Gayri Resmi Yalova-Karamürsel Gezim Ve Köfte Ziyafeti....

Kocaeli İl Temsilcisi
imrendim valla size.. özledim sizleri....

aynen ramço bizde seni özledik hadi gari bitir şu asgariye işlerini de dön gari dostum yahuuuu:):rendeer:

---------- Post added at 19:30 ---------- Previous post was at 19:26 ----------

Arkadaşlar sizler insanı hasta edersiniz bu zamanda böyle gezmek bana kafayı yedirmekmi istiyorsunuz gerçekten güzel gezi olmuş Allah ağzınızın tadını bozmasın imşallah bizede nasip olur

sağolasın nadir abim valla havalar sertleşti abi bahar bi gelse sanırım gezi bombardımanları ardı ardına patlayacak, şaka bi yana vallaha çok özledim sizleri...

irfan seni ziyarete gelen herkese takımlarını gösteriyon nazar değmesin bozulurlar felan bi dünya para vermişin..:mrgreen:

helaaalll...

maşallah Körfez gençlik dağlara intikal halinde...:p

yakışır bizim apaçi gençliğe...:p..mezoş...lucy lui..kıng kobra ve deccal biraderlerime selam olsun...

Kocaeli İl Temsilcisi
helaaalll...

maşallah Körfez gençlik dağlara intikal halinde...:p

yakışır bizim apaçi gençliğe...:p..mezoş...lucy lui..kıng kobra ve deccal biraderlerime selam olsun...

nerdesin sen bakemmm hobbit :) ulem küfteler buz gibi oldu kokusu marmarayı sardı , kulaklarındamı çınlamadı kızancık......:cherry:

---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 20:00 ----------

bak hemen senin aklın gitmiş bile:queen:

:cherry::cherry::cherry::queen:

silmiş süpürmüşsünüz yine maşaallah ,

aga köftelerin resmine baktım kokusu burnuma geldi , ne güzel mekandır o öyle ...

meziti doyurabildiniz mi bari ,

Adana İl Temsilcisi
paylaşım için teşekkürler.güzel bir gün geçirmişsiniz.bu arada o 67. resimin olduğu tesis nerede,adı nedir?çok güzel bir yer,tam kafa dinlemelik yer.ADANA'dan selamlar.

Benimde bi yorumum olsun artık :) mezit beyyy takım taklavat derken?? :queen:

aleyküm selam kobracığıma :rendeer:

4 irkeğin aşıklar tepesine çıkması haricinde "gönül adamları zirvesi" gibi bi buluşma olmuş koçyiğitler.

öpüyorum gözlerinizden ::140::

Kocaeli İl Temsilcisi
silmiş süpürmüşsünüz yine maşaallah ,

aga köftelerin resmine baktım kokusu burnuma geldi , ne güzel mekandır o öyle ...

meziti doyurabildiniz mi bari ,

mezit abs ile kendini ara ara firenledi kanka yoksa öle atıp tutan arkadaşlardan değil yani :) bıraksaydık kesin küftenin yanına bizide götürürdü yeşillik olarak :cherry::p

---------- Post added at 20:46 ---------- Previous post was at 20:44 ----------

paylaşım için teşekkürler.güzel bir gün geçirmişsiniz.bu arada o 67. resimin olduğu tesis nerede,adı nedir?çok güzel bir yer,tam kafa dinlemelik yer.ADANA'dan selamlar.

abim sende bi akıver bu taraflara artık :) ne kadar mümkündür bilemiyorum, heralde bi sen kaldın küftemizin tadına bakmayan :) saygılar sunuyorum adanaya selamlar...:rendeer:

---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:46 ----------

Benimde bi yorumum olsun artık :) mezit beyyy takım taklavat derken?? :queen:

yavvv bu adamı dövcem ben dövcem ,yunus işi gücü işgüzarlık milletin kalbine fit sokuyo yer cücesi...:cherry::queen:.

---------- Post added at 20:50 ---------- Previous post was at 20:48 ----------

aleyküm selam kobracığıma :rendeer:

4 irkeğin aşıklar tepesine çıkması haricinde "gönül adamları zirvesi" gibi bi buluşma olmuş koçyiğitler.

öpüyorum gözlerinizden ::140::

hakkaten agam yavvv şu aşıklar tepesine 4 adamın çıkıyor olmasındaki , varsa :) espiriyi ben halen anlamış değilim biri şunun türkçe altyazısını geçerse makbule geçecek :):cherry:

---------- Post added at 20:58 ---------- Previous post was at 20:50 ----------

10 numara bi gezi yapmışınız valla...ayağınıza sağlık

sağolasın çoşkun abim darısı senin başına :):rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar