Gaziantep Ten Kimse Yokmuuuu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:queen: SELAM ARKADAŞ LAR .MERAK EDİYORUM SİTE KULLANICILARINDAN ANTEP TEN KİMSE VARMI:queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ailemize hoşgeldin kardeşim.Ama önce kendini bi tanıtsan.Emin ol çok yakında Türkiye'nin dört bir yanından daha fazla arkadaşımız olacak.:rendeer:

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

motor yasak

tekrar selam.kahraman 34 .evet motorsikletin yasak olduğu antep merkezdenim.şu günlerde yasağın kalkması için antep e yeni atanan çanakkale valimiz süleyman kamçı beyi bekliyorum dörtgözle,yasağın kaldırılması için makul bir çözümün yolu kendilerinden geçiyor.
ilginiz beni çok sevindirdi arkadaşlar.

askerlik yaptığım için baya iyi bilirim antep'i,çok sevimli bir kent insanları inanılmaz sıcak kanlı insanlardır asker'i gördümmü dayanamazlar tabi bu benim zamanımdaydı şimdi nasıldır bilemem,stadın karşısındaki subay gazinosunu bilirmisin.

burda motor yasak biliyormuydun

evet kardeş bende askerleri çok severim .eskiden hafta sonları motor serbestken çarşıda gördüğüm zaman arkama atar gezdirirdim şaşırırlardı tabi mehmetcikler.hala öyleyiz.enteresandır bende kırklarelinde yaptım.halk bizi bir kaşık suda boğacak bizi diye korkardım..subay gazinosunu iyi bilirim astğ arkadaşlarım vardı orda

Ne zaman Antep'den geçsem Çavuşoğlu için Bedesten'e giderim , yemekleri 10 numaradır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar