arkadşlar bu gaz yağı stickerı çıkarmakta işe yararmı yoksa o başka bir gaz şeklimiydi ???
Eyvah!!! Ben oring zinciri BENZİN ile yıkamıştım 1 ay önce Fakat herhangi bir sorun yok Boşluk felan oluşmamış. şimdilik bir sıkıntı yok
arkadşlar bu gaz yağı stickerı çıkarmakta işe yararmı yoksa o başka bir gaz şeklimiydi ???
Süper :cat: Fakat camsil'de olay farklı değil mi? O fısfıs şişe camsil tüm cam yüzeyine dağılsın diye zerrecikler halinde büyk bi alana atacak bizim gaz yağını, sadece zincire gitmesi için uygun olmaz bence. Ne dersin?
Zincir için aldım ama alaşımlı jantta da kullaabilirsin, lastiği bilemem ama :wiinkk:
Vasco nerden aldın o fiyata? İzmirden mi?
Yapışkan etiketi tırnağınızla yokladığınızda keskin bir seviye farkı varsa ve tırnağınza takılıyorsa saç kurutma makinasıyla bulunduğu yere hasar vermeyecek kadar etiketi ısıtıp çıkarabilirsiniz.
Daha sonra kalabilecek yapışkan artıklarını ise terebentin yada gazyağı ile silebilirsiniz.
:cat:
Aaaa benimde usta geçenlerde benzinle temizledi zinciri, dedim gazyağıyla temizleyin diyo herkes. O da bana, benzinde aynı işi yapar ama benzin daha pahalı diye millet gazyağıyla temizliyor dedi. İnşallah benim zincirede bi zarar vermez. Bu arada anadolu yakasında nerden bulunur bu gazyağı acaba? Bilen arkadaşlardan paylaşmasını rica edecektim.
evet izmirden aldım,
benım janta gaz yağı geldi silmeyi unuttum toz toprak oldu gene o toz toptakı gazyağı ile temizledimçivi çiviyi söktü yani sonra sabunlu bezle silip yıkadım jantı
bende castrolle yağladım cok memnunum
anadolu yakasında bilmiyorum ama karaköyde bi nalburda görmüştüm satılıyodu.dükkanın ismini hatırlamıyorum ama tophane istikametine doğru giderken cadde üzerinde bi dükkandaydıAaaa benimde usta geçenlerde benzinle temizledi zinciri, dedim gazyağıyla temizleyin diyo herkes. O da bana, benzinde aynı işi yapar ama benzin daha pahalı diye millet gazyağıyla temizliyor dedi. İnşallah benim zincirede bi zarar vermez. Bu arada anadolu yakasında nerden bulunur bu gazyağı acaba? Bilen arkadaşlardan paylaşmasını rica edecektim.
Özellikle naked tarzı motoru olanlara sormak istiyorum; Motor blogunun o kısmındaki yag, zift gibi kirleri nasıl temizliyorsunuz? Buraları temizlemede gazyagı kullanan yok mu?
Babacan sen esenyurttamısın yada civarındamısınSarı beyaz renklerde bi salondu. Oralarda başka salon yoktur zaten.
Sorular genelde inklap tarihi ağırlıklı. Bi de ne derse evet de. Gerisi nasip kısmet... :mrgreen: