[Gaziantep - MT]

zamanla sayınızın arttığını görmek gerçekten sevindirici aydemir abi.nice gezilere kazasız belasız imza atmanız dilekelerimle

MUĞLA MT den selamlar

selam arkadaşlar ben aranızayeni katıldım[eger kabul edilirsem] bu tur organizazyonlarım yapıldıgına cok sevindim ve bugun aydemir arkadaşımızla tanıştım fikir düşünce gezi konusunda cok iyiler kendilerini kutlar selam ederim

hoşgeldin aramıza better27 arkadaşım güzel faaliyetlerimizde senide görmeyi temenni ederiz.kazasız belasız sürüşler

Öncelikle bütün arkadaslara selamlar, daha önceki yazımı okudumda selamsız sayılabilecek bir giriş yapmısım....

Başlıgı bayadır takip ediyorum ama yazan yok... yoksa yanlış yerimi takip ediyorum acaba:silent: MT Gaziantep başlıgı diye acılmış ama sadece 5 kişi yazıyor ve sık bir yazısma yok...
Arkadslar eger motor sayımız Türkiye genellemesinde 1ci geliyorsa bu sayımızı burdada göstermemiz gerektigini düsünüyorum, size sormak istedigim bir konu olacak gaziantepte motorcuların buluşup güzel bir ortamda sohbet edip, bişeyler icip, gezi yerlerini belirleyip veya gördügümüz gibi bazı yasaklı yolların acılmasında ortak kararlara varabilecegimizi saglayacak herhangi bir buluşma yeri varmı acaba? Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim...

TŞK ederim...

Sitede çok fazla sayılmayız. Son 4 haftadır birbirimiz tanımaya başladık. ve toplam 3 gezi gerçekleştirdik. Zamanla katılımlar artacaktır. Bizde artması için elimizden geleni yapıyoruz son olarak Motosiklet.net Gaziantep MT etiketlerimizi motorlarımıza yapıştırdık. Bakalım artık yaz gelince ne olacak işallah katılımlar artar.

selam arkadaşlar ben aranızayeni katıldım[eger kabul edilirsem] bu tur organizazyonlarım yapıldıgına cok sevindim ve bugun aydemir arkadaşımızla tanıştım fikir düşünce gezi konusunda cok iyiler kendilerini kutlar selam ederim

Abi sende hoşgeldin aramıza bu haftaki gezimizde seni aramızda görmek istedik ama kısmet değilmiş işallah haftaya

Son düzenleme:
Gaziantep İl Temsilcisi

öncelikle hoşgeldin aramıza irfan kardeşim bende memlun oldum tazniştimiza daha nıce muhabbetlere bu arada arkadaşlar pazar günu bir gezimiz olacak buyuk ıhtımalle halfetı fırata gıdecegız haberiniz olsun duyurular bölumunden gelişmeleri alabilirsınız hepinıze selamlar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ylc

öncelikle hoşgeldin aramıza irfan kardeşim bende memlun oldum tazniştimiza daha nıce muhabbetlere bu arada arkadaşlar pazar günu bir gezimiz olacak buyuk ıhtımalle halfetı fırata gıdecegız haberiniz olsun duyurular bölumunden gelişmeleri alabilirsınız hepinıze selamlar

aydemir ben gelincede küçük bir gezi yaparız artık.g.antepe çok selam,gelince antep tabelasını sen çekçen ona göre.

Gaziantep İl Temsilcisi
aydemir ben gelincede küçük bir gezi yaparız artık.g.antepe çok selam,gelince antep tabelasını sen çekçen ona göre.

tamam abi ben cekecem fotoyu söz sen gel hele bir başimizin ustunde yerin var yolun acık olsun selamlar......:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ali abi ümmet abi gelince haberimiz olsun abi inş...

Beraber gideriz karsilamaya nasipse.....

Yolun acik olsun Ummet abi hakk'a emanet ol bekliyoruz seni...

Gaziantep İl Temsilcisi
evet arkadaşlar pazar gunuku gezi icin gereken bilgiler duyurular bölumunde verilmiştir gelecek olan arkadaşlara duyurulur

Selam arkadaşlar,
Motorumu satıyorum.
2006 model Honda Dylan 150 cc henüz 300 km. de, garaj motoru denilebilir. Plaka ruhsat herşey tamam. Aldıktan sonra servis görmedi daha.
İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atsın lütfen.

Hosgeldin better27...
sayımızın arttıgını görmek cok güzel birsey...
selamlar.......

Sitede çok fazla sayılmayız. Son 4 haftadır birbirimiz tanımaya başladık. ve toplam 3 gezi gerçekleştirdik. Zamanla katılımlar artacaktır. Bizde artması için elimizden geleni yapıyoruz son olarak Motosiklet.net Gaziantep MT etiketlerimizi motorlarımıza yapıştırdık. Bakalım artık yaz gelince ne olacak işallah katılımlar artar.

Evet yaz geliyor havalar ısındıkca motorsiklet asıkları ortaya cıkıyor, haklısın tanısma safası oldukca artısımızında hızlanacagını düsünüyorum, 4haftaya 3 gezi cok iyi bence kutlarım...:rendeer:

evet opower dediklerine katılıyorum havalar biraz ısınırsa sanırım gaziantep MT ye katılım cogalır

İnsallah...
Tanıtım cok önemli biraz daha yaymalıyız MT-Gaziantep i...

Son düzenleme:
selam bea yuregımın padısahı Antep'im canım topragım gul topragım yollarında surunmeye kurban topragım...
arkadaslar sızlerle her daım bulusmak dılegıyle...
anteplıyem agam ben
her derde ortagam ben
selam soylen o yare LLe
olmemısem sagam deyn...
Muğla mt den selamlar saygılar tum agalarıma...

selam bea yuregımın padısahı Antep'im canım topragım gul topragım yollarında surunmeye kurban topragım...
anteplıyem agam ben
her derde ortagam ben
selam soylen o yare LLe
olmemısem sagam deyn...

Bu ne be döktürmüşsün.:) Klavyene sağlık:) Saol Antep in bu kadar sevildiğini bilmiyorduk. İşallah her daim görüşürüz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
doğu turunda antepe geldiğimdimde arkadaşlar tabelanın önünde karşıladılar sonra işyerlerine gittik.hernekadar kalmıcam dediysemde ne fayda gençlere sözmü geçiyor.misafir oldum evlerinde. antep mt üyeleri

aydemir
salton : gökhan
better27 :irfan
cbr125repsol :harun
apower :abdurrahman
cycle27 :yahya

herşeyi düşünmüşler sağolsun hepsi işlerini güçlerini bırakıp seferber oldular gecenin bi yarısında olmaz dediysemde ormanda mangal kurdular değerli vakitleri için kendilerine çok teşekkür ederim.sabahda karşıladıkları gibi aydemir kardeşim çıkış tabelasına kadar eşlik edip uğurladı şahsımı.inşallah günün birinde bende onlar için bişeyler yapabilirim çok mahçup ettiler beni.
SEVGİLER SAYGILAR ANTEP MT kendinize iyi bakın.:cat: :rendeer: :rendeer::rendeer: ::tutkuy:: ::thanks: ::thanks: ::biggrinn ::biggrinn

eeee antep dıyorsun ümmet abem...
orası antep'tır orası baskadır orası dunyada esı bulunmayan bır cennettır...
nerdesınız anteplı topraklarım...
sizlerı muğla mt ye beklerım...
hepınız cansınız hepınız yurektesınız...

Gaziantep İl Temsilcisi
anteplıyem agam ben
her derde ortagam ben
selam soylen o yare LLe
olmemısem sagam deyn...

Ben anteplıyım agam manzer omzumda yük
Yumruklarımla dögüşecegim yumruklarım memleket
kadar büyük ben şahınem anteplıyem agam
merhaba asi cocuk inşallah görüşüruz bir bugun:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

valla agam en yakın bayramda gelebılırım... cevap yaz da bıraz tanısalım agam yavf...
Ateşi ve ihaneti gördük,
Dayandık,
dayandık her yanda,
dayandık İzmir'de Aydın'da,
Adana'da dayandık,
dayandık Urfa'da, Maraş'ta, Antep'te.

hoşgeldin asi kardeşim aramıza sıladan, gurbete selam olsun. avatrın çok güzel bu arada kendine iyi bak allaha emanet ol

eyvallah cycle27 kades sen hangı hastanede calısıyorsun ben de hastanede calısıyordum da cocuk hastanesınde bılg.opr. ocak ta oradan ayrıldım.

Bahçalarda mor meni
Verem ettin sen beni
Nasil verem olmayim
Eller sariyor seni

heye gurban heyeeee....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar