[Gaziantep - MT]

kimse yokmu bizden başka ::(((((((( çok sakin ve kimsesiz bir site ve gurup ::(( büyük bir heyecanla girdim buraya yeni arkadaşlar tanımak için birde etkinlige katılmak için ama üzüldüm ::(( kimseyi bulamayınca:pale:

Gaziantep İl Temsilcisi
Evt buralar sakın havalar cok sıcak ramazan bir yandan motorla gezmek bir yana dişarıya cıkamıyorsun dostum..

Aramıza hoş geldin

hoşbuldum saolasın bir sorun var galiba günlerdir takipteyim burayı tahminime göre sizler kendi aranızda haberleşiyonuz buradan pek görüşen olmuyor eskisi gibi galiba çünkü takip ettigime göre organizazyon başlıgı olmuyor eger öyle bişey varsa benim numaram 0541 787 87 55 haber ederseniz mutlu olurum tanışırız gezeriz gerekirse antep içinde bir ortam kurarız saygılar herkese kazasız belasız günler dilerim

Gaziantep'li arkadaşlar; G.Antep Oto ve Motosiklet Fuarına giden yokmu??

Fuar 19.09.2010 günü saat 22.00'de sona erecek!..

Bu güne kadar G.Antep'den kimse fuara katılmadımı?

Katıldıysa!. Fotoğraflar nerede?

Katılmadıysanız, zaman daralmakta!..

Fotoları bekliyoruz..

BEn bugün fuara gittim.Motosiklet adına iki firma vardı.Birisi ümit motor diğeri isotlar-TVS firmasıydı.Motosiklet adına iç açıcı bişey yok.Tvs nin yeni modeli gelmiş.Onun fotograflarını kısa zamanda eklerim.Otomobil ağırlıklı bi fuardı ama otomobil firmaları da pek azdı.

<script src='http://img196.imageshack.us/shareable/?i=17092010160.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
Fotoğraf eklemekte biraz acemiyim umarım olmuştur

ben ılk gun gittim dogru durust motor yok hepsi çin 125 cc ( 10 tane filan ) bide bu en son çıkan tvs 150 lilik vardı 4 bin tl filan diyolar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
galiba bu fuara katılımı oranı bizim aramızdan çok az ne yazıkkiiii

Mrb bende gaziantepden bir kardeşiniz kayıt olmak bugüneymiş fuara gittim bayağı bi gezdim ama motosiklet diğer arkadaşlarında dediği gibi bayağı sönük kalmıştı bende otomobilleri gezdim o kadar yol yapmışım taa 4. organize sanayinin orada çok değişik şeyler yoktu 1. olarak rcz ye baktım hoşuma gitmedi değil ama fazla spor birde chery nin mankenleri vardı anlatılacak fuardan gidenlerin dikkatini çekmiştir fazlaca konuyla alakasız bu arabayı alsanaaa diyen mini elbiseleriyle gezen mankenler işte girişte chery nerde diye soranlarda işin bir başka yüzü ...

gt 250 r arıyorum antepden (antepliyim) hani olurda birinde olur satar filan ta kalkıp istanbula gitmeyeyim diyorum gözüme istediğim gibi bişey çarpmadı kısmet şimdilik hemşerilerim varsa aranızda bir konuşalım bu arada sonraki okul boyama etkinliğinizde bende bulunmak isterim çok gururlandım hem bir gaziantepli olarak hem motosikletçi olarak.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam yeni üye oldum ama bir türlü kendini tanıt diye bir bölüm bulamadım bundan sonra aranıza alırsanız bende burdayımm :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar