Motosiklet Eğitmeni
- Katılım
- 27 Ocak 2008
- Mesajlar
- 11,727
Katılmıyorum. Kenan bütün haftasonu boyunca son sektörde en hızlı isimdi ve yarışta da o viraja Laverty'den hep daha geç fren yaparak giriyordu. Laverty son turda belki liderliği geri alabilirdi, ancak o virajda 100 defa denese 99'unda başaramazdı.
Bence basit bakkal hesabıyla "2. olursam 5 puan fark yerim, ikimizde düşersek fark 12 puanda kalır" diye düşündü ve sadece Kenan'ı biçmek için hareket etti. Düşerek biçmeyi hesap etmiş olamaz, ancak düşmeseydi yine Kenan'ın üzerine yaslanacak veya Kenan'a çarpacaktı.
Bizim buralarda şark kurnazlığı deniyor kısaca. Bu yarıştan diskalifiye edilmeliydi Laverty. Bu yıl 2 etti. Silverstone'da Lascorz'a çarparak sakatlanmasına sebep oldu. Aynısının Kenan'ın (veya kendisinin) başına gelmeyeceğinin de garantisi yoktu. Kenan Miller 2009'da bitime 3 viraj kala Laverty'yle temas yaşamıştı, ancak düşürmedi. Ben 4 senedir izliyorum, Kenan'ın çok sert çok agresif blok geçişleri oldu ama hiçbir zaman başka bir pilotu biçmedi. Laverty bu sene şampiyonadaki 2 rakibine de çarparak(kasıtlı veya değil) düşürdü.
Kenan Laverty'i birkaç kez dusurdu ya da pistin kenarina atti.
Hem de yaristan once nerde olacaginin bile hasabi yapilmisti.:wiinkk:
Yani bunlar olagan seyler.
Ha Kenan tabiki kimseyi biçmedi.
Ama bazen ufak seyler yaparsiniz, biçmenize gerek kalmaz.
Laverty'de yapmak istedi ama olmadi.
Nasip degilmis.
Siz asil burdaki yarisa bakin.
Nerde duseceklerini soyliyemmi?:cherry:::blusssh: