[Gaziantep - MT]

Gaziantep İl Temsilcisi
Aydemir abi bekliyorum gezilerinizi dışardaydım daha önce hiç katılamadım ilk defa tanışacagız aslında beni Asef usta ve GAZİANTEP Bisikletten Uğur abi tanırlar inş. sizinle tanışırız..:)

Gaziantep İl Temsilcisi
Aydemir abi bekliyorum gezilerinizi dışardaydım daha önce hiç katılamadım ilk defa tanışacagız aslında beni Asef usta ve GAZİANTEP Bisikletten Uğur abi tanırlar inş. sizinle tanışırız..:)

inş tanişiriz ziya kardeş bu pazar bir kahvaltı programımız var topık yarın acılacak saglıcakla kal..

: )

ıyı geceler nasıl uyumlu oldu değilmi aydemir kardeş sayfayı acmıs bende iyi geceler dileğiyle kapatayım.: ))
valla tek kelımeyle süper olmuş ellerinize sağlık yürekleri geniş motorcu kardeşlerim...Bu aralar motorsuzum size iyi etkinlikler

Gaziantep İl Temsilcisi
ıyı geceler nasıl uyumlu oldu değilmi aydemir kardeş sayfayı acmıs bende iyi geceler dileğiyle kapatayım.: ))
valla tek kelımeyle süper olmuş ellerinize sağlık yürekleri geniş motorcu kardeşlerim...Bu aralar motorsuzum size iyi etkinlikler

ne güzel oldu ahmet kardeş motorun olması önemli degil adam gibi adamsın bize yeter :cat::cat:

Gaziantep İl Temsilcisi
Günaydın gaziantep mt nın güzel insanlari :rendeer:

Bu hafta yapalımmı bir şeyler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar