aydemir abi dediğim gibi ben varım. buhafta nöbet yok gibi belli olmaz ama forumu takip edeceğim muhtemelen pazar günü değil mi?
merhba hastanede nöbetim yok ama çağırabilirler yerime adam ayarlayacağım mutlaka gelmeye çalışacağım.
yavuzeli rumkalemi daha önce hiç gitmemiştim güzel olur yerime adam ayarlayabilirsem gelirim yemek olarak bir şeyler getirelimmi yoksa ordan mı ayarlarız.
Millet nerdesiniz yav herkes kayıp...
aga bende antepliyim bende geldimyanlız bi sorunum var motorum yok oda ufak bi sorun
yaz geliyo inşallah alacam bi tane bu arada antepte satılık ikinci el hyosung gtr 250 olan varsa bana haber ederse sevinirim herkese kolay gelsin .
Eyvallah arkadaşlar esasen ben eski üye sayılırım ama iş nedeniyle fazla internette dolaşamıyorum.Herkeste olduğu gibi tabiki bendede aile sorunu var halletmeye çalışıyorum bakalım ne olacak.Acayip taktım ben bu motor meselesine esasen niyetin var ama kredi faizlerinin acayip olması nedeniyle daha bişey yapamadım babamı ikna edemezsem artık ben çaresine bakacam hayırlısı olsun bakalım ileriki günler neler gösterecek bize herkese keyifli sürüşler arkadaşlar ...
mamudo kardeş merhaba. niyet ettiysen motor almaya allah yardım ediyor merak etme. evlenene, ev alana, araba (eskiden atlar için deniyordu)alana kurban olduğum yardım ediyor gerçekten.
ama alacaksan kardeş adi bir şey olmasın hiç değilse beş vitesi olan sağlam bir motor al. kemal sunalın kibar feyzoda diyor ya : ben aldım ama sen yapma.
geçen rumkaleye gittik arkadaşların burnundan geldi gezi benim motorum sayesinde ha sağlamlığına diyecek yok motordan memnunum ama 4 vites yahu 90 geçmiyo melet fitil oldular beni beklemekten garipler. kaza yaptım dönüş yolunda yine de çalıştı maşallah allah nazardan saklasın.hemde bir marşla. yani memnunum ama sadece şehir içinde şehir dışında illet ediyo insanı 4 vites motorlar yani tavsiyem 5 vitesten şaşma motoru kredi ilede alma paranı biriktir öyle al. en yakın zamanda kavuşman dileğiyle küheylanına
Arkadaşlar merhaba;
Bende bu forumun eski takipçilerindenim. Ama son 6 aydır fazla girmiyorum. Bende motrumu değiştirebilirsem bu yaz sizlerle beraber gezilere katılmak isterim. Mehmet'le (feragol) tanışıyoruz zaten. Bu arada 27.03.2007 de motor yasağı ile ilgili mehmet'in mahkemesi vardı. Msn si cevap vermiyor, mahkeme nasıl geçti acaba, merak ettim.
Hepinizle tanıştığıma sevindim. İnşaallah yüz yüzede tanışırız ve nice gezilere ve organizasyonlar beraber imza atarız.
arkadaşlar Allahın izniyle bu ay sonu yfz r6 almayı düşünüyorum peder beyle anlaştık sadece hafta sonları binmeye alacam inşallah.internetten araştırma yapıyorum şöle 9-11 milyar arası bişey bulursam ii durumda gidip bakacam hayırlısı olsun.bende gezilere katılmak istiyorum artık yaww...![]()
Öncelikle bütün arkadaslara selamlar, daha önceki yazımı okudumda selamsız sayılabilecek bir giriş yapmısım....
Başlıgı bayadır takip ediyorum ama yazan yok... yoksa yanlış yerimi takip ediyorum acaba:silent: MT Gaziantep başlıgı diye acılmış ama sadece 5 kişi yazıyor ve sık bir yazısma yok...
Arkadslar eger motor sayımız Türkiye genellemesinde 1ci geliyorsa bu sayımızı burdada göstermemiz gerektigini düsünüyorum, size sormak istedigim bir konu olacak gaziantepte motorcuların buluşup güzel bir ortamda sohbet edip, bişeyler icip, gezi yerlerini belirleyip veya gördügümüz gibi bazı yasaklı yolların acılmasında ortak kararlara varabilecegimizi saglayacak herhangi bir buluşma yeri varmı acaba? Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim...
TŞK ederim...