- Konu Yazar
Kendilerinin Affına sığınaraktan ÖNcelikle Raporumuzun Baş Kahramanlarını tanıtmak istiyorum izninizle... 
BadGakko
Kobra İrfan
Minik Mezit
ve SniperLucy
sabahın 6.30'unda kalkıp 8.30'daki Yalova vapuruna yetişmek için çıktım yola ve maceramız yenikapı iskelesinde başladı
olmazsa olmazlarımızdan 1 de martı resmi tabiki..
2.resim
yalovaya kadar birşey çekmedim daha doğrusu çekecek nitelikte bi resim yakalayamadım
vee yalova iskelesi...
3.resim
vapurdan indikten sonra(benim makus talihim herzaman geç gider benim bindiğim araç normalde 1saat 10 dk da giden vapur 2 saate gitti) Mevlüğt abi ve Erdem üstad buluşmuşlar beni çıkışta bekliyorlardı
ardından mevlüt abinin arabasına binerek(ileriki saatlerde onuda fotorafladım
) karamürsel yoluna koyuluyoruz ve irfan abimizi alıyoruz
biz irfan abigili beklerken boş durmuyorum ve bi kaç artistik fotoğraf çekiyorum buyrun..
4.resim
5.resim
o esnada bizimkilerde ellerinde böreklerle karşıdan görünmekteler...İrfan abi yine hararetli hararetli birşeyler anlatıyor
6.resim
hazır diyorum makineyi almışım elime geçin bakalım
7.resim
8.resim
ve esas çekmek istenilen resimm
9.resim
10.resim
ordan varıyoruz çay ocağına fotoğrafsız olurmu tabiki olmaz hemen bi kaç kare de burdan alıyorum..
11.resim
12.resim
13.resim
ardından manzaranın güzel olacağı düşünülen aşıklar tepesine çıkıyoruz ama hava muhalefetinden kaynaklı hiçbirşey göremiyoruz tabiki
çıkmışken boş geçmeyelim deyip basıyorum denklanşörün düğmelerine...
14.resim
15.resim
16.resim
17.resim
aşşağı inerek bu sefer irfan abimizin arabasını alıyoruz..bende meşhur jimmy jeep'in videolarının çekinildiği mekanlarıı fotoğraflıyorum
18.resim
Bu arabayıda bimeyen yoktur sanırım
19.resim
Biri gözüne kestirdimi arabayı ne :qeenn:
20.resim
21.resim
22.resim
işte irfan abimizin meşhuurrrr atölyesii
23.resim
süpriz dolabı
24.resim
ardından vuruyoruz kendimizi dağlara kırlara
birazda fotoğraflar konuşssun..
25.resim
26.resim
27.resim
28.resim
Mevlüt abinin arkasında birimi var ne?? ::queen:::
29.resim
evet evet ben vamışım meğersem
kocaman ben bile kaybolmuşum adamın arkasında yahu 
30.resim
31. resim
32.resim
burda erdemin "abi bu dürbünde yakınlaştırma yokmu?" sorusunun üzerine mevlüt abiden sağ tıklayınca yakınlaşıyor o!" mevzusu hepimizi koparttı
33.resim
irfan abi hedef şişeleri koyduktan sonra koşarak uzaklaşıyor hedeflerden
34.resim
35.resim
36.resim
37.resim
38.resim
39.resim
40.resim
kendisine tüfek kalmadığını gören mevlüt abi hattını savunmaya taş atarak devam ediyor!!! ::queen::
41.resim
42.resim
derler ya fotoğrafçınında olsun arada bi resmi
buda onlardan biri işte...
43.resim
44.resim
45.resim
46.resim
47.resim
48.resim
49.resim
Övünmek gibi olmasın bütün şişeleri tek ben vurdum en uzak mesafeden
hemde gözümün birinin kör olmasına rağmen ::queen:: ondan sonra hıs yaptı mevlüt abimiz ve şurdan bari vuralımda kendimize güvenimiz gelsin diyerekten 2. metre önündeki şişeye ateş etti 
50.resim
zavallı şişee
51.resim
resimler dikkatlice incelendiğinde hedef şişelerin sabit fekat diğer atış talimi yapan öğrencilerin sürekli şişelere yaklaştığı gözlenmektee!!
52.resim
ama oda fayda etmiyor yine sadece ben vurabiliyorum neyazıkki
sonra bakıyorum oda ne!!! irfan abi tripodu çekmiş geliyor
sıkıntı yok yine vuramıyorlar hehe ::queen::
53.resim
offroadcı çiftçiler...
54.resim
kaldığımız yerden devam....
55.resim
56.resim
57.resim
58.resim
59.resim
vee irfan abimiz sonunda dellendi ::queen::
60.resim
61.resim
Bu resimde ulu köfteci mete_han'ı andık ifran abi özellikle çekmemi istedi
62.resim
veee geldikk köfteciye
63.resim
64.resim
65.resim
66.resim
şimdiye dek yediğim en güzel köftelerden di desem yalan konuşmuş olmam ki tadı hala damakta herkeze tavsiye ediyoruz tabiki bizi kesmedi mevlüt abi olunca ama yüzüne vurmadık
67.resim
bir kaç enstantene daha
68.resim
69.resim
70.resim
71.resim
72.resim
73.resim
74.resim
Diyeceksiniz ki noluyo orda
75.resim
hedef tahtası bulamayan mevlüt abimiz ifran abiyi dikti karşısına
76.resim
bi kaç kare de manzara...
