Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce: uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:
tekrar selam.kahraman 34 .evet motorsikletin yasak olduğu antep merkezdenim.şu günlerde yasağın kalkması için antep e yeni atanan çanakkale valimiz süleyman kamçı beyi bekliyorum dörtgözle,yasağın kaldırılması için makul bir çözümün yolu kendilerinden geçiyor.
ilginiz beni çok sevindirdi arkadaşlar.
askerlik yaptığım için baya iyi bilirim antep'i,çok sevimli bir kent insanları inanılmaz sıcak kanlı insanlardır asker'i gördümmü dayanamazlar tabi bu benim zamanımdaydı şimdi nasıldır bilemem,stadın karşısındaki subay gazinosunu bilirmisin.
evet kardeş bende askerleri çok severim .eskiden hafta sonları motor serbestken çarşıda gördüğüm zaman arkama atar gezdirirdim şaşırırlardı tabi mehmetcikler.hala öyleyiz.enteresandır bende kırklarelinde yaptım.halk bizi bir kaşık suda boğacak bizi diye korkardım..subay gazinosunu iyi bilirim astğ arkadaşlarım vardı orda