- Konu Yazar
honda cgl kac bınle olduğu supelı gecen hafta munaye soktum bızden oncekı adam 68.000 de sokmus bıze 20.000 demıstı artık nekadar doğrudur
honda cgl kac bınle olduğu supelı gecen hafta munaye soktum bızden oncekı adam 68.000 de sokmus bıze 20.000 demıstı artık nekadar doğrudur
sağolun bu cg lerın göstergesı çalıstırırmı benmkını göstergem arzalı almaya kalksan 60 70 tl
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
bı sorum daha olcak bu sorunu cozup satıcam bıtane temiz bısey almaya calıscam 1500 felan satayımmı yada sorunu yaptırıp rektefiye mı yapsam motorda hafıfden yağ yakma var
Jikleni bi kontrol et istersen. Veya bu durumu subaplardanda yapabilir bi ayarlattır servise.
Ya arkadaş allahını kitabını seviyorsan , sübaplar ne işe yarar ne olursa sübaplar ne gibi arıza verir bana bunu yazarmısın .
lan nurullah bujiyi sök marşa bas tabı bujı kablosu bloga bakacak mars basarken ateşleme bir sağa bir sola bir ortaya karısık atıyorsa saglamdır pipo yeni diyorsun . Senin sorunun ateşleme veya alt sargıdakı okuyucu . Başka karburatör varsa onunla dene temızleyınce de hayır etmıyor dıyorsun , o karbüratörü çöpe at
vn 800 ün 1 lt ile 15-20 km gittiğini baz alırsak , km sayacını ya bir araçla ölç yada o motoru yak
hmm 500 tlyı geçmeden kac cc ye yükseltebilir motoru baktırmaya mecubur sakarya ya gıdıcem tanıdık var usta
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
150 cc olurmu
hmm 500 tlyı geçmeden kac cc ye yükseltebilir motoru baktırmaya mecubur sakarya ya gıdıcem tanıdık var usta
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
150 cc olurmu