Gece yarısından itibaren benzine zam. 5 lirayı geçti

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Devlet içindeki çeteleşme.

Anaaa beddualar tutmayami basladi yoğusa.

2011 senesinde 2.5 milyon ton benzin ihracatimiz var .143 kurustan .
Nasil ama .

İtiraz edelim de doğru şeye itiraz edelim. Dışa bağımlı bir üründe dolar artınca zam normal.
Bize anormal ...ları şey vergidir. Zama niye kızıyorsunuz ki şu zam devede kulak.
Vergi oranına devletin vatandaşını güdülecek koyun gibi %69 vergi ile dürtmesine kızıyorum ben
Hem de en temel hayat ürününe bu uygulanıyor.
Asgari ücreti Türkiyenin bilmem kaç katı olan bir ülkedeki rakamla Türkiye'deki rakamı karşılaştırıyorlar. Bildiğin düzen bazlık yalan söylemek bu.
Sıkıyorsa oran orantı ile aslında asgari ücrete ve kişibaşı milli gelire göre oranlasınlar.

Türkiye'de benzinin 3tl civarında olması gerekirken bu yapılan insafsızca zulümdür.

Bi kerecik alım gücü düşük insanlar protesto için araçlarını kullanmasa ya...Boşu boşuna söylenmekten daha yararlı olur sankim:queen:

İtiraz edelim de doğru şeye itiraz edelim. Dışa bağımlı bir üründe dolar artınca zam normal.
Bize anormal ...ları şey vergidir. Zama niye kızıyorsunuz ki şu zam devede kulak.
Vergi oranına devletin vatandaşını güdülecek koyun gibi %69 vergi ile dürtmesine kızıyorum ben
Hem de en temel hayat ürününe bu uygulanıyor.
Asgari ücreti Türkiyenin bilmem kaç katı olan bir ülkedeki rakamla Türkiye'deki rakamı karşılaştırıyorlar. Bildiğin düzen bazlık yalan söylemek bu.
Sıkıyorsa oran orantı ile aslında asgari ücrete ve kişibaşı milli gelire göre oranlasınlar.

Türkiye'de benzinin 3tl civarında olması gerekirken bu yapılan insafsızca zulümdür.

Hadi ordan pis gomünis :p

Şaka bi yana motosikleti ilk aldığım zamanlardaki benzin fişlerim çıktı geçenlerde çekmeceden (evet, öyle de acaip bi adamım:) ) 2.78 mi ne yazıyodu litresi :cyclopsan Çok değil, 5.5-6 sene önce...

Son düzenleme:
allahtan türk-islam sentezi enflasyon hesaplama yöntemiyle zamcık rakamlarını neredeyse yarı yarıya düşürüyoruz. yoksa vay halimize.

Nostaljik bir başlık :)
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/453-benzine-zam.html

Tutunabilmelerinin tek sebebi Müslüman geçinmeleri. Sonra "niye nefret dolusun ?" ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar