Gazyağı

arkadşlar bu gaz yağı stickerı çıkarmakta işe yararmı yoksa o başka bir gaz şeklimiydi ???

Eyvah!!! Ben oring zinciri BENZİN ile yıkamıştım 1 ay önce Fakat herhangi bir sorun yok Boşluk felan oluşmamış. şimdilik bir sıkıntı yok

1 ay kısa bi süre. Olmuşsa da sen farkedemiyosun daha. Ufak ufak dökülmeye başlamış olabilir o-ringler.

arkadşlar bu gaz yağı stickerı çıkarmakta işe yararmı yoksa o başka bir gaz şeklimiydi ???

Yapışkan etiketi tırnağınızla yokladığınızda keskin bir seviye farkı varsa ve tırnağınza takılıyorsa saç kurutma makinasıyla bulunduğu yere hasar vermeyecek kadar etiketi ısıtıp çıkarabilirsiniz.
Daha sonra kalabilecek yapışkan artıklarını ise terebentin yada gazyağı ile silebilirsiniz.
:cat:

Aaaa benimde usta geçenlerde benzinle temizledi zinciri, dedim gazyağıyla temizleyin diyo herkes. O da bana, benzinde aynı işi yapar ama benzin daha pahalı diye millet gazyağıyla temizliyor dedi. İnşallah benim zincirede bi zarar vermez. Bu arada anadolu yakasında nerden bulunur bu gazyağı acaba? Bilen arkadaşlardan paylaşmasını rica edecektim.

Süper :cat: Fakat camsil'de olay farklı değil mi? O fısfıs şişe camsil tüm cam yüzeyine dağılsın diye zerrecikler halinde büyk bi alana atacak bizim gaz yağını, sadece zincire gitmesi için uygun olmaz bence. Ne dersin?

Zincir için aldım ama alaşımlı jantta da kullaabilirsin, lastiği bilemem ama :wiinkk:

Vasco nerden aldın o fiyata? İzmirden mi?

evet izmirden aldım,

benım janta gaz yağı geldi silmeyi unuttum toz toprak oldu gene o toz toptakı gazyağı ile temizledim:) çivi çiviyi söktü yani sonra sabunlu bezle silip yıkadım jantı

bende castrolle yağladım cok memnunum

Son düzenleme:
Yapışkan etiketi tırnağınızla yokladığınızda keskin bir seviye farkı varsa ve tırnağınza takılıyorsa saç kurutma makinasıyla bulunduğu yere hasar vermeyecek kadar etiketi ısıtıp çıkarabilirsiniz.
Daha sonra kalabilecek yapışkan artıklarını ise terebentin yada gazyağı ile silebilirsiniz.
:cat:

abi sagolasın da sac kurutma makınesı olmaz heralde motoru eve çıkaramam buyuk ıhıtımal :) sıcak su doksem aynı ıslevı gormezmi acaba :silent: yada direk gaz yağı ile yumuşatıp çıkarsam :silent:

Aaaa benimde usta geçenlerde benzinle temizledi zinciri, dedim gazyağıyla temizleyin diyo herkes. O da bana, benzinde aynı işi yapar ama benzin daha pahalı diye millet gazyağıyla temizliyor dedi. İnşallah benim zincirede bi zarar vermez. Bu arada anadolu yakasında nerden bulunur bu gazyağı acaba? Bilen arkadaşlardan paylaşmasını rica edecektim.

Gazyağı daha pahalı, ayrıca ucuz olsa litrede 50 kuruş oynar. 1 litre de 3-4 temizliğe yeter. İnsanlar temizleme başına 12,5 kuruş için mi bu kadar zahmet çekerek gazyağı arıyormuş sor bi ustana...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anadolu yakasında bilmiyorum ama karaköyde bi nalburda görmüştüm satılıyodu.dükkanın ismini hatırlamıyorum ama tophane istikametine doğru giderken cadde üzerinde bi dükkandaydı

Özellikle naked tarzı motoru olanlara sormak istiyorum; Motor blogunun o kısmındaki yag, zift gibi kirleri nasıl temizliyorsunuz? Buraları temizlemede gazyagı kullanan yok mu?

zincir temizliğinde gazyağı bir numaradır .ikincisi mazot ...
sakın benzinle yıkamayın .........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar