Yuh yani adam burada olsa linç edecek bazıları..
ben edebilriim, gönüllü lazım mı hocam :wiinkk::mrgreen:
Bir düşünce:
Yarışın kazananı Pirro, Kenan'ın düştüğünü gördükten sonra baktı ki Kenan kalkıp Laverty'nin önünden geliyor Finish çizgisine gelmeden beklese ve
1.Kenan
2.Pirro
3.Laverty olsa nasıl olurdu?
Sonuçta Pirro'da TenKate Honda takımı yarışçısı. Pirro için kendi seyircisi önünde yarış kazanmak tabiki önemli önemli fakat öte yandan takımının diğer yarışçısı şampiyonluğa koşarken böyle bir hareket nasıl karşılanırdı?
Aklıma takıldı![]()
Etmeyin yav, spordur bu neticede
Pek anlamam bu işlerden ama izleyince bana da kasıt yokmuş gibime geldi..Ayrıca bile bile kaza yapılması da büyük risk almak demek..Neticede motoru devirince neler olabileceği meçhul..
Aşağıdaki Laverty röportajı sanırım dün yapılmış.
Neler söylediğini bir arkadaşımız çevirebilir mi?
[yt]kCjEbA04WHk[/yt]
Ben hala yarış sonrası neler dediğini merak ediyorum.
Yarış sonrası röportajını bulan varsa ekleyebilir mi?
Harika aksanindan anladigim kadari ile.:mrgreen:
Bla bla...Sampiyona nasil gidiyor,2 round kala kolay degil dimi?
Hala kolay degil, brno ve diskalifiyden sonra 22 puan geriye dustuk,yaris kazanmam gerekiyordu ben isimi yaptim ve kazandim ama ne yazik ki Kenan da ayni sekilde bunu basardi.Aradaki fark 10-12 puan son yarislardan birinde kazanmam gerek.
Eminim ki supersport a sampiyon unvani ile gecmek istiyosun,daha once sampiyonluga cok yaklastin ve bu yollardan daha once gectin.Bu sefer de degistirip sampiyon olmak istiyor musun?
Kesinlikle, bu sene sampiyonlugu hak ettigimizi dusunuyorum.Takimim en iyi motora sahip, en dominant surucu benim sezon boyunca yedi birincilik ile.Kenan cok dayanikli bu yuzden hala sampiyonluga tutunuyor.Gecen sene durum tam tersiydi ben cabalayandim, bu yuzden hep geri cektim kendimi gecen sene.Itiraf etmeliyim bu sene 1. olmazsam uzulucem.
Geri kalan superbike a gecisi hakkinda ve spikerin tabiri caizse Laverty i poh pohlamasi.
Bir düşünce:
Yarışın kazananı Pirro, Kenan'ın düştüğünü gördükten sonra baktı ki Kenan kalkıp Laverty'nin önünden geliyor Finish çizgisine gelmeden beklese ve
1.Kenan
2.Pirro
3.Laverty olsa nasıl olurdu?
Sonuçta Pirro'da TenKate Honda takımı yarışçısı. Pirro için kendi seyircisi önünde yarış kazanmak tabiki önemli önemli fakat öte yandan takımının diğer yarışçısı şampiyonluğa koşarken böyle bir hareket nasıl karşılanırdı?
Aklıma takıldı![]()
Kasıt var gibi bence. Hem motoru nazikçe yatırıp çok kontrollü kaymış, hem de daha sürüklenmesi sonlanmadan ayağa fırlayıp motoruna koşmuş. KAza geçiren insan bir an olsun duraksamadan hareket edebilir mi böyle?
Chaz Davies de son turda Pirro'nun iki saniye önündeymiş ama benzini bitmiş arkadaşın![]()
Kenan geçen yil Lascorz la ikisine oyle bir surpriz yapmisti.
Ayni sekilde risk aldi ve ikisini de geçti.
Aynisini Laverty yapmak istedi.
Kimse isteyerek düsmez.
Kalkacaginin garantisi yok çünkü.
Kalksan da motorun kalkacaginin garantisi yok.
Laverty ve Kenan ikisi de sampiyonlugu hak ediyorlar.
Eger konu Kenan olmasaydi, Laverty'nin hirsini takdir eder ve cani gönülden sampiyon olmasini isterdim.
Ama bu saatten sonra Kenan ona pabuç birakmaz...:bounce:
bunun anası da son 200 de şike yapmış, ortaya bu şike çocuğu çıkmış...