?Ee biraz bahtsız bedevimişin harbiden..Ne kadar ceza ödedin birde olay nerede vuku buldu?

Olay yeri:ADANA
Olayın olduğu yer:HAvadar bi kavşak
Cezayı yazan:İnsan sarrafı bi polis
Cezayı yiyen:Saflığı alnında yazan bi dost
Ceza miktarı :55 YTL:)

Arkadaşım söz konusu olayda motorlu bi araç yok,trafik polisi, arkadaşımıza elini ayağını sallaya sallaya yani yürüyerek karşıdan karşıya geçerken ceza yazmış,arkadaşımızın totosunda plakamı var kaçsa adrese gönderilecekk:cherry:adam motoruna bakmaya gitmiş servise yürüyerek ,yine yürüyerek dönmüş dönerkende ceza yemişş...

olm çanaktan buluolarmış

Olay yeri:ADANA
Olayın olduğu yer:HAvadar bi kavşak
Cezayı yazan:İnsan sarrafı bi polis
Cezayı yiyen:Saflığı alnında yazan bi dost
Ceza miktarı :55 YTL:)

bittiğim annnn :queen: :queen: :queen:

arkafaş sen haketmişşsin cezayı ama haberin yok. motosikletin tamirde moralin bozuk ışık falan görmemişsindir.baksana hem üzerine gelen polisten kaçmak bile şimdi aklına geliyor.

Vermeseydin kimliğini plakaya yaz deseydin :p Olm bu kadar ezdirme kendini be :p Snn yerinde ben olsam mümkün deil o cezayı yazdırtmazdım.Götürsün karakolamı nezaretemi nereye götürüosa..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar