ben para kazanacağımı anladımmı mobiletle bile takasa girerimm:cherry:
hani 600 cc altına binmiyodun nolduu
ben para kazanacağımı anladımmı mobiletle bile takasa girerimm:cherry:
Ne yapacaktık? seni aramızda fotomontaj mı yapacaktık![]()
olur olur canım gitersin de
anam dedim bu tubişse o motor ne öle altında ki dedim![]()
olur olur canım gitersin de
anam dedim bu tubişse o motor ne öle altında ki dedim![]()
Evet şaşırman normal, benim altımda ss in ne işi var![]()
hani 600 cc altına binmiyodun nolduu
Bende aynı şeyi diyecektim ama ben kendi fotomu koydum, bir başkasını koymak belki rahatsız eder arkadaşımı, neyse yabancı değil tubiş yaptı bi kere.
600rr canımm ne varkiii:silent:![]()
Yani Tubis'e hakaretmi ediyosunuz arkadaş.:mrgreen: Bir enduro'cunun ne işi var SS tepesinde. :cherry:
Yoo siteyi iyi kurcalamıyorsunuz sanırım sizİstediğiniz fotoyu koyabilirsiniz. Sonuçta kardeş siteyiz. Biz de öyle bi kural yok.Bana da senin tek başına fotonu koyman garip geldi. Bütün Ağva gezisinin fotolarını koymanı beklerdim.. :cat:
Burası pembea2 değil herkes burda olmak istemeyebilir, ben MT üyesi olarak kendi fotoğrafımı koyarım, yani başkalarının izni olmadan fotoğraflarını yayınlamam o bana düşmez
Şimdi acil çıkmam gerektiğinden yorum yapamıyorum.. Akşam topiği bi coşturalım Sema olmaz mı![]()
yaw 2 gün oldu hala gazlıyomusun sen yaaaa
yeter artık in şu motordan![]()
mercedes emniyet şeridinde gibi gözüküyor, tekerleklerede bakarsak netsizlik dairesel değil yatay yönde, arka plandaki objelerin net çıkmasının sebebi fotorafçıya olan uzaklıkları, yani bize yakın şeyler daha hızlı hareket ediyormuş izlenimi verir, bunun en basit örneği ne kadar hızlı gidersek gidelim güneş (veya ay) bize hareket etmiyormuş gibi gelir. çokta kalabalık olmayan bir yolda emniyet şeridine girip kapıyıda açtıysa bilemicem artık çokta iddia etmiyorumYanılıyorsun, araç durmuyor, yani 2 araç arasındaki ben gidiyorum ve 2 yanımdaki araçta gidiyordu, yol musait değil durmaya çünkü çift yönlü. adamın hızı sadece daha yavaş gidiyordu. senin mantıkla bakarsak olaya vinç ve yeşillikler net çıkmamalıydı.
mercedes emniyet şeridinde gibi gözüküyor, tekerleklerede bakarsak netsizlik dairesel değil yatay yönde, arka plandaki objelerin net çıkmasının sebebi fotorafçıya olan uzaklıkları, yani bize yakın şeyler daha hızlı hareket ediyormuş izlenimi verir, bunun en basit örneği ne kadar hızlı gidersek gidelim güneş (veya ay) bize hareket etmiyormuş gibi gelir. çokta kalabalık olmayan bir yolda emniyet şeridine girip kapıyıda açtıysa bilemicem artık çokta iddia etmiyorum![]()
gs500 e alışmışsın bakıyorum sema![]()