77.resim
78.resim
Burdan da tekrardan değerli vakitlerini ayırıp gün boyunca beni en güzel şekilde ağırlayan irfan abime Mevlüt abime ve Erdem kardeşime(abi diyemiyorum yaşça benden büyük olsada benden genç duruyor adam
) tekrardan teşşekkürü bir borç biliyorum sayın KUVVETmacunu abimizinde kulağını çektik çokca irfan abi bolca ve de özellikle selam söyledi kendisinse...
Çok Sıkışık vaktimde hazırlayabildim bu gezi raporunu aslında daha da özenerek yazacaktım ama 1 saat sonra otobüsüm var artık kısmet.Sürç-ül lisan ettiysek Affola.....
BadGakko
Kobra İrfan
Minik Mezit
ve SniperLucy
sabahın 6.30'unda kalkıp 8.30'daki Yalova vapuruna yetişmek için çıktım yola ve maceramız yenikapı iskelesinde başladı
olmazsa olmazlarımızdan 1 de martı resmi tabiki..
2.resim
yalovaya kadar birşey çekmedim daha doğrusu çekecek nitelikte bi resim yakalayamadım
vee yalova iskelesi...
3.resim
vapurdan indikten sonra(benim makus talihim herzaman geç gider benim bindiğim araç normalde 1saat 10 dk da giden vapur 2 saate gitti) Mevlüğt abi ve Erdem üstad buluşmuşlar beni çıkışta bekliyorlardı
biz irfan abigili beklerken boş durmuyorum ve bi kaç artistik fotoğraf çekiyorum buyrun..
4.resim
5.resim
o esnada bizimkilerde ellerinde böreklerle karşıdan görünmekteler...İrfan abi yine hararetli hararetli birşeyler anlatıyor
6.resim
hazır diyorum makineyi almışım elime geçin bakalım
7.resim
8.resim
ve esas çekmek istenilen resimm
9.resim
10.resim
ordan varıyoruz çay ocağına fotoğrafsız olurmu tabiki olmaz hemen bi kaç kare de burdan alıyorum..
11.resim
12.resim
13.resim
ardından manzaranın güzel olacağı düşünülen aşıklar tepesine çıkıyoruz ama hava muhalefetinden kaynaklı hiçbirşey göremiyoruz tabiki
14.resim
15.resim
16.resim
17.resim
aşşağı inerek bu sefer irfan abimizin arabasını alıyoruz..bende meşhur jimmy jeep'in videolarının çekinildiği mekanlarıı fotoğraflıyorum
18.resim
Bu arabayıda bimeyen yoktur sanırım
19.resim
Biri gözüne kestirdimi arabayı ne :qeenn:
20.resim
21.resim
22.resim
işte irfan abimizin meşhuurrrr atölyesii
23.resim
süpriz dolabı
24.resim
ardından vuruyoruz kendimizi dağlara kırlara
25.resim
26.resim
27.resim
28.resim
Mevlüt abinin arkasında birimi var ne?? ::queen:::
29.resim
evet evet ben vamışım meğersem
30.resim
31. resim
32.resim
burda erdemin "abi bu dürbünde yakınlaştırma yokmu?" sorusunun üzerine mevlüt abiden sağ tıklayınca yakınlaşıyor o!" mevzusu hepimizi koparttı
33.resim
irfan abi hedef şişeleri koyduktan sonra koşarak uzaklaşıyor hedeflerden
34.resim
35.resim
36.resim
37.resim
38.resim
39.resim
40.resim
kendisine tüfek kalmadığını gören mevlüt abi hattını savunmaya taş atarak devam ediyor!!! ::queen::
41.resim
42.resim
derler ya fotoğrafçınında olsun arada bi resmi
43.resim
44.resim
45.resim
46.resim
47.resim
48.resim
49.resim
Övünmek gibi olmasın bütün şişeleri tek ben vurdum en uzak mesafeden
50.resim
zavallı şişee
51.resim
resimler dikkatlice incelendiğinde hedef şişelerin sabit fekat diğer atış talimi yapan öğrencilerin sürekli şişelere yaklaştığı gözlenmektee!!
52.resim
ama oda fayda etmiyor yine sadece ben vurabiliyorum neyazıkki
sonra bakıyorum oda ne!!! irfan abi tripodu çekmiş geliyor
53.resim
offroadcı çiftçiler...
54.resim
kaldığımız yerden devam....
55.resim
56.resim
57.resim
58.resim
59.resim
vee irfan abimiz sonunda dellendi ::queen::
60.resim
61.resim
Bu resimde ulu köfteci mete_han'ı andık ifran abi özellikle çekmemi istedi
62.resim
veee geldikk köfteciye
63.resim
64.resim
65.resim
66.resim
şimdiye dek yediğim en güzel köftelerden di desem yalan konuşmuş olmam ki tadı hala damakta herkeze tavsiye ediyoruz tabiki bizi kesmedi mevlüt abi olunca ama yüzüne vurmadık
67.resim
bir kaç enstantene daha
68.resim
69.resim
70.resim
71.resim
72.resim
73.resim
74.resim
Diyeceksiniz ki noluyo orda
75.resim
hedef tahtası bulamayan mevlüt abimiz ifran abiyi dikti karşısına
76.resim
bi kaç kare de manzara...
77.resim
78.resim
Burdan da tekrardan değerli vakitlerini ayırıp gün boyunca beni en güzel şekilde ağırlayan irfan abime Mevlüt abime ve Erdem kardeşime(abi diyemiyorum yaşça benden büyük olsada benden genç duruyor adam
Çok Sıkışık vaktimde hazırlayabildim bu gezi raporunu aslında daha da özenerek yazacaktım ama 1 saat sonra otobüsüm var artık kısmet.Sürç-ül lisan ettiysek Affola.....
Son düzenleme: