zamanla sayınızın arttığını görmek gerçekten sevindirici aydemir abi.nice gezilere kazasız belasız imza atmanız dilekelerimle
MUĞLA MT den selamlar
MUĞLA MT den selamlar
Öncelikle bütün arkadaslara selamlar, daha önceki yazımı okudumda selamsız sayılabilecek bir giriş yapmısım....
Başlıgı bayadır takip ediyorum ama yazan yok... yoksa yanlış yerimi takip ediyorum acaba:silent: MT Gaziantep başlıgı diye acılmış ama sadece 5 kişi yazıyor ve sık bir yazısma yok...
Arkadslar eger motor sayımız Türkiye genellemesinde 1ci geliyorsa bu sayımızı burdada göstermemiz gerektigini düsünüyorum, size sormak istedigim bir konu olacak gaziantepte motorcuların buluşup güzel bir ortamda sohbet edip, bişeyler icip, gezi yerlerini belirleyip veya gördügümüz gibi bazı yasaklı yolların acılmasında ortak kararlara varabilecegimizi saglayacak herhangi bir buluşma yeri varmı acaba? Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim...
TŞK ederim...
selam arkadaşlar ben aranızayeni katıldım[eger kabul edilirsem] bu tur organizazyonlarım yapıldıgına cok sevindim ve bugun aydemir arkadaşımızla tanıştım fikir düşünce gezi konusunda cok iyiler kendilerini kutlar selam ederim
İşallah r6 nı alırsın benden önce. Gezilerdede aramızda olursun
selam arkadaşlar ben aranızayeni katıldım[eger kabul edilirsem] bu tur organizazyonlarım yapıldıgına cok sevindim ve bugun aydemir arkadaşımızla tanıştım fikir düşünce gezi konusunda cok iyiler kendilerini kutlar selam ederim
öncelikle hoşgeldin aramıza irfan kardeşim bende memlun oldum tazniştimiza daha nıce muhabbetlere bu arada arkadaşlar pazar günu bir gezimiz olacak buyuk ıhtımalle halfetı fırata gıdecegız haberiniz olsun duyurular bölumunden gelişmeleri alabilirsınız hepinıze selamlar
aydemir ben gelincede küçük bir gezi yaparız artık.g.antepe çok selam,gelince antep tabelasını sen çekçen ona göre.
Sitede çok fazla sayılmayız. Son 4 haftadır birbirimiz tanımaya başladık. ve toplam 3 gezi gerçekleştirdik. Zamanla katılımlar artacaktır. Bizde artması için elimizden geleni yapıyoruz son olarak Motosiklet.net Gaziantep MT etiketlerimizi motorlarımıza yapıştırdık. Bakalım artık yaz gelince ne olacak işallah katılımlar artar.
Evet yaz geliyor havalar ısındıkca motorsiklet asıkları ortaya cıkıyor, haklısın tanısma safası oldukca artısımızında hızlanacagını düsünüyorum, 4haftaya 3 gezi cok iyi bence kutlarım...:rendeer:
evet opower dediklerine katılıyorum havalar biraz ısınırsa sanırım gaziantep MT ye katılım cogalır
İnsallah...
Tanıtım cok önemli biraz daha yaymalıyız MT-Gaziantep i...
selam bea yuregımın padısahı Antep'im canım topragım gul topragım yollarında surunmeye kurban topragım...
arkadaslar sızlerle her daım bulusmak dılegıyle...
anteplıyem agam ben
her derde ortagam ben
selam soylen o yare LLe
olmemısem sagam deyn...
Muğla mt den selamlar saygılar tum agalarıma...
selam bea yuregımın padısahı Antep'im canım topragım gul topragım yollarında surunmeye kurban topragım...
arkadaslar sızlerle her daım bulusmak dılegıyle...
anteplıyem agam ben
her derde ortagam ben
selam soylen o yare LLe
olmemısem sagam deyn...
Muğla mt den selamlar saygılar tum agalarıma...