Gece yarısından itibaren benzine zam. 5 lirayı geçti

boş boş konuşacağınıza gelin hiç kimseyi sekteye uğratmadan eylem yapalım? yani trafiği kapatmadan, kimseyi rahatsız etmeden.. hatta organize olunursa az çok millet gaza gelir yoksa biri başlamayınca diğeri başlamıyor

hiç kimseyi sekteye uğratmadan, sessiz sedasız dikkat çekmeden yapılan dünyada herhangi bir eylemin sonuç vereceğini sanmıyorum. sadece öfkeni boşaltmaya yeter.
gerçi kimseye zarar vermeyen eylemlere de ne yazık ki izin vermiyorlar. bir ara bir radyocu günü belli saati korna çalma eylemi yaptırdı o bile yasaklandı.

tiger woods u getirip reklam için köprü kapatılan, bir kaç tane milletvekili bakan gelecek diye trafik güzergahları değiştirilen, abuk sabuk plaza inşaatları yüzünden kamyonlarla trafikte cebelleşilen bir kentte yaşıyorum. benzin zammına sinirlenen vatandaşlar olarak 1 saatlik bir trafik sıkışıklığı yaşatsan bile vatan haini ilan ediliyorsun. :pr:

1475838_10202734435780129_2000659902_n.jpg

5 TL oldu iyi oldu.

Sonraki hedef 6 TL!

Sen Türkiye'sin büyük düşün!..

2023 planlarında benzin 23 TL olacak!..

Venezuela'ya gitmek lazım benzin sudan ucuz adamlarda.
Benzin istasyonuna girerken arabada 5 evde 15 şarkısını söyleyecez sanırım :queen:

Dünya genelinde Aralık ayı benzin fiyatları

Yukarıda seçenekler bölümünden TL'ye çevirirseniz gözünüz bayram eder :)

Yanıbaşımızdaki İran'da 25 kuruş ha. Getirtip satsak iyi para kazanırız :p Gerçi doğuda yapıyolar o işi. El mahkum...

Venezuela'ya gitmek lazım benzin sudan ucuz adamlarda.

Abisi 6 kuruş nedir ya. Bi de en üstte, gözüm takıldı kaldı dedim bişiy yanlış herhalde, veya ben yanlış görüyorum...

toplanıp Venezuela dan benzin mi getirtsek ne yapsak bu iş boyle olmayacak benzin pahalı diye arabayı bıraktım babaya , motorla idare edelim dedim ama olmayacak boyle motorada gaz mı taktırsak ne etsek masallah benzinde ucuyor nede olsa hay ben bu zama :D bide bunun yıl başından sonrası var :(

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Huni var mı huni ?
Hüülloooğğğğoğoğoğoğ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar